Şimdi Ara

Didim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün didime gittim 4 gün kaldım geldim ve didim-akbük - konyalılar sitesinde yazlığımız var ve şunları paylaşmak istedim:

arkadaşlar varmı didim/akbük - konyalılar sitesinde yazlık tutan yazılığı olan

ve yolda giderken Selehattin 75. yıl tüneli var bilen vardır belki bi kamyon gördüm ve plakası 69 DH **** (hatırlayamadım ama böle olması lazım)

sökeye vardığımızda yol kenarrında bi wc gördüm ve wc de erkek / bayan yok enişte/yenge yazıyordu ( haftaya gidecem bi daha Allah Nasip ederse çekerim ozaman)

didimden dönerken bi araba gördüm mercedes olması lazım ve plakası hoşuma gitti 10 UR 606 ( balıkesir)

dip notları:

1-) Konyalı değilim İzmir/tireliyim sadece orsı koy olduğundan deniz temiz olduğundan gideriz
    2-)Adım onur değil sadece güzel plaka olduğu için yazdım eğer adamın adı onursa plakayla çok güzel olur...

bi not daha plaka demişken istanbulda porche gördüm plakası 34 FB 1907 idi ( FB li değilim hoşuma gittti paylaşayımdedim ) isteyen aratabilir ama site bilmiyorum bilen varsa paylaşabilirmi???

•  Didim...

Didim...
  • ya kendi uploadınmı yoksa nette mi buldun işte bu olması lazım süperdi ya
  •  Didim...
    bu ne??? bir şakirlik var ama ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

ya kendi uploadınmı yoksa nette mi buldun işte bu olması lazım süperdi ya

eksisozlukten buldum da eskimiş galiba o görüntü

Plaka sorgulama yapınca Bentleyde takılı gözüküyor

Plakası: 34FB1907
    Markası: BENTLEY
    Modeli: 2008
    Sahip Belge Tarihi: 06.08.2008
    Tescil Birimi: BAĞCILAR
    Renk 1: SİYAH
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Didim...

Didim...

Bi çiziğe bakar

• haftaya didim deyim inş

dönüşte de trieye uğrayacaz sonra izmir ordan da ankaraya dönecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI
    11 yıl önce açıldı
    Erdek Otelleri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenerbahçeye binmek kadar iyi bişey varmı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

haftaya didim deyim inş

tireye uğrarsan istersen boş zamanın olursa birkaç tarihi yer gösterebilirm sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

fenerbahçeye binmek kadar iyi bişey varmı ki

Espri yaptı balkabağı.

• @STuSS hocam ayıp ettin işte ben DİDİM'DE YAŞIYORUM İNSAN BİR KONU AÇARDA GÖRÜŞÜRÜZ TANSAŞ'I BİLİYOMUSUN BEN İŞTE ORANIN YANINDA OTURUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

@STuSS hocam ayıp ettin işte ben DİDİM'DE YAŞIYORUM İNSAN BİR KONU AÇARDA GÖRÜŞÜRÜZ TANSAŞ'I BİLİYOMUSUN BEN İŞTE ORANIN YANINDA OTURUYORUM

hocam ben didimin akbük köyüne varmadan sağa bi yol var zonguldaklılar sitesi ve konyalılar sitesi diye ben konyalılar sitesindeyim yazlığımız var ama babam şirketten izin alamadığı içinde gittikmi c.tesi geceden p.ztesi sabahına kadar kalıyoruz izin alırsa 20 gün oradayız ama buluşma olayı olursa neden olmasın

• quote:

STuSS Tarih 10 Ağustos 2008; 1:29:51

quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

haftaya didim deyim inş

tireye uğrarsan istersen boş zamanın olursa birkaç tarihi yer gösterebilirm sana

eyw hocam inş biraz kısa bir gezi olcak tirede ama tireye hemen her yıl gelirim bu sene olmadı seneye kesin dolaştırırsın

quote:

..FaTaLiTy.. Tarih 10 Ağustos 2008; 1:31:15
    @STuSS hocam ayıp ettin işte ben DİDİM'DE YAŞIYORUM İNSAN BİR KONU AÇARDA GÖRÜŞÜRÜZ TANSAŞ'I BİLİYOMUSUN BEN İŞTE ORANIN YANINDA OTURUYORUM

hocam haftaya didimdeyim altınkum plajının yanındaki küçük koyda yuzmeyi tercih ederim genelde zaten büyük bir ihtimal dh tişört ü olur üstümde gördüğün zaman bağır onr4249 diye

• geçen bi alman plakası gördüm ankarada FB-GS 605 ti plaka ss isterük demeyin dolmuştaydım millet uzaylı gibi bakmasın diye çekmedim resmini
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

geçen bi alman plakası gördüm ankarada FB-GS 605 ti plaka ss isterük demeyin dolmuştaydım millet uzaylı gibi bakmasın diye çekmedim resmini

Didim...

buyur bunu vermezdim ama napalım DH liyiz GS li olarak utanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

fenerbahçeye binmek kadar iyi bişey varmı ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.