Kardeşim teşekkür ediyorum sana çok sağolasın yaptım buldum kanalları sıralama yapıyorum şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (150. sayfa)

-
-
Samsung benim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski sinyal %95 seviyesindeydi, yenisinde 26/45. Bilerek mi yapıyorlar ablamış değilim.
Acaba süper ligte görüntü kalitesi artar mı bunlarla beraber
senin mesajının hemen altında @donanımcı123 arkadaşın çözümü ile sorun çözülüyor
-
Umudumuz o yönde :)
-
Kardeşim bir şey daha soracağım sana sende lg tv kullanıyorsun kanal listesine tek tuşla ulaşamıyorum sende de öylemi bir de kanal bulmak isterken zor oluyor sürekli kumanda ile aşağı yukarı yapıyorum sesli arama dışında kolay bir yöntem varmı acaba örneğin kanal listesinde iken kanalın ilk harfi ile arama gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende akıllı kumanda var 7 tuşunun altında kanal listesi tuşu var kaydırarak dolaşılabiliyor. Harf ile arama yok sanırım ben hiç rastgelmedim.
Bir süre sonra kanal numaralarını ezberliyorsunuz başta ben de zorlanmıştım şu an alıştım zaten izlediğim toplasan 10 kanal var
-
7 tuşunun altındaki tuş rehber sadece kanal görüntüsü küçük ama iyi yinede
Tkgs sıfırdan arama yaptım radyo dahil 1200 küsür kanal geldi siz favori listesi mi yapıyorsunuz yoksa bu şekilde mi kullanıyorsunuz
Birde hocam gözüme çarpan kanal 7 ile ülke tv de sinyal yok diyor sizde de öyle mi yoksa benim sinyal mi zayıf acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 5 Ağustos 2025; 23:33:39 >
Ben sadece bazı haber kanallarını ön sıralara aldım bir de trt 1 ana frekansı maçlarda şifreye girdiği için trt 1'in ikinci frekansını öne aldım onun dışında zaten digitürk kanalları 770'den başlıyor 777'den sonra beinsportslar film belgesel diye gidiyor onları hiç oynatmadım, ulusal kanallar zaten başlarda ekstra bir düzenleme yapmadım. İzlediğim kanallar değil bahsettiğiniz kanallar ama bende herhangi bir sinyal sorunu yok. Tv 8'de falan da sinyal yoksa uydu ayarlarındaki disecq kısmında sorun olabilir o ayar kendi kendine kapalı oluyor bu durumda bazı kanallarda sinyal sorunu oluyor o ayar her zaman disecq a olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Ağustos 2025; 23:48:8 > -
benim onvo webos tvde de aynı problem var.
-
Hocam hakkını helal et seni çok yordum trt nin ikinci frekansı derken sd yayın olanmı ve digitürk te ki trt de şifreye giriyor mu acaba benn digitürk te yeniyim daha
Helal olsun.
Tkgs'de 1 numaralı kanaldaki trt 1 ana frekansı 11794 - 30000 - 3/4 V Türksat 4A
Bu frekans maalesef avrupa maçlarında şifreleniyor bende.
Ben de Türksat 3A'daki HD frekansı ekliyorum her zaman maçları oradan izliyorum o frekans da 11054V - V - 30000 - 3/4
Ek olarak digitürk'ün kendi tp'sinde de yayın yapan bir adet trt 1 var benim tkgs'de 870'de görünüyor 11305 frekanslı bunda da şifre girmiyor fakat görüntü kalitesi bir tık daha düşük ve 5 saniye geriden geliyor yayın.
-
Teşekkür ediyorum kardeşim bilmiyordum akşama trt yi bende ayarlayım
Peki digitürk teki yayın neden gecikmeli gelir ki acaba uydu yayını değilmi sonuçta yoksa bilerek mi yapıyorlar
Peki lig maçlarında modul de kutuya göre yine gecikme olurmu acaba daha izleme şansım olmadı yeni abonelik yaptırdığım için
Sonuçta uydu yayını olmaması gerek
tod harici gecikme olmaz
Çünkü digitürk kendi tpsindeki trt yayınını ana frekanstan downlink yapıp tekrar uyduya uplink ediyor bu da gecikmeye neden oluyor. (bu durum uyduda sadede digitürk tp'sinde yayın yapan trt 1 ve trt spor kanalı için geçerlidir)
Modül ve kutu yayını uydudan aldığı için gecikme yoktur. Sadece internet yayınları (tod, beinconnect) için geçerli gecikme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Ağustos 2025; 11:4:50 > -
Allah kimseyi digitürk’ten İzmir’de hizmet almak zorunda bırakmasın. Yaklaşık 20 gündür modül için uğraşıyorum. 3 kez randevu verildi. İlkinde elimizde modül yok denildi gelmediler. İkincisinde modül var geleceğiz müsait misiniz dediler gelmediler, gelmedikleri gibi neden gelmediklerine dair bildirim bile yapmadılar. En son geçen hafta çarşamba aradılar yarın müsait misiniz geleceğiz dediler. Ben gelin ama bakın randevu verip son dakika modül yok diyip gelmemezlik yapmayın dedim. Bir dakika sorayım dedi. Sordu ve elimizde modül varmış ama salı günü gelelim dediler. Kesin mi dedim kesin dediler. Dün sabahtan akşama kadar bekledim ne gelen oldu ne arayan. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Ben servise iletiyorum diyor arkası yok. Servise bir şekilde ulaşıyorum kesin gelirler diyorlar ama gelmiyorlar. Ben böyle laçka bir çalışma sistemi görmedim. Bunlar yüzünden 3 günümü boşa çıkartıp evde beklemek zorunda kaldım. Şimdi gelecekler mi gelmeyecekler mi geleceklerse hangi gün gelecekler onu bile bilmiyorum. Müşteri hizmetleri servise yönlendiriyor. Servis müşteri hizmetlerini takmıyor. İzmir içerisinde kullanan arkadaşlar dua edin alıcınıza veya modülünüze bir şey olmasın yoksa ortada kalırsınız benim gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
teşekkür ederim kardeşim geçen sene tod almıştım kutu ile uğraşmayım diye ama sanki banttan izliyormuş gibi oluyorduk komşudan gol sesi geliyordu biz 15 saniye sonra görüyorduk :) ayrıca kopmalar oluyordu derbylerde bu sefer kutu aldım ama kutuyada kumandasına da alışamadım diye module geçtim servisin ısrarla sıkıntı olabilir demesine rağmen istedim ve en azından tek kumanda ve kablo karmaşasıda yok artık tekrar teşekkür ediyorum kardeşim seninde paylaştığın bilgiler ile sıkıntı kalmadı.
-
Rica ederim modül en iyisidir.
Servisin modülü kötülemesinin nedeni kutu kurulumundan daha yüksek prim almaları ayrıca kutu bozulduğunda değişim için geldiklerinde yine servis ücreti alıyorlar. Yani müşteriyi değil kendilerini düşünüyorlar.
-
bende modülüm var diye bu sene çok fiyata bakmadan uzatma yaptım. modül rahatlığına alıştıktan sonra daha uygun bile olsa kutuya geçmek bana zor geliyor. Bende İzmirde geçen sene kutudan modüle geçmiştim.problemsiz geçiş olmuştu ama bu sene değişmiş olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X