Şimdi Ara

Digiturk İptal Sonrası Gelen Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
11.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digitürk'ü yaklaşık 2 ay önce iptal ettirmiştik. Cihazı gelip almalarını söylediğimizde onun için sizi arayacağız demişlerdi ama arayan soran olmadı. Sadece tekrar kampanyalı olarak açmak için aradılar. Bizde istemediğimizi belirtip, cihazı halen almadıklarını ve aranmadığımızı belirttik. Yine o konuyla ilgili olarak aranacağımızı söyleyip bizi oyaladılar ve aramadılar. Nihayetinde bugün 480 tl cihaz bedeli adı altında fatura göndermişler. Şu andan itibaren neler yapabilirim? Teşekkürler.

• Bizim arkadaşta aynı şekilde üyeliğini iptal ettirmek istedi ondan cihaz bedeli 150 tl istediler sizden bayağı yüksek para istemişler arkadaşımda digiturku arayıp tüketici hakları mahkemesine gideceğini söylediğinde telefondaki kıza fiyatı yarı yarıya indirdi 1 hafta sonra gelip cihazı aldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Adorer

2 ay arayan soran olmadida hiçmi tekrar aramak gelmedi akliniza yada digitürk bayisine gidip kutuyu teslim etmeyi hiçmi düşünmediniz birazda hatayi kendinizde aramalisiniz

Arkadaşlar eve gidince dt yi aradım. Hemen kayıt oluşturdular ve en yakın yetkili servisin adres ve telefonunu verdiler, gidip cihazı, kartı, hdmı kablosunu iade ettim. İade formunu aldım ve oradan dt yi aradım, kayıt oluşturdular, aranacağımı söylediler. Bu sabahta finans bölümünden aradılar faturanız iptal edilecek ödeme yapmayın dediler, bir sonraki fatura döneminde arayıp öğrenebilirsinzi dediler. Sanırım sorun halloldu. İlginize çok teşekkür ederim.

Not: Arada bir kaç defa tel. edip kutuyu almalarını istemiştik ama her defasında o konuyla ilgili aranacağımız söylenip geçiştirmişlerdi.

• İptal ettiğimde bana da fatura yansımıştı.Cihazı iade edince düştüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ben aradım az önce tamam dedik kutuyu topladım gidip verecem bayiye

Eksiksiz götürmeye özen gösterin hdmı vs olmayınca para talep ediyorlarmış. Kolay gelsin.
  • aşagıdaki dilekçeyi doldurup verilen numaraya faxladım..aynı gün cep telefonuma mesaj geldi..iptal talebiniz elimize ulaştı yayın 02-06-2013 tarıhınde kesilecek şeklinde....digitürkü aradım cıhazı gelip alın dıye onlarda biz gelip alırsak para vermeniz gerekir en yakın bayiimize 2 ay içinde siz bırakın dediler...evime en yakın bayi ye cıhazı bıraktım...şimdilik sorun yok..bir sürpiz çıkmazsa...
    DİGİTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE

TALEPTE BULUNAN KULLANICI: (Ad ve Soyadınızı yazınız)

DİGİTÜRK ABONE NUMARASI: (Abonelik numaranızı buraya yazınız)

CEP TELEFONU: (Digitürkte kayıtlı telefon numaranızı yazınız.

KONU : Digitürk abonelik iptal talebidir.

İPTAL SEBEBİ: (Digitürkü iptal ettirme sebebini yazınız)

AÇIKLAMALAR: Digitürk Müşteri Hizmetleri ile ../…/20.. tarihinde yapmış olduğum telefon görüşmesinde Digitürk Aboneliğimin iptalinin gerçekleşebilmesi için iptal talebimi belirten bir dilekçe ile nüfus cüzdanı fotokopisinin 0212-473 99 99 faks numarasına faks çekilmesi halinde iptal işlemenin gerçekleştirileceği Müşteri Hizmeti tarafından bildirilmiştir.

SONUÇ ve TALEP: Yukarıda açıklamış olduğum nedenlerle Digitürk üyeliğimin İPTAL EDİLMESİNİ, İptal talebimden sonra tarafınızdan verilen Receiver’i sözleşmedeki adresimden gelip alabileceğinizi, İptal işleminin tarafınızca yapılmaması halinde ya da geç yapılması halinde ve Receiver’in tarafınızca teslim alınmaması halinde sorumluluk kabul etmediğimi bildirir, dilekçemdeki talep doğrultusunda iptal işlemimin gerçekleştirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim. ../…/20..

İptal Talebinde Bulunan

(Ad ve Soyadınızı yazınız ve altını imzalayınız)

EKİ: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

• Arkadaşlar, kutuyu ve kablo-kart ekipmanını iptal tarihinden itibaren kaç gün içinde servise bırakmak gerekiyor?
  • İptal onaylandıktan sonra en geç ayin 3 üne kadar bırakmak lazim.Ornegin 10 ocakta tamamen iptal sağlanırsa en geç 2 şubat günü ekipmanları iade edip teslim tutanagini almanız lazim yoksa ayin 3 unde cihaz bedeli yansıtırlar. Makul olaniysa iptalden sonra 7 gün içinde bırakmak olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 1 Ocak 2016; 23:42:13 >

Orijinalden alıntı: gefe16

İptal onaylandıktan sonra en geç ayin 3 üne kadar bırakmak lazim.Ornegin 10 ocakta tamamen iptal sağlanırsa en geç 2 şubat günü ekipmanları iade edip teslim tutanagini almanız lazim yoksa ayin 3 unde cihaz bedeli yansıtırlar. Makul olaniysa iptalden sonra 7 gün içinde bırakmak olur tabi.

Hocam yanıtınız için teşekkürler. Ocak 2 veya 3 gibi iptalin sağlanacağı söylendi. Ekipmanı ise en son hangi tarihte teslim edeyim diye sorduğumda telefondaki kız kem-küm deyip ayın 4'ü veya 5'i gibi dedi. Yani net, kesin bir son teslim tarihi vermedi. 1 hafta içinde falan sorun olmaz diyorsunuz yani?

r
  • quote:

Yok olmaz 7 gün sure var zaten iade için

Çok teşekkürler hocam, Bursa Bağlarbaşı'daki servise uğrayacağım inşallah.

Yok olmaz 7 gün sure var zaten iade için

Hocam tekrardan merhabalar, bugün Bağlarbaşı'daki Yaman Digiturk servisine uğradım. Ekipmanı eksiksiz teslim ettim. İlgili kişi iade işlemine dair girişleri bilgisayar ekranından bir dizi tıklama ile sisteme işledi ve "teknik servis hizmet formu" şeklinde antetli bir kağıt verdi. Karbon-kopya olarak bir nüshası bende kaldı, yazılar biraz gelişigüzel ve bazı kutucuklar işaretsiz ama işlemin mahiyeti zaten belli. Ayrıca teslim sonrası bugün, Digiturk Online İşlemler'e girdiğimde "üyelikler & ekipmanlar" bölümüne baktığımda üyeliğim görünüyor ancak ekipman ortadan kaybolmuştu (ek'te SS var), yani teslim edildiği sisteme işlenmiş gibi. Bu saatten sonra yapmam gereken birşey var mı başka?

İlginiz için çok teşekkür ederim.
     Digiturk İptal Sonrası Gelen Fatura

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ekipman goremiyorsaniz işlem tamamdır hocam,hayırlı olsun sizin adınıza.iade tutanagini da muhafaza edin herhangi bir soruna karşı belgeniz olsun elinizde.

Ekipman goremiyorsaniz işlem tamamdır hocam,hayırlı olsun sizin adınıza.iade tutanagini da muhafaza edin herhangi bir soruna karşı belgeniz olsun elinizde.

Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Hakkınızı helal edin. Umarım dedikleri gibi Şubat ayında haksız bir ek fatura kesmezler. Durumu takip edip buradan güncelleyeceğim. Tekrardan teşekkürler, iyi haftasonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 2 Ocak 2016; 21:58:09 >

Digiturk öde-izle sistemiyle çalışır. Yani ocak 2016 dönemi için konuşursak 3 ocak 2016 tarihinde 3 ocak-2 şubat arası için fatura keser ve 16 ocak gibi ödeme ister.Siz izleyeceginiz donem bitmeden faturasını ödemiş olursunuz.Genelde iptallerde ayin 2 sine kadar yayınları açık bırakırlar çünkü parasını almışlardır dediğimiz gibi 20 sinde iptal olursa da sizin 20 si ile 2 si arasında izleyeceginiz/parasını odediginiz yayının kapatılması olur.Borçlu kalmaz , hakkiniz kalmış olur içerde.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.