Kanallar LİGTV 1 LİGTV 2 LİG TV 3 olarak 3 ayrı kanal olacak Ligtv 1 mevcut Lig TV yayını Lig TV 2 Anadolu Takımları Maçları Lig TV 3 Spormax maçlarını yayınlayacak 5.99 TL Spormax e ati bedel olacak .Yani Spormax Lig TV 3 olunca ücretli hale gelecek.Türksat üyelerine 3.99 TL olacak Bir arkadaş Calll Center dan bilgi almış.Sizlerde ararsanız net bilgi oluşur Saygılar
ben bikaç hafta önce paketimi falan değiştirdim tüm maçlar var yine..bizim anlaşmamız değişmiş olmaz heralde değilmi..spormax de var paketimini içinde?
Şu an pakette var bizim yeni düzenlemeyle almasınlar da gerisi fark etmez. Peki bu lig tv 2 ve lig tv 3 ünde hd si olacak di mi?
Merhaba, Spormax sadece ücret ödenmesi durumunda izlenebilecektir.Lig TV 2 ve Lig TV 3 Eutelsat tan SD/HD verilecektir
spormax türksat 4 liraysa iyimiş premier ligini izlemek için fiyat güzel
quote:
Orijinalden alıntı: fb.serkan
Merhaba, Spormax sadece ücret ödenmesi durumunda izlenebilecektir.Lig TV 2 ve Lig TV 3 Eutelsat tan SD/HD verilecektir
hocam benim sorumamı cevap bu..öyleyse biz sözleşme yaparken ligtv 1 2 3 diye bişey yoktuki..full lig şampiyonlar anadolu diyepaketler vardı ve 2 tanede keyif paketi seçtik içerisinde spormax de var dedi henınefendi..??
Bu ne demek şimdi bizim anlaşmamıza göre 2 sene boyunca spormax bize açık ligtv3 olduğunda yine açıkmı olacak?
Ya kafam karisti benim simdi bana dediki musteri temsilcisi sampiyonlar paketine uye oldugunuzda hem 5 takimin maci var hemde spormax simdi ben spormax arti parami vercem yani
quote:
Orijinalden alıntı: fb.serkan
Spormax kapanacak.
Kanallar LİGTV 1 LİGTV 2 LİG TV 3 olarak 3 ayrı kanal olacak Ligtv 1 mevcut Lig TV yayını Lig TV 2 Anadolu Takımları Maçları Lig TV 3 Spormax maçlarını yayınlayacak 5.99 TL Spormax e ati bedel olacak .Yani Spormax Lig TV 3 olunca ücretli hale gelecek.Türksat üyelerine 3.99 TL olacak Bir arkadaş Calll Center dan bilgi almış.Sizlerde ararsanız net bilgi oluşur Saygılar
güzel olur
spormaxe 4 tl verrim ben digitürk üyesi değilm izleyebilir miyim premier ligi iiçin o para değer
Daha ayrıntılı bilgi almak için Müşteri Hizmetleri ni arayabilirsiniz
Spormax sadece ücret ödeyen üyeler tarafından izlenebilecektir
şimdi merak ettim aradım paketimi yeni değiştirdim içinde spormax de oldugunu söylemiştiniz, bi arkadas ligtv 1 2 3 diye pkaetlerden bahsediyor spormax e de ayrıca tekrar para vercez diyor nedir dedim? bize de bi bilgi gelmedi kesinleşince size ulaşırız diyor..benim taahhütümde spormax var ama sonradan tekrar paralı olur mu dedim..ısrar ettim yok olmaz öyle şey demedi..ısrarla bilgimiz yok diyir..
quote:
Orijinalden alıntı: Larkhill
Bu ne demek şimdi bizim anlaşmamıza göre 2 sene boyunca spormax bize açık ligtv3 olduğunda yine açıkmı olacak?
Kanal listesinde değişim yapıldı
benim de taahütlü ücretsiz spormax lig tv 3 olucna para alacaklar mı merak ediyorum..
spormax gitmesinde yeni üyeyim daha kulanmam bir daha
kapı gibi zam yolda
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalserkan
Kanal listesinde değişim yapıldı
digiturkun sitesinde bilgi yok
kanallar düzenlemiş..yalnız şöyle saçma bi durum var bende spormax kendi oluştugum favori kanallar listesinden açarsam açılıyor ancak tümm kanalların olduğu listeden açmaya çalışırsam lig tv 1 2 3 yazılı bi ekran çıkyıor..enteresan...bide biz spormax dahil taahhüt verdik nasıl iş bu şimdi..