Şimdi Ara

DİGİTURK MÜ DSMART MI YOKSA UYDU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

DİGİTURK MÜ DSMART MI YOKSA UYDU MU

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2007)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hlm90 -- 13 Mayıs 2007; 23:54:23 >

• Uymadı
  • hepiciginden al bak sonrada hangisini begenirsen o kalsın digerlerinide at gitsin
  • kablolu Tv.

Ama bende dördüde yok. TV'nin çubuk antenini kullanıyorum. İhtiyacı görüyor şimdilik.
  • Yabancı dil sorununuz yoksa, tabii ki Uydu.
  • kablolu bnce hiç dert yok zaten d-smart bedaya olsa almam
  • konuyla alakasiz ama birsey sorucam
    asagi kattaki komsu diguturk baglatti bende faydalanicam ama ben onun digiturk yayinlarini nasil izleyebilirim asagi kablo atsam izleyebilirmiyim neyapmam gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo tv mi netspeed mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çubuk anten
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

konuyla alakasiz ama birsey sorucam
    asagi kattaki komsu diguturk baglatti bende faydalanicam ama ben onun digiturk yayinlarini nasil izleyebilirim asagi kablo atsam izleyebilirmiyim neyapmam gerekiyor

Kablo atsan izlersin de o ne izlerse sen de onu izlemek zorundasın.
  • Kablo yetiyor da artıyor. Bilmem kaç küsur kanal ne işime yarayacak?
  • IP TV yakında
  • digiturk ama lanet olsun.

kaldırdıkları kanal kadar kanal eklemiyorlar. ekleselerde akilli.tv gibi bir kanal ekliyorlar.
  • uydu
  • hoca kusura bakmada biraz saçma bir anket olmuş bee..yani para vermeye hazırım diyorsan ozaman digitürk alırsın keyfine bakarsın..yok ben uydu olacam para vermem diyorsan uydu alır bir kerede ödersin..d-smartta ise gene aynı durum ama sanırım recevier ı kötü imiş.ben değil uyducu arkadaşlar diyor..yok benim evde 5tane tv var diyosan kablo tv alırsın herbirinde farklı kanalları aynı zamanda seyredersin..bizim gibi yani..uydu bize uymaz
  • çubuk anten ve herşey gayet net bizde 3 tv war yatak odasındaki çay kaşığıyla çalışıo
  • kesinlikle uydu. boşverin d-smartı fln.

adi herifler gs nin tüm avrupa maçlarını onlar vercekmiş
  • Çıbık Anten
  • dijitürk ama sırf galatasarayın maçları icin galiba istemesekte d.smart alıcaz
  • d samt gs maçlarını mı yayınlaycak mış. diji ne olcak o zaman
    ..
    bende çubuk bile yok. sigara kagıtlarından anten yaptım
  • Gs nin maçlarnı d-smart vercekmiş arkadaşlar dsmart almadan uydudan çözebilrmiyiz bu dmsart olayını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.