Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.451
Cevap
95
Favori
225.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba siz modülle 4k yayın şu anda izliyormusunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fener16 kullanıcısına yanıt

eutelsattan ewt dönüşümlü olarak bein iz kanalında çeşitli içerikler ve maç yayınları genelde bjk gs fener ts maçları lakin bein izdeki belgesel tadındaki kaliteyi asla maç yayınlarında aramayın yok digitürk için ciddi maliyet demek düşünsene yaklaşık 20 adet 4k kameranın kiralama maliyetini üff ciddi paralar tutar

• fener16 kullanıcısına yanıt

merhaba dostum ben 4k yayını eutelsattan olanı izliyorum lakin türksattakini neden izleyemiyorum anlam veremedim çünki aynı şifreleme sistemini kullanıyorlar yani ben modülle hem tursatta hemde eutelsatta yayın şifrelerini açabiliyorum bu arada bir resim buldum resimde turksattan 4k yayının yapıldıgı görülüyor izleyemememdeki tek seçenek lnb varkı olabilir

https://www.resimupload.org/images/2022/08/03/58A4E840-011F-4CAE-88D8-24A7DD0EF6C9.md.jpg

• merhabalar, günlerdir modül ile kurulum yaptırmaya çalışıyorum. Bugün öğrendim ki gelecek bayi personelleri ben modül kurulumu bilmiyorum diyip gelmeyi reddediyormuş.

Bende arkadaş modülü alsın gelsin ben kurarım dedim ama dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

merhabalar, günlerdir modül ile kurulum yaptırmaya çalışıyorum. Bugün öğrendim ki gelecek bayi personelleri ben modül kurulumu bilmiyorum diyip gelmeyi reddediyormuş.

Bende arkadaş modülü alsın gelsin ben kurarım dedim ama dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba ?

Aslında kurulumluk bir şey yok ki tak çalıştır onlar yeterki aktif etsinler yayınları ben böyle biliyorum

• alper_love kullanıcısına yanıt

Ben de o şekiled düşündüğüm için zaten gelsin hallederiz dedim. Digiturk kanalları şu an kanal listemde şifreli olarak var zaten. Hani ekstra dikkat etmem gereken tüyo falan varsa diye bir sorayım dedim :)

• Yahu yayın zaten türksat üzerinden geliyor direkt kartı takınca şifreli olan dt kanalları da açılıyor. Yeterki kart aktif olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Yahu yayın zaten türksat üzerinden geliyor direkt kartı takınca şifreli olan dt kanalları da açılıyor. Yeterki kart aktif olsun
    Acaba bu modülü hazır olarak bayidrn teslim alsak oluyormu yoksa illa evemi gelecekler

• Ben bana verin modülü dedim aynı şekilde ama öyle yapamıyoruz ekibin gelmesi lazım dediler.

@alphi3458

Aynı şeyi söylüyorum ben de. Gelecek adam aradı şimdi abi kurulum değilde sistemden düşmesi sıkıntı nasıl yapacaz falan diyor, ben de gel halledilir bi şekilde dedim.

Edit: Kurulum tamamlandı. 1 2 yerde takıldı eleman sisteme bşilgileri girerken arkadaşlarını arayıp halletti. Kart ve modül eşleşmesini yapınca kanallar izlenebilir oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasozby -- 5 Ağustos 2022; 16:8:3 >
  • afakan55 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgi için çok teşekkür ederim
    Türksat galiba 5b ye geçerse digitürk olucak sanki maçlar başlıcak 4k yi geçtim normal modülü kurarken bile insanları uğraştırıyorlar sanki 4k maç vermeyi de istemiyorlar kutu da olsa modülde olsa bekleyelim bakalım ilerleyen günlerde ne olucak..

• Modullu bendeki açmiyor 4k sifreli yayin dior😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bo5nak -- 5 Ağustos 2022; 18:53:55 >
  • Turksat modül kullanıcıları için digitürk 4k kanalı aktif. 4k servisini satın alarak kanalı açtırabilirsiniz.

• merhaba dostlar sanırım durumu çözdüm digitürk 4k 11305 V(dikey) 30000 sembol oranında türksat 5b den yayın yapıyor bilginize yani yeni nesil tvlerde tekrardan uydu güncellemesi yada kurulumu yapılması gerekiyorrr ben daha denemedim flash bellege ihtiyacım var alırsam dener sizlelere söylerim

https://uydu.turksat.com.tr/tr/turksat-frekans-listesi burada flitrelemeyi irdeto yapın 5b yi seçin göreceksiniz saygılar herkeze

• Modülde 4k ücreti ne kadar

• afakan55 A kullanıcısına yanıt
    Yeni tv Sony var yardımcı olabilir misiniz kanal aramayı otomatik yapmak yeterli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Yeni tv Sony var yardımcı olabilir misiniz kanal aramayı otomatik yapmak yeterli mi?
    Yukarıki frekansı girin yeterli

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt
    Merhaba müşteri hizmetleri satınalma yok dedi modül açmaz dedi 4k yayını siz nasıl satın aldınız modüllü üyelik için

• Ayarla yaptım 45 kanal bulundu dedi ama neler eklendi bulamadım trt4k çalışıyor modül var bende. Digiturk 4k yazan kanal vardı tarama yapınca o kayboldu

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    ağ arama , nit arama tarzı ayar açık şekilde tarayın yeni frekanslar eklensin ya da elle ekleyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

yahu ben başaramadım tv philips tv modül ile kullanıyorum kanal listesi paylaşabilecek varsa memnun olurum allem ettim gallem etttim nuh dedi peygamber demedi firekansları girmekte problem yok lakin olmuyor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.