Şimdi Ara

Digitürk Play Sezonluk Paket 219 TL İlk 1000 kişi ile sınırlıymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu paket ile Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunda oynanacak olan tüm karşılaşmaları dilediğin yerde izle!

Kısa bir süre boyunca ilk 1000 kişi için 40TL indirimle 259TL yerine sadece 219TL’ye; yıldızlarla dolu Süper Lig’de hiçbir heyecanı kaçırma! Üstelik 10 taksit imkanıyla!

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000055275/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2013--2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king512 -- 31 Mayıs 2013; 11:20:15 >

• yinede çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

yinede çok yüksek.

Malesef ki Şu anda en düşük fiyatlardan birisi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king512 -- 29 Mayıs 2013; 12:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

yıldızlarla dolu Süper Lig’de hiçbir heyecanı kaçırma

O kadar çok yıldız var ki ülkemizde kaynıyor. Mübarek Samanyolu gibi bir ligimiz var

• 189 TL lere gelmesi lazım

birdfe biliyorsunuz SPK SHOW TV ve digiturk un de aralarında bulundugu bir cok kanala ( M.Emin KARAMEHMET ) ' in sahibi olduğu. El koydu

bu sene anlaşması var ama o Futbol kuluplerine yayın gelirleri karsılanabilecek mi karsılanamayacak mı belli değil

karsılayamıyorum deyip yayın hakkını fes de edebilir

bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

189 TL lere gelmesi lazım

birdfe biliyorsunuz SPK SHOW TV ve digiturk un de aralarında bulundugu bir cok kanala ( M.Emin KARAMEHMET ) ' in sahibi olduğu. El koydu

bu sene anlaşması var ama o Futbol kuluplerine yayın gelirleri karsılanabilecek mi karsılanamayacak mı belli değil

karsılayamıyorum deyip yayın hakkını fes de edebilir

bilginize

Digitürk ve show tv el değiştircek gibi duruyor .Türk telekom satın almıaycağını söyledi. Fakat D-smartdan böyle bir açıklama gelmedi
  • d-smart a rekabet kurulu izin vermeyebilir , ayrica en buyuk adaylardan biride kesinlikle dogus grubu.Belki bir ihtimal Turksat da teklifte bulunabilir ki iyide olur bizim gibi kablo kullananlarda maclari izleyebilirler daha uygun fiyattan ve uydu derdi olmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyla ilgili link varsa koyabilir misiniz.
  • Bende aldım 219'a .. Süper paket 279 ama gerek yok benim için.
  • arkadaslar maci tek tek alinca daha pahaliya gelmiyormu ?
    bu paket iyi sanki.
  • Tmsf Digiturk'e el koydu. Maçların durumu belirsiz üstelik yayın ihalesi 2014 ocakta sona eriyor.
    Satın almak için acele etmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

Tmsf Digiturk'e el koydu. Maçların durumu belirsiz üstelik yayın ihalesi 2014 ocakta sona eriyor.

Tmsf den yapılan açıklamaya göre digiturk yönetim kurulunda sadece gözlemci duracak. çok fazla müşterisi bayisi olduğu için mağdur etmemek adına digiturk e karışılmayacak. yayın ihalesi konusu da ihaleler sezonluk yapılır. bahsettiğiniz bilgiyi nerden duydunuz bilmiyorum ama doğruluk payı olduğunu sanmıyorum. sağlam bir kaynak gösterebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

Tmsf Digiturk'e el koydu. Maçların durumu belirsiz üstelik yayın ihalesi 2014 ocakta sona eriyor.

Tmsf den yapılan açıklamaya göre digiturk yönetim kurulunda sadece gözlemci duracak. çok fazla müşterisi bayisi olduğu için mağdur etmemek adına digiturk e karışılmayacak. yayın ihalesi konusu da ihaleler sezonluk yapılır. bahsettiğiniz bilgiyi nerden duydunuz bilmiyorum ama doğruluk payı olduğunu sanmıyorum. sağlam bir kaynak gösterebilir misiniz?

İhale süresi ocak 2014 te sona eriyor ama digiturk'un 2013-2014 sezonu yayın hakkı devam ediyor...4 sezonluk bir ihaleyi kazanmıştı digiturk...Ocak 2014 te veya daha sonra yapılacak ihale sonraki sezonları kapsıyor...

• Dijiturkplayı led tvlerdeki smart uygulamalar ile izleyenler varmı acaba? ve bildiğim sadece lg tvdeki smart uygulama ile izlenilebiliyormuş. acaba diğer tvlerde durum nasıl? yani samsung ve phılıps televizyonlardaki smart uygulamalar ile yayınları izleyebilirmiyiz? tabiki izlersiniz diyecekler çıkacaktır ancak bu yayın sılverlıgt programı ile veriliyor, bu programın tvde olması gerekmiyor mu? ve ben samsung ve phılıps (alacağım led bu 2 sinden biri olacak) tvler için bunu merak ediyorum.

Dizüstü ile bağlantı yap dersiniz ancak dizüstü pcmin olmadığını da belirtmek isterim.Emektar masaüstünün de kabloları ile uğraşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 31 Mayıs 2013; 1:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Dijiturkplayı led tvlerdeki smart uygulamalar ile izleyenler varmı acaba? ve bildiğim sadece lg tvdeki smart uygulama ile izlenilebiliyormuş. acaba diğer tvlerde durum nasıl? yani samsung ve phılıps televizyonlardaki smart uygulamalar ile yayınları izleyebilirmiyiz? tabiki izlersiniz diyecekler çıkacaktır ancak bu yayın sılverlıgt programı ile veriliyor, bu programın tvde olması gerekmiyor mu? ve ben samsung ve phılıps (alacağım led bu 2 sinden biri olacak) tvler için bunu merak ediyorum.

Dizüstü ile bağlantı yap dersiniz ancak dizüstü pcmin olmadığını da belirtmek isterim.Emektar masaüstünün de kabloları ile uğraşmak istemiyorum

Hocam bende samsung 46es8000 var. Televizyonda yüklü browser üzerinden seyredebiliyorum. Genellikle sorun çıkartmıyor.

• bu başlığı görünce aldım ben de süper paketi, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Bu sene tablet veya mobile de fark almiyorlar sanırım,gecen sene 10tl fark ekleniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Dijiturkplayı led tvlerdeki smart uygulamalar ile izleyenler varmı acaba? ve bildiğim sadece lg tvdeki smart uygulama ile izlenilebiliyormuş. acaba diğer tvlerde durum nasıl? yani samsung ve phılıps televizyonlardaki smart uygulamalar ile yayınları izleyebilirmiyiz? tabiki izlersiniz diyecekler çıkacaktır ancak bu yayın sılverlıgt programı ile veriliyor, bu programın tvde olması gerekmiyor mu? ve ben samsung ve phılıps (alacağım led bu 2 sinden biri olacak) tvler için bunu merak ediyorum.

Hocam Bende Philips 5507 var, fakat smart olayı çok berbat olduğu için, değil digiturkplayden maç izlemek, facebooka girmek bile işkence,
    tvnin yanında android box aldım ordan izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

bu başlığı görünce aldım ben de süper paketi, haber veren arkadaşa teşekkürler.

Hayırlı olsun .

Yanlız kampanya 1000 kişi ile sınırlı yazmışlar hala tükenmemiş. İlginç
  • daha da iner mi ki acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.