Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iskocya , ozandedebek , scorpion979 , cogg Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
56.012
Cevap
698
Favori
3.178.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptal ettirmek isteyene çok güzel teklifler veriyorsunuz.. Yeni üye olacaklara yokmu bi güzellik diye aradım.. yok dediler.. peki dedim kapadım :)
  • Çok iyi fiyat. Hayırlı olsun.
  • 12 aylik taahhutum 3 ocakta bitiyordu. Giris 2 keyif film ve sampiyonlar paketini 6 ay ucretsiz 6 ay ucretli 79.90 tl ye izliyordum... 2 gun once iptal faxi gonderdim. Arayan kisiye 6 ucretsiz 6 ay ucretli teklifiniz olmayacaksa konusmayalim dedim. Kadin hic sikinti cikarmadan tabi beyefendi ayni sekilde yapabiliriz dedi. Paketlerimde degisiklik yaparak giris 1 keyif ve sampiyonlar paketi arti olarak ucretsiz hd plus kutu ile degisim yapilacak. 6 ay boyunca sadece 64 Tl odeyecegim. Ayda 32 tl ye geliyor. Galiba cok sansliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende film ve 2 keyıf paketı uyelıgım vardı 43 tl öduyordum şimdi yenıden uzattık 18,49 ilk 4 ay kalan 8 ay 36,90 hd. yayınlar 1 yıl ücretsiz.kapatmaya kalksam fax falan çeksem daha iyi teklif alırmıydım?
  • 1 ve 2 ocakta genel müdürlük çalışıyor mu acaba. Faks göndersek ulaşmaz muhtemelen, en iyisi iptal için şubelerine gitmek.
  • Ilk 4 ay dizi ve film paketi acik. 12 ay taahhutlu ,
    Giris + belgesel paketi : ilk 4 ay 8,95 sonraki aylar 18,9 tl. nasil teklif acaba?
    Kararsiz kaldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirmiuc

Ilk 4 ay dizi ve film paketi acik. 12 ay taahhutlu ,
    Giris + belgesel paketi : ilk 4 ay 8,95 sonraki aylar 18,9 tl. nasil teklif acaba?
    Kararsiz kaldim.

Bence iyi gibi. Benim de su şekilde paketler. Aylık 19.70 falan geliyor.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 6 ay ücretsiz 6 ay şu kadar tekliflerinden herhangi birisini almak için geçen sene illa vestel, mediamartkt veya lg kampanyalarından birine mi sahip olmak gerekiyor?

Normal Digitürk üyesi olup da(kampanyasız) 6 ay ücretsiz teklifi alan var mıdır?

Bu çok önemli bence..

• Elveda digiturk bugün son... Hem üzülüyor hem seviniyorum. Ne yaman bir çelişki ise...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Kararsiz kaldim.

Düşürülecektir ne demek bendede dün öyle yazdı 02/02/15 bitecek üyelik diğerleri acık müzik eğlence ekranımdan az önce baktım kalkmış...! :(

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

Kararsiz kaldim.

Düşürülecektir ne demek bendede dün öyle yazdı 02/02/15 bitecek üyelik diğerleri acık müzik eğlence ekranımdan az önce baktım kalkmış...! :(

O sana hediye verdiği paket yani. Düşürülecektir demek yazdığı tarihte geri alacak paketi , hediye sunmuş olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

Kararsiz kaldim.

O sana hediye verdiği paket yani. Düşürülecektir demek yazdığı tarihte geri alacak paketi , hediye sunmuş olduğunu.

Iyide ozaten benim di pakete dahildi...

• Dün itibariyle Digitürk kapanacakti ama hala kanallar açık. Bu işte bir yanlışlık mı var acaba. Ne yapmalıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giris + spor+belgesel + sampiyon paket + iq plus reciver 6 ay odemesiz teklif alan var mi yada bu pakete film paketide eklesek ne kadar teklif alan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino.20 -- 3 Ocak 2015; 10:27:04 >
  • Bana da bugün arayıp

Giriş Paketi (haber ve müzik bu pakete girmiş)
    Şampiyonlar Paketi
    Spor Extra

Hepsi HD olarak 3 Ay ücretsiz ayda 60TL önerdiler.

Ne dersiniz?
  • Ayda 60 lira para ödüyoruz sadece lig tv maçlarını izleyebiliyorum. Ne euroleague ne premier ligue hiçbir şey yok şu süper lig 5 lira para etmez ama insan bırakamıyor işte . Keşke bizide arayıp böyle teklifler verseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ayda 60 lira para ödüyoruz sadece lig tv maçlarını izleyebiliyorum. Ne euroleague ne premier ligue hiçbir şey yok şu süper lig 5 lira para etmez ama insan bırakamıyor işte . Keşke bizide arayıp böyle teklifler verseler.

Bende senin gibi düşünüyordum ama abonelik sonu bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

Bana da bugün arayıp

Giriş Paketi (haber ve müzik bu pakete girmiş)
    Şampiyonlar Paketi
    Spor Extra

Hepsi HD olarak 3 Ay ücretsiz ayda 60TL önerdiler.

Ne dersiniz?

İyide eğlence ve müzik paketi olan kişiler ne yapacak dedim çocuk paketi açın onlar eklendi fiyat değişmeyecek faturada dedi iyi oldu 02/02/15 bitiyordu bende pazar günü iptal Fax çekeyimmiki.?

• Arkadaşlar herkesin görüşüne ihtiyacım var...
    2009-2010 müşterisiyim Mevcut paketim şu...
    Giriş+Müzik Eğlence+Belgesel+Film Paketi+Şampiyonlar+
    Spor Extra+Plus IQ Ücretsiz 88TL idi 18 aydır 3 ay beleşti...! 02/02/15 bitiyor yarın iptal Fax Çekme hakkım var
    Sizce nasıl bir teklif alayım mantıklı olur.? ;)
    Hatta Şuvar Aklımda Yeni Anlaşmada Şunları Almak istiyorum...
    Giriş+Çocuk+Belgesel+Film+Tüm Maçlar+Spor Extra+
    +Plus IQ Ücretsiz zaten...!
    Birde paketler 3 ay Beleş hediye mobil lig tv istesem lig sonuna kadar.? :)
    Ne kadar olur sizce böyle bir teklifi alan varmı.?
    Bu arada en iyi teklif alanlar jhon maclane ile invisible siz Opm sizin paketinizde süper 93TL olan siz nedersiniz.?
    Cevaplarınız içi şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 3 Ocak 2015; 13:53:39 >

• Tam soylediginiz paketi 68 tl ye aldim. 6 ay odemesiz olarak. Arti olarak 1 yil mobil lig tv hediye edildi. Ucretsiz olarak IQ plus cihaz ile degisim. Gecen senede 6 ay odemesiz almistim. Seviyorum bu digiturku.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.