Şimdi Ara

Digital baskı merkezi açmak nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,anlayan arkadaşlar yol gösterirse çok memnun olacağım.

    İyi bir yerde dükanımız var.Elektronik eşya ve kırtasiye üzerine.İşler malum.E bide hareket olmayınca fiyatlar düşüyo bilmem ne derken zarar.

    Benimde aklıma farklı düşünceler geliyor.Bunlardan biride digital baskı merkezi işi,kart basımı falan.Fotoğraf çıktısı fotomontaj anlıyorumda biraz bu işlerden.

    Araştırmaya nerden başlıyayım?
    Nasıl düşüncem?
    iş yapar mıyım?
    Maliyet ne olur?
    Başka bilmem gereken nelerdir?

    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...



  • arkadaşım dediğin eğer dijital baskı makinası ise fiyatlar çok çok yüksek.. dijital baskıcıları artık küçük işlerinde matbaalar dahi kullanıyor.. o başlı başına bir iş aslında.. bulunduğun yer buna müsait mi birde o var tabii.. şehir merkezinde bir kırtasiyenin yerine olur mu bilemem.. iyi günner..
  • Oturmuş, düzenli bir işin var sanırım. Birazda paran olmalı ki dijital baskıyı düşünebiliyorsun. Benden önceki arkadaşın biraz bahsettiği fiyat konusu senin elindekini avucundakini bitirir bir de borca girersin. dijital baskının 250 bin liraya kadar düştüğünü de hesaplarsan, daha önceden fotoğraçı olmadığınızı ve çevrenizin de olmadığını farzedersek, Fotomontaj işinden biraz anlıyorum diyorsun; foto montajdan geçmiş ve sizin dakikalarınızı hatta saatlerinizi almış bir fotoğrafı karta bastığınızda ve müşteriden 250 bin liradan daha fazla para istediğinizde, müşteriye o resim üzerindeki emeklerinizi anlatmakta zorlanacağınızı düşünürsek, ve bu foto montaj hevesinizin bir süre sonra geçeceğini ve dükkanın girdi çıktı vs işleri ile ilgilenmeye bile yetişemeyeceğinizi ve yerinize bu işi yapacak başka bir adam bulmak zorunda kalacağınızı düşünürsek, sanırım biraz zorlanırsınız. İş yapamaz da makinelerinizi satmayı düşünürseniz, yarı fiyatına ancak satarsınız. Bence hakim olduğunuz işinizi düzeltmeye çalışın. mehmet@simsekweb.com saygılarımla...




  • bnce sadece ek bi gelir olarak profesyonel olmayan bi dijital baskı makinesi alarak (ev kullanıcıları için olanlardan) ufak ufak gelir sağla bende düşünüyorum aynı şeyi yapmayı bilgisayar tükkanı açıcamda kapıyada cepten ve foto makinesi ile çektiginiz resimler anında elinizde üstelik 25 kuruş yadın mı i para kazanırsın 2 fatura çıkartsa kardır elektrik+telefon al bitane dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.