Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.594
Cevap
95
Favori
238.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evinizde bir çanak kurulumu yapılmayacak ise ve müsaitliğiniz var ise sizi arayan servisin iletişim, adres bilgilerini alıp kendiniz gidin derim. Modül-kart eşleşmesi ile ilgili işlemleri orda yapsınlar, denesinler ve siz evde sadece televizyonunuza takarsınız.

Mühendis
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

benim onvo webos tvde de aynı problem var.

benim onvo webos tv kanal ve tp güncellemeleri sonrası tüm kanalları silmiş. bende mecbur tkgs otomatik kurulum yaptım. dt paketinin tüm kanalları bein 4k dahil sıralı olarak 777 den başlayarak geldi.

Çanak kurulumu yapılmayacak. Merkezi sistem var zaten apartmanda. Dediğiniz şeyi teklif ettim fakat öyle olmuyormuş. Servis ücreti tahakkuk ettirilecek ya mutlaka eve gelip servisin kurulum yapması, halihazırda bulunan kutuyu da iade alması gerekiyormuş. Bu kadar basit bir şey için bu kadar uğraşmak zorunda bırakılmasına anlam veremiyorum. Servis yüzünden 3 gün boyunca bütün işlerimi erteleyip evde mal gibi gelmelerini bekledim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Geçen hafta aradıklarında ellerinde modül olduğunu salı günü gelip takacaklarını söylemişlerdi. Hatta ben 2 defa geleceğiz dediniz gelmediniz bu kez kesin mi dedim. Kesin dediler fakat yine gelmediler. Az önce müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum servis hakkında. Benim en büyük kızgınlığım gelip gelmemeleri değil. 3 defa randevu verip gelmemeleri ve gelmemelerine ilişkin olarak dönüş yapmayıp evde akşama kadar mal gibi bekletmeleri. Ben gelecekler diye o günlerimi boşa çıkartmışım, işlerimi ertelemişim, ona göre plan program yapmışım. Ama servis kafasına göre gelmiyor ve haber bile vermiyor. Böyle bir servis anlayışı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kardeşim merhaba 11054 deki trt tkgs ile arattığım listede yok sen manuel ekledin acaba zar zor tkgs ile güncelleme yapmıştım şimdi bakıyorum menüye manuel ekleme silik girilmiyor tkgs ayarlarını ve kanal listesini bozmadan nasıl eklerim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 6 Ağustos 2025; 16:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O frekans tkgs ile gelmez tkgs ile 4a’daki frekans geliyor. Manuel arama yaparak kanalı ekleyebilirsin tkgs bozulmaz sonlara doğru yada 600’den sonra bir yere ekliyor kanalı bulup istediğin bir yere taşırsın.

Manuel ekleme kısmı silik neden bilmiyorum tkgs yi otamatik yaparak tarttım ondan mı acaba

Bu şekilde

Digiturk Modül [ANA KONU]

Ben de açık görünüyor tkgs ayarı esnek ayarlı mı?

Şimdi esnek yaptım deneyecem kardeşim sağolasın sende olmasan ne yapardım

Tamamdır kardeşim buldum çok sağolasın

Digiturk Modül [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 6 Ağustos 2025; 18:1:37 >
  • markowic kullanıcısına yanıt

Konuşuldu önceki sayfalarda.

Bende de c3 var tkgs ile hiçbir sorun yok güncel frekanslar otomatik olarak geldi.  

Kanal listesi otamatik güncelleme bende açık görünüyor ama değişen bir şey yok

Merhaba,

Bende lg TV modül kullanıyorum. Tkgs veya digiturk seçeneklerini seçince kanallar açılıyor. Fakat benim şöyle bir sorunum var. Ben Azeri uydusunu da kullanıyorum. O yüzden Manuel oluşturdum kanalları. Fakat bu frekansları girip taratınca kanal bulamıyor. Ne yapmam gerekiyor. Tkgs veya digiturk üzerinden kurulum yapıp izleyeyim desem bu sefer Azeri kanallarına bakamıyorum

Hocam bende beIN Sports 1: 12072 V(Dikey) yerine 12073 V 27500 olarak görünüyor. 12072'i transponder listesine ekletmiyor. Bu konuda bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 6 Ağustos 2025; 19:11:33 >

Çift uydulu sistemlerde tkgs sorun yaratabilir tüm kanal listesine müdahale ettiği için ikinci uydunun kanallarını silecektir.

Her şeyi sıfırdan türksat hariç diğer uyduları silip yapıp önce tkgs ile türksat kanallarını ayarlayıp (tkgs ayarı esnek olacak, uydu ayarında türksat 1. uydu ise diseqc a ayarlı olmalı)

Ardından azersatı ekleyip (azersat ikinci uyduya ayarlıysa diseqc b ayarlı olmalı) azersatın tarama frekansı üzerinden manuel tarama yaptırıp azersat kanallarını eklemeyi deneyebilirsiniz.

Sonrasında kanal listenizi kendinize göre düzenlersiniz.

Disecq ayarı çok önemli eksik yada hatalı olursa ya hiçbir kanal çıkmaz yada bazı kanallardan sinyal alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Ağustos 2025; 19:6:51 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.