Şimdi Ara

Digiturk mü Dreambox mı? Kararsız kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar digiturkun yaptığı yeni bir kampanya (http://www.digiturk.com.tr/icerik/hdteklif/) ile dreambox arasında kararsız kaldım. HD dreambox ilk sene için 550 TL Diğer seneler 180 TL eğer HD olmazsa ilk sene 350 TL diğer seneler daha ucuz. Digiturkte ise linktede gördüğünüz gibi 24 ay boyunca ilk 6 ay 9,99 diğer aylar 14,99 20 tl aktivasyon ucreti kurulum bedava hd alıcı 24 ay sonunda bizde kalıyor. 24 ay sabit fiyat garantisi. En güzelide HD kanalların olması. Digiturk ise 2 senelik 445 TL. 31 ağustosa kadar vaktim var fazla bilgim yoktur o yüzden size danışayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 26 Ağustos 2011; 22:08:54 >

• Eger evinde netin varsa kesinlikle dreambox bem 7 sene dreambox 500 s ve dreambox 800 hd kullandim dreamboxta server cok onemli ben bu seneye kadar farkli serverlar denedim ama bu sene ii serveri buldum daha once normal sd yayinda bile mac izliuemiyordum ama bu sene sanstan super full hd server buldim ve fener-galata derbisinde bile hd kanalda 1 kere 2 sanie takildi kardeslerimden dolayi neti kapattik ondan dolayi dreambox 800hd bosa cikti suanda ewimde humax hd digiturk ve dsmart hd var ama ikiside dreambox 800 hd gibi deil hesaba gelicek olirsak dm800hd 500tl server aylik 20 tl ilk yil sana maliyeti 750 tl ama full kanallar acik hd ve sd olarak ikinci sene ise sadece 20-25 tl arasi.dihitirk ben suan mac paketi izlemiorum giris paketi 2 adet paket ve humax hd uydu toplam 26 tl macta actirdam 49tl toplam 75 tl sen bu paraya dm800hdde salon kanallari ve hd full izliorsun arti paran cebimde kaliyor hesap ortada karar senin biraz uzun oldu ama idare ediver hocam:)
  • dm 500s 12 ay taksıt 260 tl nakıt 250 tl
    dm 800hd 12 ay taksıt 560 nakıt 530 tl
    atlanta hdbox 12ay taksıt 580 tl nakıt 550 tl
    medıalınk hd nakıt 500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Ağustos 2011; 23:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Eger evinde netin varsa kesinlikle dreambox bem 7 sene dreambox 500 s ve dreambox 800 hd kullandim dreamboxta server cok onemli ben bu seneye kadar farkli serverlar denedim ama bu sene ii serveri buldum daha once normal sd yayinda bile mac izliuemiyordum ama bu sene sanstan super full hd server buldim ve fener-galata derbisinde bile hd kanalda 1 kere 2 sanie takildi kardeslerimden dolayi neti kapattik ondan dolayi dreambox 800hd bosa cikti suanda ewimde humax hd digiturk ve dsmart hd var ama ikiside dreambox 800 hd gibi deil hesaba gelicek olirsak dm800hd 500tl server aylik 20 tl ilk yil sana maliyeti 750 tl ama full kanallar acik hd ve sd olarak ikinci sene ise sadece 20-25 tl arasi.dihitirk ben suan mac paketi izlemiorum giris paketi 2 adet paket ve humax hd uydu toplam 26 tl macta actirdam 49tl toplam 75 tl sen bu paraya dm800hdde salon kanallari ve hd full izliorsun arti paran cebimde kaliyor hesap ortada karar senin biraz uzun oldu ama idare ediver hocam:)

Tamam böyle diyorsun ama digiturk 24 ay sabit fiyat garantisi veriyor. Ayrıca ilk yılki maliyeti 750 tl dreambox hd'nin digiturkun ise 450 TL 2 seneliği... 2 sene sonra digiturk nasıl olur bilmem fiyatları vs. Dreamboxıda bilemem zaten dreamboxın bu kullanılışını hiç bilmiyorum :) eğer dream box alırsam digiturkteki bütün hd kanalları seyredebilir miyim?

Birde neden dreamboxı internete bağladınız yayın uydudan değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 26 Ağustos 2011; 23:30:27 >

• Hoc dreambox 800hd ile lan kablosunu baglayip tum kanallari izlersin sana maliyet cikarayim
    digiturk giris paketi:9.90 tl
    2 adet paket:8tl
    Hd kutu:7.99tl
    Lig tv taahatlu41tl taahatsuz49 tl yani digiturkun sana maliyeti 1 senede 800 tleyi buluyor arti 2 sene kontrat veriyorsun dreamboxta ise full hd server aylik 20 tleye geliyor bence sen biraz arastir derim
  • quote:

Hoc dreambox 800hd ile lan kablosunu baglayip tum kanallari izlersin sana maliyet cikarayim
    digiturk giris paketi:9.90 tl
    2 adet paket:8tl
    Hd kutu:7.99tl
    Lig tv taahatlu41tl taahatsuz49 tl yani digiturkun sana maliyeti 1 senede 800 tleyi buluyor arti 2 sene kontrat veriyorsun dreamboxta ise full hd server aylik 20 tleye geliyor bence sen biraz arastir derim

Yukardaki kampanyayı görmediniz sanırım 2 senelik bana 450 TLye patlıyor digiturk
  • Hocam ben bu kampanyadan aldim zaten ama sanirim siz mac flan izlemiceksiniz burdaki kampanyada lig tv film kanallati flan yok sadece 12 adet hd kanal var bu pakete lig tv flan izlersen aylik 49 film paketi almak istersen 13 tl aylik bu paket sade bir paket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ben bu kampanyadan aldim zaten ama sanirim siz mac flan izlemiceksiniz burdaki kampanyada lig tv film kanallati flan yok sadece 12 adet hd kanal var bu pakete lig tv flan izlersen aylik 49 film paketi almak istersen 13 tl aylik bu paket sade bir paket

en aşağıdaki hd kanallar lig tv dahil pakete dahil değil mi :/
  • Oyle olsa millet neden servera para versin suan sen lig tv izlemek isyesen 1 yillik taahut versen 41 tl yani 22.90in uzerine 41 tl daha koy taahutvvermezsen 49 tl yani aylik sana 72 tl yani film flan yok anlican sen maclaribizliceksen ve benim gibi humax hd uydu alici istiorsan aylik 74 tleyi gozden cikaricaksin sen ordaki kampanyayi oku eger senin desigin gibi 22.90 tleye mac izleneceknolsa herkes digiturk alir evine:) bence sen iyice arastir oku
  • quote:

Oyle olsa millet neden servera para versin suan sen lig tv izlemek isyesen 1 yillik taahut versen 41 tl yani 22.90in uzerine 41 tl daha koy taahutvvermezsen 49 tl yani aylik sana 72 tl yani film flan yok anlican sen maclaribizliceksen ve benim gibi humax hd uydu alici istiorsan aylik 74 tleyi gozden cikaricaksin sen ordaki kampanyayi oku eger senin desigin gibi 22.90 tleye mac izleneceknolsa herkes digiturk alir evine:) bence sen iyice arastir oku

Anladım hocam o zaman direk ben dreamboxsa yöneliyim. Dreambox hd (modelini bilmiyorum) + kurulum + 1 senelik üyelik 550 TL civarı sizce uygun mudur?
  • Dreambix800 hd klon kalitesine gore 380 ile 500 arasi degisiyor ben bir firmadan aldim ve memnun kaldim servera gelince kesinlikle ii bi yerden al yoksa benim gibi 6 yil somurulirsun ben son sercerda iyi buldum sana toplam maliyeti max650 tlnolur ama full paket izlersin film dizi spor salon herseyi hd kalitesinde benim fikirlerim bunlar ama yinede sen bir arastir istersen ben hepsini kullandigimdan artik ezberledim:)
  • quote:

Dreambix800 hd klon kalitesine gore 380 ile 500 arasi degisiyor ben bir firmadan aldim ve memnun kaldim servera gelince kesinlikle ii bi yerden al yoksa benim gibi 6 yil somurulirsun ben son sercerda iyi buldum sana toplam maliyeti max650 tlnolur ama full paket izlersin film dizi spor salon herseyi hd kalitesinde benim fikirlerim bunlar ama yinede sen bir arastir istersen ben hepsini kullandigimdan artik ezberledim:)

büyük ihtimal klondur :) Server nasıl bilmiyorum ama kuracak adam bütün hd kanalları izlersiniz diyor sorunsuz olurmuş özellikle evin konumunu sordu güneşin doğuşunu batışını görüyormusunuz diye sanırım antenler yüzündendir sorusu. 550-600 tl civarı zaten ilk sene daha sonraki senede 180 lira
  • Servera cok dikkat et ii yerden al 180 200 aliorsin ama hicbirseybizliyemiyorsun hemen hemen hepsi bnimki super server takilmaz donmaz hepsi acik siyolar ama aliyorsun seneligi pesin veriyorsin ama sonra lanet ediyorsun ben cok yasadim dreambox 500sde ama bu yilki dreambox800 hd toplasan 5 sanie takilmamistir derbide bile takilmiyordu klonla orj aradinda fark yok hocam zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servera cok dikkat et ii yerden al 180 200 aliorsin ama hicbirseybizliyemiyorsun hemen hemen hepsi bnimki super server takilmaz donmaz hepsi acik siyolar ama aliyorsun seneligi pesin veriyorsin ama sonra lanet ediyorsun ben cok yasadim dreambox 500sde ama bu yilki dreambox800 hd toplasan 5 sanie takilmamistir derbide bile takilmiyordu klonla orj aradinda fark yok hocam zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Servera cok dikkat et ii yerden al 180 200 aliorsin ama hicbirseybizliyemiyorsun hemen hemen hepsi bnimki super server takilmaz donmaz hepsi acik siyolar ama aliyorsun seneligi pesin veriyorsin ama sonra lanet ediyorsun ben cok yasadim dreambox 500sde ama bu yilki dreambox800 hd toplasan 5 sanie takilmamistir derbide bile takilmiyordu klonla orj aradinda fark yok hocam zaten

Yardımınız için çok teşekkür ederim :) peki server sağlıyıcısını tanıyoruz böyle bir sorun yaşatırsa zaten aynen parayı geri alırız yani anlaşmamız böyle olur bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim özellikle server konusunda
  • Rica ederim nedemek eger taniyorsaniz ve sorunda paranizi geri aliyorsaniz daha nenolsun ii izlemeler o zaman size:) hayirlibolsun simdiden
  • Takıpteyım
  • En geç 1 haftaya bağlanmış olur şuanda usta şehir dışında geldiğinde kurulucak kurulur kurulmaz tekrar yorum gönderirim :) Bu konudanda bişey çıkmaz demeyin kesin atacağım mesaj
  • arkadaşlar çok büyük hesaplama hatası yapıyorsunuz.

Önce digitürkte full paketin aylık fiyatı 149 tl salon kanalları hariç sende ne yapıyor 149x12=1788 bunun yanına hd cihaz kirasını ekleyin 7.99x12=95.88 ikisinin toplamı 1788X96=1883 yani arkadaşlar senelik digiturkten tüm kanallari hd olarak izlemek isterseniz 1.883 bin lirayı gözden çıkaracaksiniz ama dream boxta bunun maliyeti 4te 1 fiyatına dreambox cihaz 500 lira 1 senelik server 180 lira ilk sene size maliyeti 680 lira sonraki senelerde size maliyeti sadece 180 lira üstelik sadece digitürk değil 50 ye yakın paketi izleyebiliyorsunuz hotbird astra aklınıza ne geliyorsa var hesap ortada seçim sizin unutmadan dreamboxta sinema kanallarıda ücretsiz digitürkte film başı 4 tl
  • ben ikisinede HAYIRRRRRRRRRR diyorumm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.