Şimdi Ara

Digitürk servisi rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk'e abone oldum dt 9102 kodlu bir cihaz kurdular.cihaz yavaş ve kendi kendine kayıt işlemine geçiyor menüden durdurayım diyorum kayıt listesinde yok.değiştirmek için telefon açtım.servis salğosun beni ayağına çağırdı.Tamam yoğundur dedim gittim bana bu kez küçük 9103 cihazı verdi ben ilk abone olurken de humax istediğimi söyledim dedim tamam bu humax dediler ancak eve gidince garanti Belgesi'nden gördümki cihaz vestelmiş.evime vestel hiç almadım belki iyidir dedim kurdum ne görmeyi ligtv hd görüntüsü süperken şimdi olmuş bir çamur aradım humax9504 verelim dediler bu cihazdan da verim alamazsam aboneliğim iptal edeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dt 9102 bende kullandım ve sinir hastası oldum. Kanal geçişleri ıq uygulaması berbat. Tek iyiyönü hd kalitesi süperdi bende.
    Bence bir an önce humax 9502 yada 9503 alın derim. Hatta dt müşteri hizmetlerini arayın isteyin bu cihazları yada iptal edin diye blöf yap ve sonuça ulaş.
    5 yıl dt içindeyim artık tercübelendik.

• Humax 9504 varmış onu verecekler galiba 9503. Bulunmuyor 9504 kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

• 9102 iyiydi ama yavaş ve kendiliğinde kayıt var gibi algılıyordu sinir oldum 9103 te de hd çamur gibi nat ego Will hd bile o kadar kötü ki gören asla hd bu demez

• Eğer kaliteli bir cihaz arıyorsanız "sagem plus ıq cihazını bir deneyin şiddetle tavsiye ederim.
    Tahaatütlü 21.99 tl
    Süz : 11.99 tl

Özellikle sd yayınlar harika gösteriyır cihazda görüntüyü işleme var.

• Yeni aboneyim 34,99 ödüyorum bunuduşında mı o kadar para isteyecekler ?

• Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS Türkiye Servis Rezaleti
    7 yıl önce açıldı
    MSI SERVİS REZİLLİĞİ!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordneon06

Yeni aboneyim 34,99 ödüyorum bunuduşında mı o kadar para isteyecekler ?

Evet ek ücret
  • 9102 hd kalitesi süper humax hd kanalları iyi mi kullananlar bilgi verirse sevinirim yoksa hiç değiştirmeyelim

• dt aboneliğimde 3. yılım ilk yıl 9102 kullandım hd kalitesi güzeldi gerisi boştu, 1 yılda plus kullandım kanal geçiş hızı yavaş başkada bi özelliği yoktu geçen haftada 9504 e geçtim en güzel kutu bu çıktı özelliklede IQ özelliği hoşuma gidiyor ben şunu söyledim MH ile görüşürken humaks 9504 vermezseniz hd yayın istemiyorum daha sonra serviside aradım elimizde bu kutu mevcut bunu getirecez dediler öyle kabul ettim ve memnunum bence en iyi kutu verdikleri arasından bu cihazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

dt aboneliğimde 3. yılım ilk yıl 9102 kullandım hd kalitesi güzeldi gerisi boştu, 1 yılda plus kullandım kanal geçiş hızı yavaş başkada bi özelliği yoktu geçen haftada 9504 e geçtim en güzel kutu bu çıktı özelliklede IQ özelliği hoşuma gidiyor ben şunu söyledim MH ile görüşürken humaks 9504 vermezseniz hd yayın istemiyorum daha sonra serviside aradım elimizde bu kutu mevcut bunu getirecez dediler öyle kabul ettim ve memnunum bence en iyi kutu verdikleri arasından bu cihazdır

Hocam, 9504"ün hd kanallardaki görüntü kalitesi iyi mi?vestel dt 9103 verdiler 9102 Den oldukça kötü moralim bozuldu.lig tv hd çok kaliteliyken iğrenç olmuştu birazdan gidip ona göre ya 9504 ü alaca yada hd görüntüsü iyi ama oldukça yavaş ve kendi kendine kayıtla ilgi hatalar veren 9102 yi alacam

• araştırarak tercih ettim bu cihazı ve ısrarlada istedim memnunum görüntüsüde güzel geldiğinde servis elemanıylada biraz sohbet ederken en iyisinin bu olduğunu söyledi ( gerçi kimse yogurdum ekşi demez ama bilerek aldım bunu ) ben memnunum 3 farklı cihazdan en iyisi bu derim rahatlıkla tercih senin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

araştırarak tercih ettim bu cihazı ve ısrarlada istedim memnunum görüntüsüde güzel geldiğinde servis elemanıylada biraz sohbet ederken en iyisinin bu olduğunu söyledi ( gerçi kimse yogurdum ekşi demez ama bilerek aldım bunu ) ben memnunum 3 farklı cihazdan en iyisi bu derim rahatlıkla tercih senin tabi

Evet haklısın ama vestel dt 9102 süper görütü veriyordu bence sorunu da ondandı.9504 en az. O kadar iyi diyorsan gidince hemen alıp değiştireyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.