Şimdi Ara

Dies'de oynayanlar baksın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SİZE KISACA YUH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM ADAM SIRF SİZLE EĞLENMEK İÇİN BURADA HESAP ACMIŞ VE BUTUN HERKES DE PM ATMIŞ YA BU KADAR SAF OLMAYIN ADAMIN ATTIĞI MESAJA BAKIN DAHA 1 ,,

OLE HER SOLENENE İNANMAYIN BE SONUNDA HACKLENDİNİZ Mİ BURADA AĞLAŞIYORSUNUZ
    AMA HEALAL OLSUN ADAMA BU KADAR ELEMANI DA BULMAK ZOR
  • valla g2 demıs atlamısnız hemen bı aga clan plss demedıgınız kalmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: younos

Pelerinli bir clan kurdum lvl veya np istemioruz zaten g2 yiz... sadece bu sitede takılanlar olsun yeter. lvlınızı bide mail adresinizi yazıp yollayın bu bölüme ben size ulaşıcam...

Bence Bu Adam Ortaya Yem Atmış Kusura Bakmayın Ama Sizde Atlamışsınız Az Mantıklı Düşünün G2 clanı Olan G1 için Mi adam alır yoksa 45 - 46 lvl adam Mı alır Hiç Mi Böle olayla Karşılaşmadınızd G2 bir clanda Ark. hariç +45 Adam gördünüz mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dRuNk_WinR

adam 1 kere yadı bir daha yazmadı bu kadar çok talep gelince korktu heralde

quote:

Orjinalden alıntı: cilga

_CİLGA_ nickim buu moradım lvl 59 ama 60 tan dusme :D warriorum daha masterı yapamadım malesef Ps_YC_hO@hotmail.com
    tesekkurler ....

ben bunu bir yerden tanıyorum

,
    korktuğundan deil arkadasımız lamerde o yüzden ben hemen anlayıp editledim emailimi arkadas charlarııza el koyacak Dikkat!!sonra neden hacklendim vb. şeyler yazıyosunuz.

• oooooo drunk_winr abi sende mi bu forumdaydın yaw haberım yok tu walla tanıcaksın tabi beni
  • hatırlamam mı az mı kastım seni :D

atilla keserken sen wardın dimi :D şans olsa zaten bi bosstan dop gelir 50 boss kestim 1 tek samma dan giga düştü şans yok şans
  • bende diesde oynuyom
    nıck=ceezaa
    Level=63
    job=Blademaster
    np=hiç cz ye gitmedim gittiysemde dm için gittim sadece savaşlara gittim onun için 15k var
    Clan=seninkine gelirdimde clanımvar ismi SupremE
  • quote:

Orjinalden alıntı: younos

Pelerinli bir clan kurdum lvl veya np istemioruz zaten g2 yiz... sadece bu sitede takılanlar olsun yeter. lvlınızı bide mail adresinizi yazıp yollayın bu bölüme ben size ulaşıcam...

HERİF SİZLE ALAY EDİYO YA CLAN FALAN YOK HEM KİM ALIR ÖNÜNE GELENİ G2 CLANA
    HEM ADAMIN MESAJ SAYISINA BAKIN SADECE 1
    BU FORUMA TAKILANLAR OLSUN YETER DİYO KENDİ BİLE TAKILMAMIŞ Kİ BURAYA HEMEN DÖKMÜŞSÜNÜZ MAİL ADRESLERİNİZİ WALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkurtaran -- 1 Ağustos 2006; 19:43:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dRuNk_WinR

hatırlamam mı az mı kastım seni :D

atilla keserken sen wardın dimi :D şans olsa zaten bi bosstan dop gelir 50 boss kestim 1 tek samma dan giga düştü şans yok şans

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.