merhaba dostum zaman zaman bein 1 de bende yaşadım lakin çanakta ayarlama yapıldı düzeldi sanki bu hafta daha dikkatli bakar söylerim |
Digiturk Modül [ANA KONU] (137. sayfa)

-
-
Türksat üzerinden mi izliyorsunuz eurotelsat dan mı
Yıllık fiyatı ne kadar acaba 4k yayın da dahil olmak üzere
bilgi verir misiniz
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turksat üzerinden izliyorum. 4k ücreti 9 TL aylık. 12 ay+1 Ay hediye 3990 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba Vestelin Google tv sini kullanıyorum bende modüle geçmek istiyorum tv den sıkıntı yaşar mıyım tereddütlerim var vestel Google tv ya da android tv kullananlar görüşlerini paylaşabilirmi
Modül den sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum yayın kalitesi diyorsanız tamamen tv ile alakalı 2yıldır modül kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul seferi -- 25 Mayıs 2025; 13:9:16 >
çift tuner ile aynı anda 2 kanal izleyebilen var mı sistem izin veriyor mu
Arkadaşlar merhaba kutudan module geçmek istiyorum ancak 500 TL para alıyorlar bende açıkçası vermek istemiyorum. Bunu ucretsiz değişim yapmanın bir yolu varımdır?
Normalde yok fakat müşteri hizmetleriyle görüşüp işlemleri bayide yapmak istiyorum ücret vermek istemiyorum derseniz bayi de kabul ederse mümkün olabilir, kutuyu götürürsünüz modülle değişim yapılır modül aktivasyonu da bayide yapılır modülü alır takarsınız.
-
Bayiye anlattım olmuyormuş iptal dilekçesi falan ise yararmi bilmiyorum bir onu deneyecegim
Tahhahüt bitimi yakınsa denenebilir.
Geçtiğimiz hafta sözleşmemi yeniledim iptal sonrası aramalarda pazarlıkla araya sıkıştırdım ücretsiz değişim yaptırdım sözleşe döneminiz geldiyse sizde kullanabilirsiniz.
Bu ayın 25 inde bitiyor bende aynen iptal dilekçesi verip hem gelen teklifi hemse ucretsiz değişim talep edeceğim. Bir gelişme olursa buradan yazarım
Modülde gecikme oluyor mu? Tod kullanıyorum 3 yıldır tek sıkıntısı tvde 25 saniye gecikme oluyor. Bu sene modüllü üyelik mi alsam diye dusunuyorum. Dekoder zımbırtısını sevmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 yıldır modül üyelik ile Digitürk kullanıyorum. Ara ara mozaiklenme yapıyor bütün kanallarda. Modülü çıkardım, TV yi öyle izledim. O zaman mozaiklenme kesildi. Bunu çok sorun etmiyorum ara ara yaptığı için.
Asıl sıkıntı sekron sorunu. beIN Sports kanallarında ses 0,5-1 saniye geriden geliyor. Sadece beIN Sports kanallarında bu sorun mevcut. Diğer Digitürk kanallarda böyle bir durup söz konusu değil.
Modül kullanıp aynı sorunu yaşayan başka aboneler de var mı acaba?
Modül sadece şifreyi çözer, siz televizyonun uydu alıcısından uydu yayınını izlersiniz yani kutulu abonelikle aynı olur.
-
mozaiklenme bizde de oluyor ara sıra
-
Hocam mozaiklenme modülden oluyor. TV modeli Sony de olsa fark etmiyor. Ama ara sıra yaptığı için mozaiklenmeyi çok dert etmiyorum. Esas sorun beIN Sports kanallarında ses, 0,5-1 saniye geriden geliyor. Bu sorun sizde mevcut mu? Diğer Digitürk kanallarında böyle bir sekron sorunu yok mesela.
ses sıkıntısı yok mozaiklenme var bide ara sıra şifreli kanal diyor modül çıkarıp takınca düzeliyor o tvden mi modülden mi bilmiyorum tv de 10 yıllık açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: panasonicmanHocam mozaiklenme modülden oluyor. TV modeli Sony de olsa fark etmiyor. Ama ara sıra yaptığı için mozaiklenmeyi çok dert etmiyorum. Esas sorun beIN Sports kanallarında ses, 0,5-1 saniye geriden geliyor. Bu sorun sizde mevcut mu? Diğer Digitürk kanallarında böyle bir sekron sorunu yok mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet sonunda ucretsiz module gelişim oldu gelen arkadaş kutuyu götürdü, ben LG kullanıyorum ayarlardan digiturk kurulumu yaptık aynı kutudaki gibi kanal sıralaması oldu gene aynı şekilde kendini guncelliyormus 4K hizmetini de aktif edildi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum bende bahsedilen mozaikleme sorunu olmadı. Şuan gerçekten çok hoşuma gitti diyebilirim kablo kutu kumanda kalabalığı yok kutudaki gibi aynı sistem ayrıca 4k oluşu ve ayrıca aileme gittiğimde orda da takip izleyebilirim kredi karti kadar küçük
Açıkçası ben tavsiye ederim
Modül ve 4K yayın için ekstra aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz hocam, benimde temmuzda doluyor taahhütüm; Samsung 2016 model uhd 4K Tv’m var modüle geçmek istiyorum ancak kanal geçiş hızı kutu kadar hızlı olur mu emin olamadım? Sizce geçiş hızı nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X