Bugün Gün İçinde Digitürk ile konuyu görüştüm talep aldılar arkadaşlar kuruluma gelecek fakat teknik servis ücreti istediler bu konuda ve 4k olmadığını belirttiler üyelere 2022 yılı itibari ile turksata geçişlerinde yardımcı oluyoruz dediler ama modül üyeliği türksattan mı eutelsattanmı daha tam emin değiller |
Digiturk Modül (36. sayfa)

-
-
iki uydu da kullanılıyor diye biliyorum..
-
Konu ile ilgili Az Önce görüştüğümde 95 tl teknik servis ücreti talep ediyorlar ayrıca modül kullanımında eutelsat ile devam ediyorsunuz dediler ve 325 tl modül ücreti istiyorlar 4k yayın tv desteklese bile vermiyorlar HD yayın diyorlar bilginize
-
modüllü üyelikte portala erişim nasıl oluyor acaba?
-
Modul daha mi iyi görüntü sunuyor kutuya göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba dostlar modülün 4k olmadıgını size söyleyebilirler lakin bu bir yalandan ibaret eger modüle sahipsen online işlemlerden şikayet kaydı oluştur ve seni aramalarını bekle sonra çözülüyor lakin digi şuan 4k yayını sadece eutelsattan veriyor digi türksata geçişten bahsediliyor o zaman ne olur bilemem saygılar
-
modül sadece dijital yayın şifrelerini çözer platforma giriş ya cihazdan yada akıllı tv den
-
Arkadaşlar 4K kayıt özellikli cihazdan modül üyeliğine geçmek için bugün başvuruda bulundum ancak LG 49aNano816 model televizyonumda otomatik Digiturk modül kurulumu bulunmuyor d-smart var Tivibu var ama Digiturk yok bunun ne gibi bir sıkıntısı olur sizce? Ben bunu kutu kalabalığından kurtulmak için tercih ettim sizce modele geçince pişman olur muyum? Benim için önemli olan Digiturk kutusundaki kanal sıralaması aynısı modülde de otomatik olarak çıksın istiyorum Bir de frekans değişimlerinden etkilenmemek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 19 Mayıs 2022; 21:9:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bein sport üyeliği için halen modüllü üyelik imkanı var mı? Bilgisi olan???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu enflasyonist ortamda bu fiyatlarlar la gelde al adamı zorla illegale yönlendiriyorlar ki o gözüküyor engellesinler bakalım nasıl engelleyecekler kaçak izleyiciyi !!!
-
-
Bursa da yaşayıp yakın zamanda modül alabilen var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün bir bayii ile görüştüm ellerinde modül olmadığını söyledi. Siz nerde temin ettiniz acaba ?
-
bende bayiiden aldım çok vardı ellerinde hatta çok tercih edilmediğini söyledi.
İkinci cihaz ve kumanda olayına gıcık oluyorum. Modül olsun, bizim olsun. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen hocam modül çok iyi.
arkadaşlar,
modül ile üyeyim bende 4k maç yayını modülde olucakmı ? yoksa sadece 4k kutu ile mi olucak tv 4k özelliğim var sadece modül yeterli değilmi ? turksat daki yayınlar modülle daha güzel seyretmeye doyum olmuyor maçlar modülle olucakmı 4k cvp lar için şimdiden tşk
-
digitürkü aradığında 4k nın modülde olmadığını söyleyecekler sen online işlemlerden 4k ile ilgili şikayet kaydı oluşturuyorsun seni geri arıyorlar işin çözülüyor ben bu şekilde yapmıştım birde türksata geçiş sağlandığı için 4k yayınlarda çok görüşlü muhalefet var bilgi için linki tıkla
https://forum.donanimhaber.com/digiturk-eutelsat-tan-turksat-a-tasiniyor--149402049-14
-
canlı chat bana modülde 4k yok dedi ama kanal turksata yeni geldi ilerleyen zamanlarda ücretli şekilde açarlar bence. aslında ücretsiz olması lazım ama…
Merhaba
Şimdi kontrol ettim digitürk 4k kanalı ni günlerdir içerik yok yazıyordu şimdi sinyal yok yazıyor kaynak bul yazıyor siz modülle seyrediyormusunuz kumandaya ok basınca şu altı kaşifleri oynuyor yazıyor galiba belgesel ile test ediyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X