Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.721
Cevap
683
Favori
3.106.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler Ocak'ta ihale mi olacak?

Evet, 2014/15 sezonundan başlamak üzere yeni ihale olacak. Gerçi henüz şartname hazırlanmadığı için zamanı tam belli değil. Aralık, ocak, şubat aylarından birinde yapılacak.

Acaba 2010 dünya kupasını Digiturk de yayınlayacak mı?

Ben müşteri hizmetlerinden arandığımda ihaleyi sormuştum 2 yıl daha sözleşmenin uzatıldığını söylediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta Digitürk'ün devamlı zarar ettiğini açıkladığı bir hizmete devamlı talip olması şaşırtıcı.

Öncelikle federasyonun resmi sitesinde ihalenin süresinin 2013/14 sezonuna kadar süreceğini söylüyor:

www.tff.org
    2010-14 TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Medya Hakları İhalesi yapıldı - TFF Haberleri TFF
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=8876

quote:

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 futbol sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenen "Medya Hakları İhalesi" yapıldı.

Digiturk yayın ihalesini 2018 senesine kadar uzatmak için başvurmuş ama rekabet kurulu reddetmiş:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25345413/

Yalnız şöyle bir durum var:

quote:

Canlı yayın ihalesinin 4 yıllık yapıldığı haberleri çıkmıştı. Dün bazı gazeteler 5 yıl diye yazdı, DIGITURK de reklamlarında da '2015'e kadar' diyor, doğrusu ne?

Yayın ihalesi 4 yıl için yapıldı. Yani yeni dönem 2010 Ağustos ayında başlıyor ve 2013-14 sezonun sonunda bitiyor. Bu da Lig TV'nin 2014 yılının mayıs ayına kadan kesintisiz yayıncı olduğu anlamına geliyor. 2013-2014 sezonun bitiminde DIGITURK'ün opsiyonel olarak bir yıl daha ihale uzatma hakkı var. Federasyona yüzde 20 fiyat artışı sunarak maçları ihalesiz bir sezon daha yayınlayabilir. Bu da 2014-2015 sezonun sonuna kadar yayınların DIGITURK'te kalması demek.

Zaten 6 ay önce d-smart ceo su da bu yönde konuşmuş:

www.hurriyet.com.tr
    ‘Belgesel izleyen Türk’ efsane değil
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22301250.asp

quote:

Türkiye Süper Lig maç yayını ihalesine girmeyi düşünüyor musunuz?
    - Şubat 2014 veya Şubat 2015’te yapılacak ihale. ................

Henüz resmi bir açıklama yok ama 2018 e kadar uzatmak isteyen digiturk bir yıl opsiyon hakkını kullanacaktır diye düşünüyorum. Bu durumda 2 sene daha yayın hakları digiturkte kalacak gibi duruyor, müşteri hizmetlerinin dediği şu an için doğru oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 7 Temmuz 2013; 12:58:37 >

• bugün 78 lira olan paketimi iptal etmek istedim. 5 paketin 3 ünü iptal edip fiyatı 81 lira yapmaya çalıştılar. ben onay vermedim. dondurma taleplerini de kabul etmedim.
  • Mesaj olarak göndermişler banada Diz + Belgesel + HD + Yetişkin Gece Paketi ayda 10,50 Tl kurulumda bedeva nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordc -- 11 Temmuz 2013; 16:46:14 >
  • İki kez aradılar, reddettim. Üçüncüyü arıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordc

Mesaj olarak göndermişler banada Diz + Belgesel + HD + Yetişkin Gece Paketi ayda 10,50 Tl kurulumda bedeva nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz.

ayni sms bugun banada geldi. dogrumudur bu kampanya, kac aylik, bi katakulle olmasin ...

• Giris+belgesel+spor+cocuk+film+hd 32.99'a izliyoruz.

Bugun aradilar film paketine 24 ay taahhut verin, simdiki odediginiz fiyat degismeden dizi paketini de verelim dediler. Kabul etmedim. Film paketini bile kapatmayi dusunuyorum cunku

• Az önce aradım fiyat almak için...

Uydu kanalları ve ligtv için aylık 51 TL

Buna HD kanllar eklenirse 71 TL

Plus da eklenirse 79 TL fiyat verdiler.

18 aylık taahhüt vermek gerekiyormuş ve 3 Eylül'e kadar ücretsizmiş.

SİZCE NASIL?
  • bahsettiğin kampanyaya basvuru 31 temmuzda bitecek. 31 temmuzdan sonraki kampanyayı beklemek daha mantıklı. daha lige 1 ay var
  • bnimde 17 ağustosta başlattığım üyeliğim neredeyse dolmak üzere ekstra ücret ödememek için 3 ağustosta kapatmış olmam gerekiyor. Ardından ya 499/12 ye geçen seneki kampanyadan yaparlar yada kablo tv ye geçerim. Bu sene sağlam bir pazarlık yapmak lazım iptal etmeden bu rakamı yakalamak çok zor ama deneyecez bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trasher

bnimde 17 ağustosta başlattığım üyeliğim neredeyse dolmak üzere ekstra ücret ödememek için 3 ağustosta kapatmış olmam gerekiyor. Ardından ya 499/12 ye geçen seneki kampanyadan yaparlar yada kablo tv ye geçerim. Bu sene sağlam bir pazarlık yapmak lazım iptal etmeden bu rakamı yakalamak çok zor ama deneyecez bakalım...

Bu yıl iptal etsenizde o rakamı vermezler hocam.
  • valla keyifleri bilir bekleyip göreceğiz kampanyalar ufak ufak başlıyor yine bekleriz son ana kadar 499 dan alırız 550 olur ona da eyvallah deriz ama fazlasına para vermem...
  • giriş+2 keyif+lig şampiyonlar HD ilk 6 ay 31TL ,2. 6 ay 62 lira önerdiler yani ortlama aylık 46 TL nasıl?
  • mustist81 kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı arayışlarında yaptılar bu teklifi?
  • mustist81 kullanıcısına yanıt
    Bana ilk başta yaptıkları teklif bence iyi. Şu FB' nin durumu belli olsaydı kabul ederdim.
  • ilk arayışlarında yaptılar,aboneliğimin bitimine 1 ay kala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 15 Temmuz 2013; 14:19:29 >
  • Faks çekdim iptal için mesaj geldı ayın 3ünde yayınlar kapatılacakdır diye hayret aramadılar iptal neden ediyosunuz falan

Humax dekoderi ne zaman iade etmem gerek ?

Lig ne zaman baslıcak maclar ?
  • kapatmak icin fax cektiğimde gelen teklif

giris+ hd+ 2 keyif paketi + film paketi aylık 29 tl

1 yıl tahatttütlü

kabul ettim

hata mı ettim acaba
    ,
    sizce nasıl teklif
  • kamu personeliyim ve herhangi bir taahhüt vermedim

Ödenecek Tutar 32.05 TL
    Önceden Ödenen 0.00 TL
    İletim Hizmeti Toplamı 2.77 TL
    Damga Vergisi 0.02 TL
    İletim Hizmeti 2.75 TL
    Türkiye %18 KDV 0.37 TL
    Türkiye %0 KDV 0.00 TL
    Türkiye %15 ÖİV 0.31 TL
    Kesintiler Toplamı 0.68 TL
    Tahsilata Aracılık Edilen Hizmet Toplamı 36.28 TL
    Damga Vergisi 0.12 TL
    HD Yayın Bedeli 7.90 TL
    Film Paketi Bedeli 9.50 TL
    Giriş Paketi Bedeli 3.75 TL
    Keyif Paketleri Bedeli 8.00 TL
    Haber Paket Bedeli
    Yaşam Paketi Bedeli
    Çocuk Paketi Bedeli
    Belgesel Paketi Bedeli
    Sporsever Paket Bedeli
    Türkiye %0 KDV 0.00 TL
    Türkiye %18 KDV 5.52 TL
    Kesintiler Toplamı 5.52 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 17 Temmuz 2013; 17:45:25 >

• "İlk 6 ay şu kadar sonraki 6 ay şu kadar" şeklinde aylık ortalamasına 45-48 lira arasında teklif alan birisi bana digiturk üye numarasını gönderebilir mi lütfen? Referans göstermeden bir türlü o fiyatları teklif etmiyorlar. Teklifi alırsam ben de üyelik numaramı paylaşarak yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.