|
Bildirim
Yaş ilerledikçe angarya peşinde koşturan sağlam hikayesi olmayan oyunlar ve aklını kullandırtmayıp meraka sevk etmeyen oyunlar sarmamaya başladı.
- Uncharted (Türkçe dublajlı nadir oyunlardan tavsiye edilir) - Star Wars: Jedi Fallen Order Bunlar güzeldi. - Resident Evil 2 - Resident Evil 3 - Just Cause 3 - Just Cause 4 - Sniper Elite 4 - FarCry 5-6 - Metro serisi Bunlar tamamen angarya geliyor. Hepsi var fakat oynayamadım sarmıyorlar. Bir defa yaptığım görevin aynısını başka bir yerde ikinci defa daha yaptırıyor. 2 senedir de RDR2’yi bitiremedim bir görev yapıp sıkılıp kapatıyorum. Arada çimlerde at sürüp manzaraya bakınmaya giriyorum. - Sniper Ghost Warrior 3 (hikayesi oynatıyor ama çoğu yeri angarya) - Warframe oynuyordum tüm evrendeki görevleri bitirince sarmaz oldu. Bam bam bam olması güzeldi. - Crysis serisi konsolda sarmıyor. Pc’de defalarca bitirdim tüm serisini. 1-2-3. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. İlginç bir şey şu yaşlanmak. |
bu ilk değil kaç tane oyun biliyorum amd listelemeyip amdnin daha iyi performans aldığı
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cyberpunk ilk çıktığında bitirmiştim. Optimizasyon sorunlu sürüm. Amd’nin smt’sini desteklemediği zamanlardı. Diğer üçünü hiç oynamadım. Mass Effect Andromeda’yı yeni almıştım. Teşekkür ederim. Telefondan LoL:Wild Rift oynuyorum arada bir. Sık sık oynadığım kült oyun olarak sadece bu oyunun adını verebilirim. Teemo main. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam lol oynayanda arkane dizisini izliyor şimdi.Ben çok dert etmiyorum açıkcası hatta hikayeli oyunları bıraktım ilgisi oyunun hikayesi olanlarada saygım var tabi fakat benim için oyun sadece hikayesi değildir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|