Şimdi Ara

Digiturk'e başvurdum ne olacak şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün digiturk'e internet üzerinden paketlerimi seçerek başvurdum. Giriş paketi ve belgesel paketi ve 2 yıl taahhüt ile 15,99 tuttu. Ancak kafamda birkaç soru var.

1) Kurulum ücreti var mı?
    2) Lnb + Çanak + Receiver ücreti var mı? Bu ürünler için farklı çeşitler var mı? Seçim yapabiliyor muyuz?
    3) Yukarıdaki ürünler benim mi olacak yoksa üyelik iptali olursa iade mi etmem gerekiyor?
    4) Şu anda kullandığım Tv tüplü, ancak önümüzdeki aylarda full hd led tv almayı düşünüyorum. Bir şey yapmam gerekiyor mu? Direk bağlasam sorun olur mu?
    5) 2 ay sonra ev taşıyacağız. Digitürk'ü biz mi sökeceğiz yoksa servis mi gelip taşıma işlemi yapacak?
    6) Servis konularında ücret talep ediliyor mu?
    7) Ne zaman geri dönüş yaparlar. Ne kadar sürede kurulum yapılır? Geri dönüşte ne gibi bilgiler talep ediliyor?
    8) Ödeme çeşitleri nelerdir?

Bu sorular hakkında hep yarım yamalak bilgiler buldum. Cevaplarsanız hem benim için hemde yeni başvuracak arkadaşlar için aydınlatıcı olur.
    Teşekkürler.

• Anlaşılan epey zor soru sormuşum.
  • İyi bayramlar

1) Kurulum ücreti yok, 20 tl aktivasyon ücreti var.
    2) Lnb çanak 20 metreye kadar kablo ve receiver ücretsiz, hd kutu isterseniz aylık 4 lira kirası var, mülkiyeti digitürkte cihaz yansa bile tek telefonla yeni cihaz gelir. Çanak lnbde çeşit yok cihaz konusunda seçim şansınız var, hd kullanacaksanız vestel 9102, humax 9502, 9503 seçenekleri var, 9503 tavsiye ederim servis gelmeden önce sizi arar o esnada hangi cihazı istediğinizi söylersiniz.
    3) Çanak lnb kablo sizde kalacak, receiverı kiralamış olacaksınız sanırım 2 yıl sonra cihazda sizin oluyor.
    4) Üyeliğinizi hd üyelikle başlatın şimdilik scartla bağlarsınız, led tv aldığınızda kutunun içinden kalın kaliteli bir hdmi kablo çıkıyor direk bağlantınızı yapıp hd ile devam edersiniz.
    5) Çanak sökme, nakliye ve yeni yere kurulum için servisi çağırabilirsiniz ama servis ücreti alınır eliniz yatkınsa kendiniz söküp taşırsınız, tekrar kurulum için servisi ararsınız 20-30 lira alırlar.
    6) Cihazla ilgili arızalarda ücret talep edilmiyor zaten yeni cihaz veriyorlar, bunun dışında çanak sistemi, tesisatla ilgili sorunlarda ücret alabilirler.
    7) Araya bayram girdiği için dönüş yapmaları biraz sürebilir, direk digitürk sizle irtibata geçmez il/ilçenizdeki digitürk bayisine aktarırlar, bayramdan sonra sizi bayi arar paketlerleri konuşursunuz teyyit edersiniz, kurulum için gün verirler, o esnada istediğiniz cihazıda belirtirsiniz not alırlar. Servis gelmeden 1 saat önce yine arayıp evde olup olmadığınızı teyyit eder. Yanınızda kimlik fotokopisi ve son 3 aya ait bir adet fatura bulundurun.
    8) Ödeme çeşitleri derken anlamadım? Faturaları soruyorsanız çok yol var, internet bankacılığı, atmler, kredi kartı, otomatik ödeme, fatura ödeme noktaları, bankalar, postaneler v.s. v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Ağustos 2012; 18:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

İyi bayramlar

2) Lnb çanak 20 metreye kadar kablo ve receiver ücretsiz, hd kutu isterseniz aylık 4 lira kirası var, mülkiyeti digitürkte cihaz yansa bile tek telefonla yeni cihaz gelir. Çanak lnbde çeşit yok cihaz konusunda seçim şansınız var, hd kullanacaksanız vestel 9102, humax 9502, 9503 seçenekleri var, 9503 tavsiye ederim servis gelmeden önce sizi arar o esnada hangi cihazı istediğinizi söylersiniz.
    3) Çanak lnb kablo sizde kalacak, receiverı kiralamış olacaksınız sanırım 2 yıl sonra cihazda sizin oluyor.
    4) Üyeliğinizi hd üyelikle başlatın şimdilik scartla bağlarsınız, led tv aldığınızda kutunun içinden kalın kaliteli bir hdmi kablo çıkıyor direk bağlantınızı yapıp hd ile devam edersiniz.
    5) Çanak sökme, nakliye ve yeni yere kurulum için servisi çağırabilirsiniz ama servis ücreti alınır eliniz yatkınsa kendiniz söküp taşırsınız, tekrar kurulum için servisi ararsınız 20-30 lira alırlar.
    6) Cihazla ilgili arızalarda ücret talep edilmiyor zaten yeni cihaz veriyorlar, bunun dışında çanak sistemi, tesisatla ilgili sorunlarda ücret alabilirler.
    7) Araya bayram girdiği için dönüş yapmaları biraz sürebilir, direk digitürk sizle irtibata geçmez il/ilçenizdeki digitürk bayisine aktarırlar, bayramdan sonra sizi bayi arar paketlerleri konuşursunuz teyyit edersiniz, kurulum için gün verirler, o esnada istediğiniz cihazıda belirtirsiniz not alırlar. Servis gelmeden 1 saat önce yine arayıp evde olup olmadığınızı teyyit eder. Yanınızda kimlik fotokopisi ve son 3 aya ait bir adet fatura bulundurun.
    8) Ödeme çeşitleri derken anlamadım? Faturaları soruyorsanız çok yol var, internet bankacılığı, atmler, kredi kartı, otomatik ödeme, fatura ödeme noktaları, bankalar, postaneler v.s. v.s

teşekkürler. bu konuda benim gibi google'a başvuranlar olursa burası iyi bir kaynak olacak :)

2. cevaba ek olarak şunu sormak istiyorum. şu an hd kutu almasam full hd tv yi alınca alsam oluyor mu? açıkçası full hd tv kesin garanti değil. eğer sonradan geçme imkanı varsa hd kutu olmadan başlayayım. 9503 cihaz tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ispirli_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

İyi bayramlar

teşekkürler. bu konuda benim gibi google'a başvuranlar olursa burası iyi bir kaynak olacak :)

2. cevaba ek olarak şunu sormak istiyorum. şu an hd kutu almasam full hd tv yi alınca alsam oluyor mu? açıkçası full hd tv kesin garanti değil. eğer sonradan geçme imkanı varsa hd kutu olmadan başlayayım. 9503 cihaz tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkürler.

Normal sd kutuylada başlayabilirsiniz, hd kutu talep ederseniz müşteri hizmetlerini ararsınız hd paket aboneliği ekletirsiniz faturanıza bir sonraki aydan itibaren 4 tl hd paket ücreti yansıtılır servis gelip sd kutuyu alır hd kutuyu bırakır.

• teşekkür ettim sağolun verdiğiniz bilgiler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.