Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.493
Cevap
96
Favori
230.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metin bey cvp için tşk ederim servise rica etsem kendim takıp kurabilirmiyim sizce zor bir olaymı ? kurulum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 6 Haziran 2020; 15:41:25 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam.TV’nin kendi taramasından sonra ötneğin Beinsport1HD hangi sıralamada.Digitürk servis geldiği zaman,bu arkadaşlar TV’de,genel anlamda ayar yapmasını bilmiyorlar.Sen kanalları hazır tut.Teknik servisten gelen arkadaşlar sadece kartı TV’ne takacaklar.TV kartı görmesi gerekir.Örneğin;CL modül takıldı gibi bir ibare TV’de görmen lazım.Benim TV de kartı söktüğüm veya taktığım zaman uyarı alıyorum..Sen yeterki TURKSAT üErinden DİGİTÜRK kanallarını hazır tut.Diyelimki kanalı açtın şuan için söylüyorum CL Modül kart takın veya şifreli kanal uyarısını gör.Bunları hazırla.Teknik arkadaşlar uğraşmıyorlar,kartı takıp olmazsa uydu cihazı takalım diyorlar.Çünkü senin TV Arçelik veya Beko değil,menüyü bilmedikleri için salla pati yapıyorlar.Sen kanalları hazırla onlar kartı taksın.Teknik arkadaşlar tanımlamaların modül karta yaptıktan sonra bilgisayar veya mobil üzerinden kartı takacaklar ve kanallar açılacak...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgi almak istersen özelden telefonumu vereyim arayın

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Dönüş için tşk.şifre elimde zarfta sporun yıldızı modüllü üyelik yazıyor,Şu anda next marka küçük hd kutum var zaten next minix diye geçiyor,inşallah sorun çıkmazda modül için arandığımda servisle konuşucam modül ve yeni kartı siz yükleyin ben kendim tv ye takıp kurulum yapicam diye rica edicem halihazırda kullandığım 2 ay uzattığım virüs yüzünden hak tanıdılar abonelere NextStar deki kartı modüle tanıtsalar daha iyi ve çabuk olur aslında mutlaka kendim yapmalıyım gelen servis yetkilisi inşallah uyumlu biri olur da hallederim bir şekilde.

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Modül gelsin sizin ile görüşüp tecrübelerinizden yaralanmak isterim tşk.

• Bakıyorum da modüle talep çok yine.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Metin hocam merhabalar, PM attim, musaitseniz bakabilirmisiniz.
    Sevgilerimle.
  • 4k yayın açtırmak için şimdi müşteri hizmetlerini aradım modül üyelik kullandığımı söyledim.Onlarda modülde 4k olmadığını söyledi.Donanımhaber forum sitesinde kullanan birçok arkadaşım var dedim.2 dakika müsade edin bilgi vereceğim dedi.Digitürk müşteri hizmetleri kadar garip bir müşteri hizmetleri görmedim
  • beklenen cevap geldi modül üyeliklerde 4k yayın açılamıyor dedi ısrar etmeme rağmen
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Modülünüz 4k mi ? Ne zaman üye oldunuz modüllü üyeliğe çok zorladılar arçelik tv aldım dedim araştırıp dönücez dediler daha haber yok maalesef cuma maçlar başlıyor modüllü üyeler 4k olarak nasıl seyrediyor bilgi verirlerse memnun olurum.

• 3 ay önce abone oldum hocam

Merhaba sizin ile özel görüşmek isterim

• Bugün hala bana modül ile ilgili bir dönüş olmadı Arçelik ten. Çok kötü müşteri hizmetleri ile karşılaşmıştım fakat bunlar başka bir seviye. Her gün bilgilendirme yapmak için kayıt açıyoruz diyorlar fakat dönüş yapmıyorlar. En sonunda bir temsilci aradı ve lakayıt bir biçimde sıkıştırmayın artık istiyorsanız iptal edin dedi. Bende parasını alırken iyiydi şimdi ürünü rica edeyim dedim. Yaklaşık bir ay oldu.Daha önce bu firmadan bir ürün almamıştım ve sanırım şanslıymışım.
  • Herkese merhabalar mosül üyelikte beinconnect olmuyor mu acaba?

Oluyor

• Beceriksizler bugün para iadesi yaptılar. Olmayan bir ürünü satmak ve müşteriye en ufak bir destek vermemek ve hatta sürekli oyalamak. Ne desem boş.

• İllegali önlemek adına modüllü üyelik satmıyorlar bu sebeple illegal kullananlardan daha çok aboneden oluyorlar. Yüzlerce binlerce kullanıcı modül üyelik olmadığı için digitürk almıyor. Dandik cihazları kullanmak yada kutu karmaşıklığı yaşamak istemiyorlar. Bugün arçelik modüllü sporun yıldızı paketini senelik satın aldım digitürkü aradım modüllü kurulum yapamayız kutulu kurulum yapacağız dediler aynı gün iade ettim.
  • Arkadaşlar 1 yıllık modüllük üyelik aldım bittiğinde tekrar mosül üyelik mi alıcaz yoksa müşteri hizmetlerindem normal üyelik gibi yapabiliyormuyuz?

Hocam Merhabalar

İptal talebi vererek teklif alabilirsiniz. İllaki tekrar paket satın alma zorunluluğu yok.

Modüllü sporun yıldızı mı aldınız yoksa filmin yıldızı mı ? Sporun yıldızı modüllü kurulmuyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.