Bildirim
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (34. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Evet programı ve cihazı sorunsuz çalıştırdım. inanın bununla tam ayarları yapıp oyun oynamak farklı bir deneyim olacak. Video youtube a yüklendikten sonra sizinle paylaşacağım. Herkese keyifli uçuşlar...
Ufak bir deneme videosu yükledim. Kalibrasyonla alakalı biraz ayar yaptıktan sonra daha verimli çalışacağını düğünüyorum.Mustafa Özbayyoutube
TrackIR ile DCS World - Digital Combat Simulator deneyimi. Deneme-1https://www.youtube.com/watch?v=BF5pgRso6Tk&t=82s
-
eline sağlık hocam güzel bir DIY çalışması olmuş -
Teşekkür ederim üstad. uygulaması keyifli bir süreç oldu benim için. DCS yi bu şekilde oynamak tabi daha bir keyifli oldu. bir kaç ufak ayarla daha iyi olacağını düşünüyorum. -
-
Elinize sağlık hocam harika olmuşquote:
Orijinalden alıntı: mstfzby
Evet programı ve cihazı sorunsuz çalıştırdım. inanın bununla tam ayarları yapıp oyun oynamak farklı bir deneyim olacak. Video youtube a yüklendikten sonra sizinle paylaşacağım. Herkese keyifli uçuşlar...
Ufak bir deneme videosu yükledim. Kalibrasyonla alakalı biraz ayar yaptıktan sonra daha verimli çalışacağını düğünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=BF5pgRso6Tk&t=82s
-
Bu çok çılgın birşey. Ne diyeceğimi bilemedim. Muazzam süper bişey bu :D o kadar ileri gidebilir miyim bilmiyorum üstadım. -
Çok teşekkür ederim. Forumda isteyen arkadaşların tamamına destek verebilirim. Çok kolay yapması. Hatta şöyle söyleyim evde kek yapmak daha zordur. İnanın bana -
rica ederim hocamquote:
Orijinalden alıntı: mstfzby
Çok teşekkür ederim. Forumda isteyen arkadaşların tamamına destek verebilirim. Çok kolay yapması. Hatta şöyle söyleyim evde kek yapmak daha zordur. İnanın bana
valla mesajınızı gördükten sonra bende yapmalıyım dedim
pm den ufak tefek sorular gönderdim
elim pek yatkın değil bu işlere ama yaparım herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İndirimler başlamış
Yeni çıkan modüller dışında hepsi %50
-
-
-
-
-
Bu uçakla inmek, havada ikmal yapmaktan daha zor. yere değer değmez sağa sola dengesizce hareket ediyor -
F-16 viper dlc steam'de hiç indirime girmemiş.F-18 hornet bir tek %25 indirim yapmışlar:( -
tipik uygulamaları bu. bir yıl kadar indirime girmiyor modüller -
-
beyler f14 2 günlüğüne beleş yumulun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X