Şimdi Ara

Diego Ribas : ''Galatasaray'dan Teklif Aldım''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Diego Ribas : ''Galatasaray'dan Teklif Aldım''

Atletico Madrid'in brezilyalı yıldızı diego ribas da cunha galatasaray'dan teklif aldığını ve gitmek istediğini açıkladı. El mondo deportivo gazetesine verdiği röpörtajda
    ''Arda bana galatasaray'dan ve istanbuldan bahsetti, ekmeğe salça ekmek sürüp dışarda yersen ayıp olmuyor dedi. guru bulgurun kilosuda ucuzdur didi. Çok etkilendim, YAKIN ÇEVREME ilk uçakla arenaya götürün didim.'' 1 nisanda birinin bunu yapması gerekiyordu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • yapmayaydın eyiydi.
  • salça ekmek ne alaka yalan haber diyecektim. uykusuzluk vurdu iyi mi.
  • Elin adamı salça ekmek mi yer ya.Sallama haber yapıyorsunuz bari düzgün yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasteliKaplumbağa

Elin adamı salça ekmek mi yer ya.Sallama haber yapıyorsunuz bari düzgün yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Endulus Emevileri doneminde 800 yil boyunca huzuru ve refahi yasayan İspanya'ya sefer duzenleyen haclilar, muslumanlari kalelerine dek puskurttu. Kalede savunmaya gecen muslumanlari yenemeyince hacli komutani bir eline İncil'i digerine Kur'an'ı alip: "Bu iki kitaba yemin ederim ki eger teslim olursaniz size zarar verilmeyecek" deyince zaten yiyecek sıkıntisi ceken muslumanlar bu soze guvenip tamam dediler.
    Ertesi gun kale kapilari acilinca haclilar hemen katliama basladi. Verdigi soz hatirlatildigindaysa "Saka yapmistim" dedi. Ve tarih 1 nisandi. Gunumuzde tum avrupa 1 nisani saka gunu olarak kutluyor ve baslangic olayi bu olaydir.

Not: is bu mesaj inanan arkadaslar icin bilgilendirme amaciyla yazilmistir. Atayiz, hristiyan, yahudi, zerdust, samanist, putperest ya da Tibet rahibiyseniz bu mesaji es gecip sakalasmaya devam ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla birlikte yukaridaki bilginin belgesinin olmadigini, ingiltere icin ayri, fransa icin ayri iskocya ve digerleri icin ayri ayri ruvayetler oldugunu, yukarida yazdigimin da bu rivayetlerden biri oldugunu belirtmek isterim.

• Abi ben salca ekmek olayını cok normal karsıladım ordakı “didi” ıfadesını gormesem ınancam :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde gene taktım

•  Diego Ribas : ''Galatasaray'dan Teklif Aldım''
  • Harbi çok manyak goldü
  • profil fotosu nedir öyle.
  • Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

o değilde gene taktım

Süper gol...Diego futbol piyasasında underrated oyunculardan biri...Şampiyonlar liginde bu seviyede oynamayı hakediyor...

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Ne yaptı bu adam? Brezilyalı olmanın verdiği Allah vergisi yeteneğiyle bir yerlere geldi eyvallah da adam Wolfsburg Atletico arasında gide gele yalama oldu. Hangisinin ihtiyacı olursa o sezon oraya gidiyor resmen. bu bir yana bazı maçlar sahada olmuyor. sezon boyu attığı tek golle de taraftarın gözünü boyayabiliyor işte böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

Ne yaptı bu adam? Brezilyalı olmanın verdiği Allah vergisi yeteneğiyle bir yerlere geldi eyvallah da adam Wolfsburg Atletico arasında gide gele yalama oldu. Hangisinin ihtiyacı olursa o sezon oraya gidiyor resmen. bu bir yana bazı maçlar sahada olmuyor. sezon boyu attığı tek golle de taraftarın gözünü boyayabiliyor işte böyle.

Onu diyorum zaten,adam yalama oldu sağlam bir kontrat yapıp iyi bir takımda

kalmalı artık yaşı da geçiyor çünkü...Dün atletico'nun gol atacağı yoktu...Diego

star oyuncu olduğunu

bir kez daha gösterdi...İstikrar sorunu olabilir haklısın ama Çeyrek finalde atılan

golün kredisi büyüktür...Atletico takım oyunu oynuyor herkesin özel yetenekleri

var ama star oyuncu sayısı fazla yok diego costa sakatlanmasaydı belki bir gol daha atabilirlerdi...O da olmayıca diego ribas insiyatif alıp astı topu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

Onu diyorum zaten,adam yalama oldu sağlam bir kontrat yapıp iyi bir takımda

kalmalı artık yaşı da geçiyor çünkü...Dün atletico'nun gol atacağı yoktu...Diego

star oyuncu olduğunu

bir kez daha gösterdi...İstikrar sorunu olabilir haklısın ama Çeyrek finalde atılan

golün kredisi büyüktür...Atletico takım oyunu oynuyor herkesin özel yetenekleri

var ama star oyuncu sayısı fazla yok diego costa sakatlanmasaydı belki bir gol daha atabilirlerdi...O da olmayıca diego ribas insiyatif alıp astı topu

diego yerine atletico'da sneijder olduğunu düşünsene sağlı sollu pas şovu yapardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.