Şimdi Ara

Digitürk için Çanak anten ve LNB tavsiyeniz ( DT-3501C HD Kartsız Digiturk uydu alıcısı için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digitürk 'e yeni abone oldum. DT-3501C HD Kartsız Digiturk uydu alıcısı ile kurulum yapıldı.

Eski bir çanak anten ve lnb var. Ara ara yayın gidiyor.

Yeni bir çanak anten ve LNB almayı planlıyorum.

Yağmurda karda beni yarı yolda bırakmayacak tavsiyelerinizi rica ederim.

Servis Sab çanak anten ve LNB + kurulum için 3200 TL para istedi.

Müstakil ev için ,

Çanak anten için kaç cm' lik bir çanak anten almalıyım ?

LNB için ise , MDU-5 LNB mi olmalı ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Türksat için 80-90 cm düzgün bir çanak yeterli marka v.s. çok önemli aşağı yukarı hepsinin kalitesi aynı. 4k kutu olmadığı için standart universal lnb kullanacaksınız inverto lnb'ler kalitelidir pahalı gelirse ucuz yollu next'te işinizi görür. Kablonuz kaliteli ve kalın olsun en önemli olan o bence çünkü sıcak soğuk hava şartları bükülme v.s. derken kablolar sorun çıkartıyor bir süre sonra, çanak ayarı da dijital uydu bulucu ile iyi yapılırsa sorun yaşamazsınız.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Ağustos 2025; 18:47:19 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 4k kutuda universal lnb kullanamıyor muyuz acaba? Başka bir lnb mi almamız gerekiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt

4k kutuda kayıt durdurma geri sarma bunları yaparken ikinci kanalı izleme gibi özellikler olduğu için universal lnb ile bu fonksiyonları kullanamaıyorsunuz ve uydu alıcı düzgün çalışmıyor mdu lnb bu fonksiyonu sağlıyor o yüzden bu lnb kullanılmalı, yoksa 4k yayın ile bir bağlantısı yok lnb'nin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.