teşekkürler kardeşim akşam deneyecem bein 1234 kanlları mı sadece değişti acaba bein 5 kanalıda sinyal yok diyordu akşam biginiz varmı |
Digiturk Modül [ANA KONU] (149. sayfa)

-
-
Samsung tv de digiturk arama kısmıyla kurulu kanallarım akşam baktım çalışıyor. Herhangi bir güncelleme yapmama gerek kalmadı şimdilik sorun yok bakalım.
-
malesef lg de yok kardeşim digiturk manuel elle girecem akşam bakalım
-
benim bein5 de bayadır açılmıyodu gelişme var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yapılıyor bende samsung 65q80c modeli için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bein5 bende hala kapalı yeni taramadan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 5 Ağustos 2025; 12:16:1 >
hocam digiturkü aradım frekanslar değişmediğini söylüyor yukarıdaki frekansları aratınca sadece 4 kanal mı çıkacak akşam deneyecem
-
Turksat’ın yeni uyduları yerini aldıkça eski uydularda yer alan kanallar taşınmaya başlıyor. Bu süreçte frekans değişiklikleri oluyor. Haliyle frekans taraması yaptığınızda sadece 4 kanal değil diğer bazı kanallarda bu frekansların içinde yer alıyor. Siz kanal düzenlemesinde beIN Sports kanallarını ona göre düzenlersiniz. Zaten bu yeni uydulara kanallar taşındıkça kanal listesinde zaman zaman düzenleme yapmanız gerekecek maalesef. Televizyonunuzda TKGS(Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) var ise bu işlerle hiç uğraşmadan otomatik güncellenmesini bekleyin.
-
teşekkürler hocam tks var ama kanal listem o kadar karışık ki bulamıyorum verdiğiniz frekansları manuel girerek aratsam olur herhalde akşama denerim artık
-
Bursada yakınlarda modüllü üyelik alan var mı? Bayiyi aradım yok dedi de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş LNB ayarlarını değiştirip bein sports 1 frekansını girip Kanal aradım, bein sports 1 geldi ama 2 çalışmıyor. Hepsini tek tek yapmamız mı gerekiyo
Bunları aynı tp ye koymayanın aklını seveyim bein sport 1 tpsi sinyali çok kötü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tp'lerin bant genişliği düşük olduğundan mecburen bölüyorlar.
-
Aynı frekansta olanlar birlikte gelir ancak 1 ve 2 farklı frekanslarda olduğu için ayrı ayrı girmeniz gerekecek.
Yayın uzman ayarları lg tv demi var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar lg tvde otomatik tarama yapıyorum ama bir türlü beinler açmıyor tkgs bir türlü güncelleme yapmıyor
Otomatik olarak aratıyorum ama yok olmuyor maalesef
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Kardeşim merhaba senden ricam sende lg kullanıyorsun galiba tgks ile tarama yapamıyorum güncelleme başarısız diyor normal uydu taraması yapıyorum ama beinler yine aynı yazı acaba tkgs ile nasıl yaparız
bein 5i ve bein max2 yi bulamıyor benim uydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X