Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuan izlemiyorum. maçlar başlayınca benim paket bitecek. ama dondurursam ligi 3 ay daha izleyebileceğim.
  • Arkadaşlar mediamarkt tan 12 aylık giriş + şampiyonlar + belgesel + sporsever paketleri almıştım 499 tl ye. E artık yaz geldi maçlar bitti. 2-3 aylığına film paketine geçebilirmiyiz acaba? Geçersek te ekstra bir fatura ödemek zorunda kalmayız değil mi? Sonradan maçlar başladığında tekrar şampiyonlar paketine geçmeyi düşünüyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
    Teşekkürler
  • senin paket bitince üyeligin sonlanacak ekipmanları iade etmek zorundasın nasıl 3 ay daha lig tv izleyeceksın varsa öyle birşey bende faydanalıyım bende bimeks'ten aldım
  • Arkadaşlar mediamarkt tan 12 aylık giriş + şampiyonlar + belgesel + sporsever paketleri almıştım 499 tl ye. E artık yaz geldi maçlar bitti. 2-3 aylığına film paketine geçebilirmiyiz acaba? Geçersek te ekstra bir fatura ödemek zorunda kalmayız değil mi? Sonradan maçlar başladığında tekrar şampiyonlar paketine geçmeyi düşünüyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

senin paket bitince üyeligin sonlanacak ekipmanları iade etmek zorundasın nasıl 3 ay daha lig tv izleyeceksın varsa öyle birşey bende faydanalıyım bende bimeks'ten aldım

evet üyelik 3 ay daha geç bitmiş olmayacak mı bende bunu soruyorum. bitişi 3 ay geciktirmiş olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

senin paket bitince üyeligin sonlanacak ekipmanları iade etmek zorundasın nasıl 3 ay daha lig tv izleyeceksın varsa öyle birşey bende faydanalıyım bende bimeks'ten aldım

evet üyelik 3 ay daha geç bitmiş olmayacak mı bende bunu soruyorum. bitişi 3 ay geciktirmiş olacağım.

Evet gayet mantikli ama digiturk bunu istemez bi konusun bakalim digiturkle olumlu olursa bizede haber verin bizde yapalim

• Bilen yok mu?

• Arkadaşlar Digitürk'ü yaklaşık 2 ay önce iptal ettirmiştik. Cihazı gelip almalarını söylediğimizde onun için sizi arayacağız demişlerdi ama arayan soran olmadı. Sadece tekrar kampanyalı olarak açmak için aradılar. Bizde istemediğimizi belirtip, cihazı halen almadıklarını ve aranmadığımızı belirttik. Yine o konuyla ilgili olarak aranacağımızı söyleyip bizi oyaladılar ve aramadılar. Nihayetinde bugün 480 tl cihaz bedeli adı altında fatura göndermişler. Şu andan itibaren neler yapabilirim? Teşekkürler.
  • arkadaşlar digitürk e geçen sene abone olmustum. bu sene mayıs ta taahhütümün süresi dolmus. yeni farkedip aradıgımda otomatik olarak 1 yıl daha sürenin "bana danısılmadan" uzatıldıgını soylediler.

bunu iptal etmenin yada dondurmanın vs bir yolu var mıdır arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri var mı ?

acaip sinirlendim saydım sovdum ama uzattık gibisinden laflar ettiler. bir bilen varsa yardımcı olabilirseniz çokmakbule geçer
  • 3 temmuz'da tahütüm bitiyor bugün iptal için dilekçe faxsladım

iyi bir indirim vermezlerse iptal ediyorum
  • Hocam sözleşme bitmeden 10 gün önce felan aramanız lazımdı yani doğru eğer arayıp iptal talebi vermesseniz otomatik olarak yenilenir.

Bu durumda üzgünüm ama yapabilceğiniz bir şey yok , belki paket değişikliği yapabilirler çok küçük bir ihtimalde olsa ama onuda hiç sanmam malum tahhütlü aboneliklerde paket yükseltme var ama düşürme yok sağolsun yasalar hep bizden yana bu tür konularda:) yani kısaca 1 yıl daha digiturktesiniz mevcut kullandığınız paket ile orası kesin.Yasal yollarla hakkımı ararım deseniz bile bişey değişmez yorulduğunuzla kalırsınız bence hiç uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Haziran 2013; 6:14:56 >
  • Bir yerde okuduğuma göre artık fax falan gerekmiyor deniliyordu. Sitede online işlemlerden yapılıyormuş sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bir yerde okuduğuma göre artık fax falan gerekmiyor deniliyordu. Sitede online işlemlerden yapılıyormuş sanırım...

Online İşlemlerde İptal Seçeneği Yok Kontrol Ettim Arkadaşım.
  • digiturk normal üyelik dondurmayı (bunu yaptığınızda trt dışında kanal açılmaz) abonelik yaşı 4 sene olmayan aboneler için senede 1 aya düşürmüş... yuh yani.
  • 3 Ağustos'da Bimeks'den aldığım paket süresi doluyor. İptal için ne zaman başvurmalıyım?
  • benim yaptığım gibi twitterdan digiturk e esaslı bi twit atın yarım saate arayıp kapatıyorlar :))
  • 3 ağustos 2013 tarihinde bitecek taahhütlü üyeliğim için temmuz ayı içinde faks göndermem gerektiği ve bu faksı 25 temmuzdan önce göndermem gerektiği müşteri temsilcisi tarafından bildirildi. bu faks işini yarın yapsam ileride sıkıntı çıkar mı? sonuçta müşteri temsilcisi size yanlış bilgi vermiş deyip taahhütü bozma işlemi yapabilecek bir şirketten bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrllhbs34

benim yaptığım gibi twitterdan digiturk e esaslı bi twit atın yarım saate arayıp kapatıyorlar :))

Tweet örneği yazabilir misin bu iş için?

• arkadaşlar 2012 temmuz ayında 18 ay taahhütlü digiturk ve lig tv aboneliği satın aldım, 1 yılı tamamlamış bulunmaktayım, taahhüt sürem aralık ayında bitecek, yalnız yaklaşık olarak 1,5-2 aylık bir zamandır çok önemli bir sorunla karşılaşmış haldeyim...

oturmuş olduğum evden mayıs ayı sonunda hemen bir arka sokaktaki yeni evime taşındım, kurulum için digiturk yetkili servise telefon edip çanağın taşınması ve transferi için kurulmasını talep ettim, aradan 1-2 gün geçtikten sonra geldiler, kurulumu yaptıktan sonra ben kendilerine 60 tl yeniden kurulum ve transfer ücreti verdim..her neyse bağlantı kurduktan sonra bir kaç tane kanal gösterdiler, bende heralde tamamdır diye diğer başka kanallara bakmadım, aradan 1-2 gün geçtikten sonra lig tv ve diğer bir kaç hd yayının olmadığını gördüm, hemen teknik servisi aradım, ertesi gün geldiler çatıya çıktılar, "abi biz yapamadık,genel merkezin teknik elemnanlarına haber vereceğiz,onlar gelip bakacaklar, bizim yapabileceğimiz başka şey yok" dediler..

ertesi gün yine aynı servisin elemanları geldiler yine yapamadan gittiler ve bana yine aynı şeyleri söylediler...
    ben digiturk genel merkezi arıyorum bana yine aynı teknik servisi yönlendiriyorlar, en son yine kayıt bıraktım ama beni 2 haftadır ne arayan var ne soran !!!

şimdi ben enayi gibi 2 aydır izlemediğim kanallar için 70-80 tl fatura ödüyorum, ancak bu duruma beni çok sinirlendirdi ve sonunda iptal kararı verdim, yalnız aklıma aralık ayına kadar verdiğim taahhüt geldi, ben her hangi bir bedel ödemeden nasıl iptal ettirebilirim, çünkü burada asıl mağdur konumuında olan benim..

sizlerden ricamdır lütfen yol gösterin...

• 1 yıllık şampiyonlar paket turksat aboneliğimi bitime 1 ay kala sonlandırdım. HD paket olursa olur dedim kapatmayın etmeyin dediler.Şampiyonlar paket+ spor ektra HD 67 tl çektiler aylık, 814 TL galiba yıllık kabul etmedim beklemedeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.