Şimdi Ara

.:DiFFeReNT:.'tan Açıklama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fake hesap kullanımdan banlamışsınız beni ama ben fake hesap kullanmıyorum yalnızca kardeşimin hesabından 1-2 post attırdım kardeşime kendi ağzımdan bu yüzden 7 gün ban yedim bu doğru mudur??

Lütfen adminlerin 7 gün uzaklaştırmamı kaldırmasını istiyorum..

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • Ayy böyle mesaj atılınca başkasının ağızından heo mesaj attıran kişi mesajı yazan kişinin içine kaçmış gibi hissediyorum.Neyse inşallah açarlar hesabını.
    Lost - Supernatural - Smallville - The Vampire Diaries - Dexter - Spartacus - Glee - Chuck - True Blood - Fringe - FlashForward
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - No Ordinary Family - Wilfred - The Secret Circle - Terra Nova
    2011'in ilk konusunu görmek için tıkla! :)
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

Fake hesap kullanımdan banlamışsınız beni ama ben fake hesap kullanmıyorum yalnızca kardeşimin hesabından 1-2 post attırdım kardeşime kendi ağzımdan bu yüzden 7 gün ban yedim bu doğru mudur??

+1 kardeşinin hesabını kullanıyor! Neresi Fake! Hemde Banı yeni açılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GmBH -- 9 Haziran 2008; 23:45:32 >

"Bir gün Donanimhaberin başında ölürsem, beni bırakın konuyu uplayın"
    Tüm Hakları GmBH®'a Aittir.İzinsiz Çoğaltılması Yasaktır...

Nokia Connecting People-

TTnet Disconnecting People-
  • quote:

Orjinalden alıntı: GmBH

quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

Fake hesap kullanımdan banlamışsınız beni ama ben fake hesap kullanmıyorum yalnızca kardeşimin hesabından 1-2 post attırdım kardeşime kendi ağzımdan bu yüzden 7 gün ban yedim bu doğru mudur??

+1 kardeşinin hesabını kullanıyor! Neresi Fake! Hemde Banı yeni açılmıştı

Arada ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 9 Haziran 2008; 23:32:20 >
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• ya banlamalarının gerekli bi sebebi olmalı fake falan nedir ya anlamıyorum bi yanlısımı oldu arkadas!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coğu forumda oldugu gibi dh dede 1 den fazla üyelik alımı yasaktır. kardeşinin üyeliği oldugunu bilemedikleri için aynı ip den tespit edilirse banlanır üyelik.

ki kendi üyeliği kardeşininkinden yazdıgı sırada banlanmıs / uzaklastırılmıs sa zaten yasak birşey bu. fark edildigi zaman cezalandırılı bu kesin.

sonucta foruma mesaj atmanı engelliyorlar ve sende hadi ben geldim engelleyemezsiniz beni demek gibi birşeydir bu aslında. (mecazen).

2. secenektekiyse pek birşey yapamazsın 1. deki gibiyse konus halledilir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 10 Haziran 2008; 0:20:38 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.