Şimdi Ara

diez de soyuldum bana yardım ederseniz sevinirim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Server: Diez
    Lvl: 61

NOT: diez de soyuldum Rogue yim yardım ederseniz sevinirim :((( hiç kosp kullanmadım ama bir arkadaşım bana 1472 pach inde trojen olduğunu söyledi ve hatta bir kişi daha soyulmuş ve bu konuyu arştırıp 3 tane trojen bulmuş :(((

quote:

ARkdaşlar birkaç gün önce char'ım soyuldu milyarlık itemlerim gitti .Nerden nasıl olduğunu ararken akşam farkettikki. KAV (Kaspersky Anti virüs) PAtch1742 içinde Proagent bir trojan buldu. Ve bu dosya halen KO resmi sitesinde. İncelemek isteyenler Siteden indirip taratabilir. İlgili yerlere yolladık Fakat herkes haberdar olmalı uyarın . Yani 1472 den beri belkide tüm playerlerin şifreleri alındı. Sıra ile herkes soyuluyor yada soyulacak etrafımızdakilerin neredeyse yarısı soyuldu. İtemleri Seal olmayan herkeste Soyulcak sıra ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_agr -- 27 Nisan 2007; 21:57:25 >

• gözlerim
  • Koxp , Izdırap vs kullandıysan çok iyi olmuş soyanın eline sağlık...

Kullanmadıysan geçmiş olsun.
  • diesde cok serefsiz ınsan var evet dıkkat edılmesı gereken bır server bende dies deyım ve benıde bırısı kandırarak soydu yaklasık 200m ı aldı zıkkım olsun UltimateRanger diye bi p** dıkkat edın arkadalsar ama oyun ınsana cok guzel seyler katıyor oyunda bıle olsa kımseye guvenmemeyı ogrendım ben
  • hayır! hiç kosp kullanmadım ama bir arkadaşım bana 1472 pach inde trojen olduğunu söyledi ve hatta bir kişi daha soyulmuş ve bu konuyu arştırıp 3 tane trojen bulmuş :(((
  • Sharrdı +7 ye basarsam sana 100 m atarım
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her soyulan buraya gelip yardım isteseydi forum dc topici gibi ben soyuldum bana yardım edın topıclerıylen dolardı
  • yok ben buraya bilginiz olsun diye yazdım. knight 1472 patch deyken oyunu indirdim. bu patch ve knight online sitesi hackerlar tarafından heklenmiş ve benim çar soyuldu. araştırmalar sonucu üç tane trojen bulundu patch de bilginiz olsun. :(((
  • yapacak hiç bir şeyin yok kankam tek yapacağın şey o hırsızlara bela okumak olacak
    şimdiden geçmiş olsun
  • Topic gereksiz....

Not=belki soyulmadın ama insanlara kendini acındırarak item istiyorsun....

bunu bilemeyiz.
  • ARkdaşlar birkaç gün önce char'ım soyuldu milyarlık itemlerim gitti .Nerden nasıl olduğunu ararken akşam farkettikki. KAV (Kaspersky Anti virüs) PAtch1742 içinde Proagent bir trojan buldu. Ve bu dosya halen KO resmi sitesinde. İncelemek isteyenler Siteden indirip taratabilir. İlgili yerlere yolladık Fakat herkes haberdar olmalı uyarın . Yani 1472 den beri belkide tüm playerlerin şifreleri alındı. Sıra ile herkes soyuluyor yada soyulacak etrafımızdakilerin neredeyse yarısı soyuldu. İtemleri Seal olmayan herkeste Soyulcak sıra ile.
  • quote:

ARkdaşlar birkaç gün önce char'ım soyuldu milyarlık itemlerim gitti .Nerden nasıl olduğunu ararken akşam farkettikki. KAV (Kaspersky Anti virüs) PAtch1742 içinde Proagent bir trojan buldu. Ve bu dosya halen KO resmi sitesinde. İncelemek isteyenler Siteden indirip taratabilir. İlgili yerlere yolladık Fakat herkes haberdar olmalı uyarın . Yani 1472 den beri belkide tüm playerlerin şifreleri alındı. Sıra ile herkes soyuluyor yada soyulacak etrafımızdakilerin neredeyse yarısı soyuldu. İtemleri Seal olmayan herkeste Soyulcak sıra ile.

• işte bu tespiti

• ve işte birde bu: :(((

• hırsızlık yok knight ta bişiler var ve 1472 patch de trojan var bu yüzden hackerlar çarlar soyuyorlar ve tanıdıklarımın çoğu soyuldu!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.