Şimdi Ara

Digiturk Play tüm maçlar + 6 ay premium lig + beko basketbol ligi + penthouse hd 199 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
26.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İhlal etmiş olduğum bölüm kuralı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Sonuç olarak linkini paylaştığım sitenin sahibi veya şirketin yöneticisi değilim. Birçok insan bu tableti bekliyor veya çeşitli yollarla yurtdışından temin etme yoluna gidiyor. Forum üyelerini, satış konusunda bilgilendirmek ve ürünün yurtiçi fiyatı ile ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamak amacıyla, durumdan haberdar etmek istedim. Google Nexus 7'nin şu anda yurt içi satışı yok bildiğim kadarıyla. Fiyat olarak da 700-800 TL gibi rakamlar telafuz ediliyor. Sitenin güvenilirliğinden emin olamadığım için forumda daha önce bu siteden alışveriş yapmış arkadaşlar varsa onların da bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için başlık açmak istedim. Sadece bu başlığım değil, daha önce yakala.co'dan alıntı yaptığım bir fırsat linkini içeren konu başlığım hakkında da işlem yapılmıştı. Burası herşeyden önce bir forum. Forum demek paylaşmak demektir. İnsanlara faydalı olmak istemek, bilgi paylaşmak, görüş alışverişinde bulunmak, başkalarının tecrübelerinden faydalanmak sizin forum kurallarınıza göre suç mu? Yasak mı? İnsanları paylaşım yaptığına, faydalı olmaya çalıştığına pişman eden bu zihniyeti kınıyorum. Umarım paylaşımlarımı geri dönüşüm kutusuna göndermek konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyeti, donanımhaber'in amacına uygun hizmet eden daha kaliteli bir platform olması konusunda da gösteriyorsunuzdur. Saygılarımla...

Arkadaşlar açtığım bir konu başlığı hakkında admin hazretleri işlem yapmış. Kendisinin bana gönderdiği ve forum kurallarını ihlal ettiğimi ifade eden ve bunun dışında en ufak bir açıklama dahi içermeyen mesajını cevaplandıramadığım için (forum kullanıcılarından kişisel mesaj almak istemediğinden engellemiş sanırım) tepkimi ilgisi olmamakla birlikte bu başlıkta dile getirmek istedim. Başlığı takip eden arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum. Mesajımı forum moderatörlerine ve/veya adminlere direkt olarak nasıl ulaştıracağımı bilemediğim için güncel bir konuya mesaj atmak istedim. Mesajımı gören bir forum yetkilisi bana açıklama yapma zahmetini gösterirse sevinirim. Saygılarımla...

• Digiturk Play sayfasında yeni üye olurken tüm bilgilerimi doğru girmeme rağmen Bilgi - TC no uyuşmazlığı hatası alıyorum.Büyük küçük harf tüm denemelerime rağmen bu hatayı aşamadım.Bu sorunu daha önce yaşayıp çözen varmı? canlı yardımın faydası olurmu şuan işyerinde oldugun için fazla ugrasmadım.Bilgisi olan belirtirse sevinirim.
  • yav bırakın lig tvyi, avrupada bi halt yapamayan takımları mı izleyeceksiniz
    seneye şamp.ligine direk takım gönderemeyecegiz cimbom en az yarı final oynamazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bildiğimiz digiturkwebtv değil mi? İlk yıl almıştım 99 tl'ye fena sayılmazdı, şimdiye gelişmiştir herhalde.
  • Arkadaşlar bu indirimli fiyat daha önce buradan içerik satın alanlara size özel fırsat diye e-mail e geliyor. Ben bilgisayardan 42 inç lede bağladım hdmi ile tam ekran olmadı(fazla uğraşmadım belki tam ekran olur) görüntü kalitesi geçen seneden iyi ama normal yayından tabii ki kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 31 Ağustos 2012; 14:02:58 >
  • daha önceden alışverişim yoktu. Üye oldum 199 tl lik den aldım.teşekkürler
  • Gerçi digiturk bu linkin herkese yayılma ihtimalini düşünüp, engelle yapardı, yapmadığına göre sıkıntı yoktur herhalde...
  • yayında kopma donma olayı oluyor mu?
    birde benim netbookta hdmı girişi arcak televizyon hdmı girişi yok televizyon scart girişi var ? ben netbooktan tv nasıl katarabirim?
  • 133 lira olan arkadaş linki versin de ordan alalım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

arkadaşlar bendemi sorun var sitedemi sorun var? fiyat bu görünüyor bendee 133,99 TL böyleyse alıcam bekliyeyimmi?

Digiturk Play tüm maçlar + 6 ay premium lig + beko basketbol ligi + penthouse hd 199 TL

Hacım 133 lük linki atın da biz de alalım..
  • 199-219 20 lira içinde bu kadar yapılmaz yani.Geçen sezon normal digiturk aldım,bu sezonda digiturkplay alacaktım ama arkadaşların yorumları çok kötü ve chip dergisinin editörünün yazdıklarını okuyunca yine normal alacam.Araştırmadan ucuz diye atlamayalım sonra pişman olmayalım arkadaşlar..
  • arkadaşlar tabletten digitürkplay izleyebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

arkadaşlar bendemi sorun var sitedemi sorun var? fiyat bu görünüyor bendee 133,99 TL böyleyse alıcam bekliyeyimmi?

Digiturk Play tüm maçlar + 6 ay premium lig + beko basketbol ligi + penthouse hd 199 TL

Hacım 133 lük linki atın da biz de alalım..

Bilgisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

arkadaşlar tabletten digitürkplay izleyebilen var mı?

maçı şu anda izliyorum sıkıntı yok,polypad c5900 benim ki.
  • quote:

kardeş linki paylaşırsan bizde girip alabiliriz bu fiyattan çokda iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yav bırakın lig tvyi, avrupada bi halt yapamayan takımları mı izleyeceksiniz
    seneye şamp.ligine direk takım gönderemeyecegiz cimbom en az yarı final oynamazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

arkadaşlar tabletten digitürkplay izleyebilen var mı?

maçı şu anda izliyorum sıkıntı yok,polypad c5900 benim ki.

Ben de bugun uye oldum. Oncelikle haber veren arkadasa tesekkurler. Netbok ta yayin bir ve iki de sikinti oldu ama yayin uc iyiydi. Practica 8 tablette denedim harika goruntu vardi

Bu arada bjk veya ts li ortak alabilirm sartlarda mutabik olursak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Tek Şartım var bu verdiği fiyat üzerinden alıcam Sadece FenerBahçeli Arkadaş Arıyorum 50 TL karşılığında Tüm Sezon maçlarını İzlicek Bir Arkadaş arıyorum!!! SadeceTrabzonspor Arkadaş Arıyorum 50 TL karşılığında Tüm Sezon maçlarını İzlicek Bir Arkadaş arıyorum!! bu iki takım için güvenilir arkadaş arıyorum ısrarcı olmayalım.... Sadece Bu maçlarda Şifre Verilecek......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanim -- 31 Ağustos 2012; 23:35:26 >
  • quote:

arkadaşlar Tek Şartım var bu verdiği fiyat üzerinden alıcam Sadece FenerBahçeli Arkadaş Arıyorum 50 TL karşılığında Tüm Sezon maçlarını İzlicek Bir Arkadaş arıyorum!!! SadeceTrabzonspor Arkadaş Arıyorum 50 TL karşılığında Tüm Sezon maçlarını İzlicek Bir Arkadaş arıyorum!! bu iki takım için güvenilir arkadaş arıyorum ısrarcı olmayalım.... Sadece Bu maçlarda Şifre Verilecek......

Biraz daha anlaşılır cümleler kursak
  • Alan olursa Galatasaraylıyım ortak olurum Galatasaray maçlarını izlemek için pm bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.