Şimdi Ara

Digiturk mü Dreambox mı? Kararsız kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii ki dreambox ve server. Dünyayı izlersiniz.
  • Siz dreamboxu yanlis anlamisiniz cunku sadece digiturk yayini yapmamaktadir. Bu sebeple dreambox daha kârlı ve daha kaliteli . İnternet sitelerinde arastirabilirsiniz burada paylasmak yasak
  • Bu arada D-sMART gibi digiturk de sistem değiştirecek ve dreambox da seyredilemiycek diyorlar haberiniz olsun...
  • 7 srnedi oule diyolar bunlar hikaye hocam
  • dreambox yasal değil ,,,

Digiturk de alınmaz bu saatten sonra..

1 sene maç izlemeyin Türk Futbolu bir yere gelsin.. Herkes ayağını denk alsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoll

dreambox yasal değil ,,,

Digiturk de alınmaz bu saatten sonra..

1 sene maç izlemeyin Türk Futbolu bir yere gelsin.. Herkes ayağını denk alsın..

bir ekleme yapayım lig tv ye vereceğiniz parayı imkanınız varsa kombine alın takımınıza verin.
  • Şu anda Digiturk kullanıcısıyım ama Dreambox almayı düşünüyorum. Yeterli bilgi sahibi değilim + uydu konusunda çok bilgili olmadığım için netteki forumlarda anlatılanlara da biraz fransız kalıyorum. Benim istediğim hd olarak maçları izleyebilmek. Sıfırdan ne yapmam lazım? Nerden ne almam lazım? iyisi nedir? kötüsü nedir? yani hangi konulara dikkat etmem gerekir? Ankara'da yaşıyorum. Nerden alabilirim bu dreambox'ı? Server tavsiyeniz nedir? Server'a nerden nasıl üye oluyoruz? Çok soru oldu farkındayım ama bu konuda pek bilgim yok.
  • ben YANDIM SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR.

"Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir" Kampanyası koca bir yalan.

Kendimi hiç bu kadar kandırılmış bir salak olarak hissetmemiştim.
    Digitürk bundan yaklaşık bir hafta önce yke23, arkadaşında dediği gibi,

( Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir.full spor paketi giriş paketi ve 2 keyif paketiyle birlikte 58,9,şampiyonlar paketi (GS,BJk,FB,TS,Bursaspor) 54,9,taraftar paket (GS,BJk yada FB) 49,9,Anadolu taraftar 27,9 tl ye izlenebilir. ) kampanyasını başlattı.

uyanığım ya ben de hemen bu fırsatı kaçırmayayım diye gittim 1 senelik anlaşma karşılıklı (AKİT) imzaladım ve üye oldum. Geldiler bir güzel kurulum yaptılar. Geçen hafta sonu SPORMAX'ten ingiliz ligleri maçlarını izledim. Bu hafta da öğreniyorum ki sistem değişikliğine gitmişler. LİG TV 1, LİG TV 2 ve LİG TV 3 uygulaması getirmişler. Dolayısiyle de "spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir" kampanyasını kaldırmışlar. Spormax'i yani ingiliz liglerini izlemek istersem ekstra 7.90 TL ödeyecekmişim.

Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede adamı bir dövmediğim kaldı. ama o kadar pişkinler ki banamısın demiyorlar. Bir de utanmadan bana "Digitürk paket içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar" diyorlar. Yani taahhüte, maahhüte bakmadan istedikleri paketi açıp istedikleri paketi kapatabiliyorlarmış. Bir de "Bu sizinle ilgili kişisel bir uygulama değil, hediye paketleri uzun süredir vardı. Kampanyanın bitişi size denk gelmiş" diyor. Alay eder gibi. "Tamamen iptal edin üyeliğimi" dediğimdeyse, "kurulum aktivasyon indirim bedeli yaklaşık 150 TL öderseniz neden olmasın" dedi. YUH, YUH, YUH. PESSSSS.

şimdi yazılarını yakından takip ettiğim, DİGİTÜRK yetkilisi yke23 arkadaşa soruyorum. "Lig tv nin hangi paketine üye olursanız olun spormax,premier league tv ve hd yayın size 12 ay boyunca hediye edilir" kampanya tavsiyelerinizin hala arkasındamısınız. Eğer öyleyse, yasal yollardan yani hukuki yollardan haklarımı arayayım mı?. Çünkü 1 yıllık taahhütüm kapı gibi elimde.

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Servera cok dikkat et ii yerden al 180 200 aliorsin ama hicbirseybizliyemiyorsun hemen hemen hepsi bnimki super server takilmaz donmaz hepsi acik siyolar ama aliyorsun seneligi pesin veriyorsin ama sonra lanet ediyorsun ben cok yasadim dreambox 500sde ama bu yilki dreambox800 hd toplasan 5 sanie takilmamistir derbide bile takilmiyordu klonla orj aradinda fark yok hocam zaten

digiturk server hd kanalları açıyor mu ki?
    ben açmıyor diye biliyorum.

sadece sd kanallar var diye biliyorum server ile digiturk izlemede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

Servera cok dikkat et ii yerden al 180 200 aliorsin ama hicbirseybizliyemiyorsun hemen hemen hepsi bnimki super server takilmaz donmaz hepsi acik siyolar ama aliyorsun seneligi pesin veriyorsin ama sonra lanet ediyorsun ben cok yasadim dreambox 500sde ama bu yilki dreambox800 hd toplasan 5 sanie takilmamistir derbide bile takilmiyordu klonla orj aradinda fark yok hocam zaten

1 sene gecmis hocam ustunden hortlatmissin konuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreambox 2-3 sene sorunsuzdu simdi patladi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

dreambox 500s ile zamanında 6 aylığına 100 tlye server almıştım. o zamanlar iki platformda full izleniyordu. süperdi yani...

sonra devam etmedim.

full hd tv alıp hd yayın alayım diye aynı arkadasa gittim. amacım 350 tl gibi atalanta alıp server ile dtyi mac haric izlemekti. ama hd yayınlar serverda olmuyor dedi. inandım çünkü satısı o yapıp para kazanacak. niye yalan söylesin ki...

2 yıl önceye göre, maç yok, ds yok. sadece standart dt yayınları ve aynı fiyat degmez bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

quote:

dreambox 500s ile zamanında 6 aylığına 100 tlye server almıştım. o zamanlar iki platformda full izleniyordu. süperdi yani...

sonra devam etmedim.

full hd tv alıp hd yayın alayım diye aynı arkadasa gittim. amacım 350 tl gibi atalanta alıp server ile dtyi mac haric izlemekti. ama hd yayınlar serverda olmuyor dedi. inandım çünkü satısı o yapıp para kazanacak. niye yalan söylesin ki...

2 yıl önceye göre, maç yok, ds yok. sadece standart dt yayınları ve aynı fiyat degmez bence...

hd olmaması kötü . eskiden baya iyiymiş bu server olayı demekki.
    eskisi gibi full hd açık olma şansı var mı sizce? yoksa artık bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 17 Haziran 2012; 11:34:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

quote:

sonra devam etmedim.

hd olmaması kötü . eskiden baya iyiymiş bu server olayı demekki.
    eskisi gibi full hd açık olma şansı var mı sizce? yoksa artık bitti mi?

Artık öyle bir çağdayız ki en yüksek güvenlik önlemi ile korunan şifreler bile kırılıyor yani digiturk sistemi sürekli açık olacak şekilde kırılabilir de 1 ay açık 2 ay kapalı şekilde de olabilir yani izleyeceğin neyse ona göre karar ver yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneden beri kapalı bu saatten sonra dikiş tutmaz artık dreambox işi, tabi yerel yayınlar için, yabancı uydular için devam ediyor.
  • Arkadaşlar bu tür illegal yayınlara yönlenmeyin..Kaldı ki Digiturk tarafından LigTV kanallarından Cryptoworks şifrelenmesi silindi..Bu sayede LigTV kanalları sadece kart eşleşmeli ve Digiturk ün tüm cihazlarında kullandığı Irdeto 2 şifreleme sisteminde yayın yapmaktadır
    Bilgilerinize,İyi Akşamlar
  • Kim takar lig tv yi

en büyük belgesel ve film vede dizi kanalları.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.