Şimdi Ara

Digiturk Play hakkında ? Tamam Hallettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ey forumun Sir Alex Ferguson'ları Josep Guardiola'ları Arsene Wenger'leri Jose Mourinho'ları...

Digiturk play almak istiyorum.Bunun için bir kaç seksi soru hazırladım.Aynı seksilikte cevaplarsanız sevinirim.

1:) Kredi Kartım yok.Çıkartmam da.Ininal kartım var.Paypal'ım var.Bunlarla alabilir miyim ?

2:) La Liga ve EPL'yi izleyeceğim.Sanırım Sinema paketi de varmış.Hepsi 9.99 imiş. Doğru mudur ?

3:) Evde 2 PC var 1 akıllı telefonum var, işyerinde de 3 tane PC var.Ya Cumartesi ya Pazar dönüşümlü çalışıyorum.

Yani kah evde kah iş yerinde istediğim PC de izleyebilir miyim ?

4:) Evdeki internet babam sağolsun 1 2 haftada 3 megabite düşüyor.Bu hızda donmadan izleyebilir miyim ?

Edit:

1:) Ininal kartıma 20 lira para yükledim az önce.Halletti.Kabul oldu.

2:) Doğruymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 7 Ağustos 2015; 18:29:33 >

• hocam konuyu digitürk bölümüne açarsan daha çok kişi cevaplar ayrıca 9,99 a almak gibi birşey yok öyle bir fiyat imkansız
  • Bir zahmet Paypal'daki parayı Ininal karta nasıl geçiririm onu da söylerseniz sevinirim.
  • Statist kullanıcısına yanıt
    web hocam bu.İnternetten izleniyor.Sitesi 9.99 diyor.Yoksa almam zaten.Burada cevap gelmezse oraya da açarım.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ey forumun Sir Alex Ferguson'ları Josep Guardiola'ları Arsene Wenger'leri Jose Mourinho'ları...

Digiturk play almak istiyorum.Bunun için bir kaç seksi soru hazırladım.Aynı seksilikte cevaplarsanız sevinirim.

1:) Kredi Kartım yok.Çıkartmam da.Ininal kartım var.Paypal'ım var.Bunlarla alabilir miyim ?

2:) La Liga ve EPL'yi izleyeceğim.Sanırım Sinema paketi de varmış.Hepsi 9.99 imiş. Doğru mudur ?

3:) Evde 2 PC var 1 akıllı telefonum var, işyerinde de 3 tane PC var.Ya Cumartesi ya Pazar dönüşümlü çalışıyorum.

Yani kah evde kah iş yerinde istediğim PC de izleyebilir miyim ?

4:) Evdeki internet babam sağolsun 1 2 haftada 3 megabite düşüyor.Bu hızda donmadan izleyebilir miyim ?

1- kredi kartı veya üyelik hesabın avrsa oraya faturalanıyor başka türlü ödeme mevcut değil.

2- premium paket 9.99 tl ama yine de araştır. çünkü habire kampanya gücelliyorlar.

3- internetin avrsa dağın başında bile izlersin. telefon pc farketmez. net olsun yeter.

4- düşük kalite de rtahat izlersin. ama yüksek kalite de ne olur bilemem.

• Ininal kartla Paypal'la filan olmuyor mu ki ya ? Kredi kartım yok benim.Almakta istemiyorum.
  • 2- Hepsi 9,99 aylık.

3- Aynı anda yalnızca bir PC, tablet veya telefon izleyebiliyor. Onun dışında izleyebilirsin.

4- 3 megabitlede donmadan izlenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Ininal kartla alınabiliyor mu ? az önce denedim sadece bakiyeniz yetersiz dedi.

Eğer oluyorsa para yükletecem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

2- Hepsi 9,99 aylık.

3- Aynı anda yalnızca bir PC, tablet veya telefon izleyebiliyor. Onun dışında izleyebilirsin.

Görüntü kalitesi nasıl oluyor peki iyimidir ?. Alınırmı bu arkadaş ?. Alıp TV'ye bağlarım TV ile benzer kalitedeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

quote:

2- Hepsi 9,99 aylık.

Görüntü kalitesi nasıl oluyor peki iyimidir ?. Alınırmı bu arkadaş ?. Alıp TV'ye bağlarım TV ile benzer kalitedeyse.

TV'ye bağlarsan yetersiz, PC için ise iyi. 1200 k en yüksek kalite, TV'de pikselleri sayıyorsun.

Ininal kartla ilgili bilgim yok ama ben de sanal kartla aldım. Aboneliği alırken karttan her ay bu miktarda otomatik olarak para çekilmesini onaylıyorum diye bir seçenek var, onu da seçmeyince ilerlemedi, ben de mecbur seçtim. Kartta 30 TL varda 10 TL çekecek olmasına rağmen limit yetersiz dedi. 100 TL aktarınca oldu. Yani, karta 100 TL aktarıp dene diyeceğim ama tamamen tesadüfte olabilir.

@Rhaegar Targaryen

• quote:

quote:

2- Hepsi 9,99 aylık.

3 yıldır digiturkplay dan maçları izlerim. bu sene de aldım. 329 tl ye full paket. maçları da tv ye verip izliyorum genelde. 10 numara görüntü diyemem ama puanlama yaparsam 10 ğzerinden 8 veririm. burda tabi net hızın önemli. ara sıra derbilerde sıkıntı oluyor ama yıllık 329 liraya hem süperlig hem isoanya hem ingiltere olsun o kadar.

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi denemelik 15 lira atacağım.Olur mu acaba ?
  • @yaban arısı

Free Stream sitelerinde izlediklerimizden iyidir heralde lig başlayınca tahhütsüz nasıl olsa bir aylık alalım bakalım memnun kalırsak devam ederiz.

@mmm2515

Hocam türkiye ligini yıllardır izlemiyorum, ama görüntü kalitesiyle ilgili bilgilendirme için teşekkürler lig başlayınca bir aylık alacağım bakalım duruma göre uzatırım tahhüt yok nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 7 Ağustos 2015; 18:08:47 >
  • Tamam arkadaşlar Ininal karta 20 lira attım her şey halloldu bakalım şimdi deneyimlerimi yazarım.
  • quote:

@yaban arısı

Free Stream sitelerinde izlediklerimizden iyidir heralde lig başlayınca tahhütsüz nasıl olsa bir aylık alalım bakalım memnun kalırsak devam ederiz.

@mmm2515

Hocam türkiye ligini yıllardır izlemiyorum, ama görüntü kalitesiyle ilgili bilgilendirme için teşekkürler lig başlayınca bir aylık alacağım bakalım duruma göre uzatırım tahhüt yok nasılsa.

aylık olarak yok bildiğim kadarıyla. ama yine araştırırsın. olmadı bir lig maçı satın alırsın. izler kendi kararını verirsin.

bir de unuttuğum bir durum var. paket satın alırken bir de süper kalite görüntü alabileceğin üyelik te sunuyorlar. misal ben 329 tl ye standart görüntü aldım ama 458 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam süper kalite görüntü (hiç görmediğim için nasıl bir görüntü olduğunu bilmiyorum) öyle bir paket te sunuyorlar. heralde o paketlerde görüntü kalitesi en üst düzeyde oluyordur. bu da maddi durumu rahat kişiler için. artık sen kararını verirsin.

• gideceksin bi paypal geçen bi yere

diyeceksin abi böyle böyle yapmak istiyorum

kaç lira geçireceksen o kadar alişveriş yapmış gibi göstereceksin

o parayı nakit alacaksın

ininala yatırıcaksın

tabi her yer yapmaz bunu
  • İspanya ve İngiltere Ligi mi var sadece bunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

İspanya ve İngiltere Ligi mi var sadece bunda?

İngiltere ispanya Brezilya F1 TBL Euroleague

Filmler, Diziler, Belgeseller, TV kanalları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim. Güzelmiş aslında evde inceleyim bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.