Şimdi Ara

Digital Fotoğraf Makinesi Alacagım?tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba arkadaşlar bir heves vardı küçüklükten fotoğraf tutkusu var bende fotoğraf makinesi alıp bir iki kare çekmek istiyorum ama öyle büyük birşey değilde digital istiyorum öğrenci oldugum için taşıması biryere götürmesi kolay olsun diye şimdilik bana orta derecede bir makine lazım hangılerını tavsıye edersınız arastırmalarıma gore canon ve nikon dan baska tavsıye edılmıyor ama model olarak ne alırsam iyiolur benım ıcın
    birkaç baktıgım model var

NİKON COOLPİX S550
    CANON POWERSHOT SD770IS
    CANON POWERSHOT SD790IS
    SİZCE HANGISI IYIDIR NIKON S550 NIN GECE CEKIMI IYI DEGIL DEDILER BENDE CANON SD790 I DUSUNDUM AMA YINEDE SIZE SORAYIM DEDIM BIRDE FUJI F100 UN CEKTIGI BIRKAC RESIM GORFUM BURDA BAYAGI KALITELI MAKINE GALIBA SIZIN TAVSIYELERINIZ NELERDIR CANON SD790 IYIMIDIR YOKSA DIGERLERINDEN BIRINI MI TAVSIYE EDERSINZ DUSUNCELERINIZI BEKLIYORUM HERKESIN ...
    +bırde makınenın pıllı yada sarjlı olması bırseyı degıstırırmı ben sahsen pılle ugrasamam sarjlı tercıh ettım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyalsesi -- 5 Şubat 2009; 22:11:44 >

• fuji f100 e bütçen yetiyorsa onu al....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

fuji f100 e bütçen yetiyorsa onu al....

evet o bıraz pahalı geldı ama oncelık dıgerlerıne verıyorum ona butce ayarlarsam alacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.