Şimdi Ara

Dies'de oynayanlar baksın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pelerinli bir clan kurdum lvl veya np istemioruz zaten g2 yiz... sadece bu sitede takılanlar olsun yeter. lvlınızı bide mail adresinizi yazıp yollayın bu bölüme ben size ulaşıcam...

• 47 lvl nick:lionking1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 30 Temmuz 2006; 18:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wild Child

47 lvl nick:lionking1
    lvl 55 nick Gamgi
    ataatakanix@hotmail.com kaydet konuşuruz anlaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İntenSly_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    orc musun orc san Volkaninho_@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A267677B

orc musun orc san Volkaninho_@hotmail.com

Alıntıları Göster
    bence lwli bu kadar önemsiz yapma clanın seviyesi düşer diye düşünüyorum en azından 55+ yada 57+ falan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

bence lwli bu kadar önemsiz yapma clanın seviyesi düşer diye düşünüyorum en azından 55+ yada 57+ falan yap

Alıntıları Göster
    İD: _Qvanc_

lwl: 46

mail: kuibanku@hotmail.com

EDİT: lwl yazmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qvanc -- 30 Temmuz 2006; 18:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qvanc

İD: _Qvanc_

lwl: 46

mail: kuibanku@hotmail.com

EDİT: lwl yazmamışım

Alıntıları Göster
    abi orc musun orc san bu msn den konuşalım sercanmetin94@hotmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Human
    Warrior(Barbarian)
    Level 55%89
    Nick:Lowe_uk
    msn'im yok burdan pm atarsın..
    İyi oyunlar ve sadece düzgün adamlar olsun pelerinde degil gözüm geçenlerde dh klanına katılamadım içim yanıyor
    bari buna katılalaım he bu arada klanın adı ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowe_uk

Human
    Warrior(Barbarian)
    Level 55%89
    Nick:Lowe_uk
    msn'im yok burdan pm atarsın..
    İyi oyunlar ve sadece düzgün adamlar olsun pelerinde degil gözüm geçenlerde dh klanına katılamadım içim yanıyor
    bari buna katılalaım he bu arada klanın adı ne olacak
    Human
    Lvl 61
    Dedektif
    Ama su an yanlıslıkla ok ye bastığım için girdiğim bi clanın buggındayım.
    np 14k çok değil ama az da sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speak2MyHand

Human
    Lvl 61
    Dedektif
    Ama su an yanlıslıkla ok ye bastığım için girdiğim bi clanın buggındayım.
    np 14k çok değil ama az da sayılmaz.

Alıntıları Göster
    OxO:Tr lvl 41 okcu çıplak ama humanım orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gospodar

OxO:Tr lvl 41 okcu çıplak ama humanım orda

Alıntıları Göster
    eğer karussan girebilirim ben lvl 47 archer
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

eğer karussan girebilirim ben lvl 47 archer

Alıntıları Göster
    bu forumda lvl seviyesi çok düşük lvl seviyesini 57+ falan yap bencede
  • Merhaba ;

Pelerini olanlar daha hızlı mı koşuyor ? Defansı mı yükseliyor , daha attack mı oluyor yoksa,

Pelerinli olunca boncuk düşürme ihtimali % kaç ?? Boncuk bulacaklara - arayanlara da - duyurdunuz mu ?

Pelerinin rengi bu ölçülerde değişiklik yapıyor mu ? Aynı soruları kolluk grade 2 olması mevzu-u bahsinde, +60 lvl üstü için değil de +59 ve alt lvl lar için sormamda sakınca war mı ??

İnsanlar aabi clan plz diye 10 pm atınca assistler veya liderler kendini iyi hissediyor mu ?
    Pelerinleri havaya kalkıyor mu ??,

Ben sigara içmemeye çalışıyorum , sakın kimse sigara içmesin,hele yabancı menşeli sigara mı ??Asla

Sigarasız Oyunlar Diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canleecanly

Merhaba ;

Pelerini olanlar daha hızlı mı koşuyor ? Defansı mı yükseliyor , daha attack mı oluyor yoksa,

Pelerinli olunca boncuk düşürme ihtimali % kaç ?? Boncuk bulacaklara - arayanlara da - duyurdunuz mu ?

Pelerinin rengi bu ölçülerde değişiklik yapıyor mu ? Aynı soruları kolluk grade 2 olması mevzu-u bahsinde, +60 lvl üstü için değil de +59 ve alt lvl lar için sormamda sakınca war mı ??

İnsanlar aabi clan plz diye 10 pm atınca assistler veya liderler kendini iyi hissediyor mu ?

Ben sigara içmemeye çalışıyorum , sakın kimse sigara içmesin,hele yabancı menşeli sigara mı ??Asla

quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

Merhaba ;

kolunda grade 1 kolluğu arkanda kırmızı bi pelerinli lvl 60 assasimi partyne alırsın yoksa hiç bişeysi olmayan bi lvl 60 assasinimi insan doğal olaraka pelerinliyi alıyo buda sana cevap olarak yeter.

• ağa orc muusn orc san e mail adresim kokteyl999@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa®uk

ağa orc muusn orc san e mail adresim kokteyl999@gmail.com
    pelerin her şey demek değil dün arenada en az 20 tane pelerin +62 mageyi aldım aşaa arc shotla 400-550 arası çakıyom mageye adamın kaç gücü var ki zaten lvl daha 47 :D benim kuzenimde de yok pelerin ama arena-abyss te pelerinliler ezik dalgasına dalıyolar miragayi içlerine alıp oturuyolar :D ama msl bi TheHfz clanında olan bir adam süper olmak zorundadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

pelerin her şey demek değil dün arenada en az 20 tane pelerin +62 mageyi aldım aşaa arc shotla 400-550 arası çakıyom mageye adamın kaç gücü var ki zaten lvl daha 47 :D benim kuzenimde de yok pelerin ama arena-abyss te pelerinliler ezik dalgasına dalıyolar miragayi içlerine alıp oturuyolar :D ama msl bi TheHfz clanında olan bir adam süper olmak zorundadır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

bırak mayk sen 62 mage diorsn 500 dmg diorsn eer paper mageden bahsediorsan 62+ bir paper in canı 1800 civarı bu adamı sen nasl alcaksn çoook büük bir soru işareti war aklmda hatta puhauhaauhauha

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozalaq

quote:

bırak mayk sen 62 mage diorsn 500 dmg diorsn eer paper mageden bahsediorsan 62+ bir paper in canı 1800 civarı bu adamı sen nasl alcaksn çoook büük bir soru işareti war aklmda hatta puhauhaauhauha

Alıntıları Göster
    LVL 42 mage 1k np nick:SpeCO mail: toygara@superposta.com
    msn: i_love_you_nil@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozalaq

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pozalaq

quote:

62 paperın canı öyle olabilir ama hayvan gibi pot basıyorum alıyorum adam napsın hadi mes atsa keser de beyin yokki adamda nowa atıyo bi tane pilar atarken yatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cilga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adam 1 kere yadı bir daha yazmadı bu kadar çok talep gelince korktu heralde

quote:

Orjinalden alıntı: cilga

_CİLGA_ nickim buu moradım lvl 59 ama 60 tan dusme :D warriorum daha masterı yapamadım malesef Ps_YC_hO@hotmail.com
    tesekkurler ....

ben bunu bir yerden tanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.