Şimdi Ara

Didier Drogba leblebi gibi gol atamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın başında 3 kişi.. hava topunda işe yaramıyor 3-5 hepsini indiriyor yemin ediyorum ne hagi, ne anelka, ne alex'de gördüm bunu.. topla buluştuğu an 3 kişi dibinde.
    Bu yüzden çok atamaz ama attırır. bugün drogba'yla uğraşmaktan öldü savunmaları

• adamı hastanelik etti daha kafaya çıkmaz kimse bunla
  • adam kafasıyla öyle toplar indiriyoki sanki eliyle atıyo aynen öyle çok gol atacak gibi durmuyo şu anda ama yine baya bi iş yapıyor.. aslında bizim takımda onunla aynı futbol dilinden konuşmaya başlasa çok daha fena şeyler yapacak..
  • drogba çatır çatır oynuyor. ama oynamasa bile sahada olmalı. ismiyle varlığıyla 3lü markaja alıyorlar diğer oyunculara harika alanlar açıyor
  • Drogba'ya vurdu kendi kafası dağıldı maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip yari sahadaki fizik gucumuz iki katina cikti. Adama her mac 3 kisi markaj uygulayacak kesin. Gol atamasa bile bu adam simdiden fayda sagliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba fena yardırıyor. Defanslara ölüm prensibini benimsemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erman Toroğlu'nun "Bu vücut sende olsa bu yaşında çıkar oynarsın." demesinin ardından Gökmen Özdenak'ın o kıraathane üslubuyla "Biz de kaptan olduk koçuum." demesine vesile olmuş bir oyuncudur Drogba.
  •  Didier Drogba leblebi gibi gol atamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

• quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Daha iyi bir benzetme olamazdı.

• Adam insan değil bizim Trdeki defansları öldürür Bi ara sekerek oynadı korktum harbiden sakatlandı falan diye çok şükür bomba
  • Bugünde atıyordu az kalmıştı. Her maç gol pozisyonuna girer bu adam, girmese bile varlığı yeter.
  • Bu adam Burak'ı gol kralı yapacak
  • DROGBA 2.ve 3. gollerde ön plana çıktı özellikle 2. golde kafayla umuta indiren drogba ;) izlerseniz bu gollerin yarısı onun eseri. kafa ile indirdiği paslar ile.
  • Burak yatkin kalksin şükretsin ve otlanabildiği kadar otlansin bu adamdan ne ögrenirse kardir.Drogba çok güçlü zemin normal olsun harikalar yaratiyor topu sakliyor çalim atiyor rahatlikla indiriyor koşuyor..Schalke maçında ortasahadan öldürücü futbol bekliyorum o şutlari o maçta bekliyorum bi Selçuk bi Sneijder
  • Adam toplara ölmek ve öldürmek için giriyor.
  • Koşu yapmadan dibine stoper çekebilen tek santrafor hemde 3 tane birden
  • Drogba gol attirma icin oynuyor bencil degil,2-3 kisinin markajinda devamli.Burak drogba sayesinde gollerini ikiye katliyacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her kafa topuna çıkışında posizyon üretiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.