Şimdi Ara

Diana oynayabilen arkadaşlar bi bakıversin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar Diana aldım ve bir kaç oyunum iyi geçti denilebilir ama hala nasıl bir build yapacağıma karar veremedim ve 1-2 sorum var;

1.Diana ile oynarken agresifmi oynamalıyım?

2.İzleyeceğim build ile neye ağırlık vermeliyim?

3.Solo Top oynanabilir mi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 1. 6 dan sonra agresif oynayabilirsin
    2. Ben ap gidiyorum direk AS falan kasmıyorum
    3. Mid en iyisi ama oynayan var toptada
  • 1- Ultiyi açana kadar agresif oynama.
    2- Oynayış tarzına göre değişir. Ap de kasabilirsin Ad de kasabilirsin Hybrid de kasabilirsin. Yani nasıl oynadığına bağlı.
    3-Denemedim ama solo top oynayan da gördüm. Oynanabilir yani.
  • Solotop oynanir ama rankedda morde gibi counter gelme ihtimali var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Ulti açılınca adamı rahatsız etmeye başla.
    2-Build'ini o anki duruma göre yap.Mesela farmda gerisin kage alabilirsin veya kill falanda aldıysan direk rabaddon git.Ama adam kastıysa abyssal yap.
    3-Solotopta oynanır,şahsen ben oynarım çok.Solotopta biraz daha tanky gitmen gerekir.
  • oyuna başlayınca Q ile harras yap , harras yaparken kaçırmamaya dikkat et
    kalkan skillin rakip dibine girince damage de veriyor ve etkilidir unutma
    Ulti açıldığında Q at kalkan bas üstüne uç
    AS kasma sakın , pasifininde ap ratiosu var 0.6 sanırım yanlış hatırlamıyorsam, as kasmak yalnızca pasife yarar , ap kasmak hem pasife hem skillere yarar.
    Statların oyunun her yerinde yeteri kadar yüksek olduğu için apcarry oynayabilirsin ama off-tank oynamayı tercih ederim.

mid/late game çok hızlı psuh larsın minon öbeğinin içine girip kendine çekme skilli ve pasifi 1 kere de ya da Q/kalkan skilli içinde saniyeler içinde temizlersin tüm iminonları çok hızlı para yapabilirsin

bot+rylai+rabadon+ lich bane olabilir kalanı duruma göre resist/armor/hp alırsın.
    top çok iyi oynanır
  • Merhaba 6 level olana kadar arkadaşlarında dedigi gibi pasif oyna karşındaki karakter range ise ve senin farmına engel oluyorsa sürekli yapmamak şartıyla tek atışta 2 den fazla minion kesebileceksen q yu kullan ben öyle yapıyorum. 6 level oldugun zaman jungler dan maviyi iste verirse güzel olur ardından qrw kombonu yap mümkün oldugunca ultini cd ye sokma ilk item m.res veren Abyssal scepter çıkıyorum genelde eğer beslenirsem direk rylai çıkıyorum normal giden bir oyunsa Abyssal scepter+Rylai+rabadon+ karşıda m.res kasan varsa void staff son itemide lich bane öneririm. Nashor alanlarda var pasifi daha fazla kullanabilmek için hiç denemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL OYNAYACAK ARKADAŞ ARIYORUM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum pasifte olma , ultiye kadar oyunda ne kadar karakter varsa hepsi ultisi açılana kadar pasif olur zaten birkaç tanesi hariç. Sen bunu avantaj olarak kullan iyi bir harras skillin var , kalkan skilli etkili ve damage veriyor hatta mümkün olduğu kadar aktif ol, diana nın hp si statları atağı sana gerekeni veriyor zaten... O kadar kırılgan dğeilsin ama bol bol oyun attıkça diana nereye girer nereden ölmeden çıkar bunu tecrübe etmen lazım. Öyle boş şekilde aktif ol veya pasif ol dediğimize bakma. Karakterini tanıdıktan sonra sen bilirsin zaten ölmeden adamı alabiliyormusun diye...
    Akali/diana aynı tarz champlar 2 si ilede ulti açılana kadar pasif ol , sakın aksiyona girme derler. İkisinide çok iyi oynadığıma inanırım ve 2 champ tada oyun başında başarı oranım daha yüksektir. Hatta diana daha rahattır , daha dayanıklıdır :)
  • 1) 6 level olana kadar pasif kal. Minion kesmeye bak q ile. 6 olduğunda seni kimse tutamaz zaten.
    2) Defansif bir build izlemen önerimdir öncelikle. Yani ben önce RoA çıkıyorum. Zaten yeterli dmg vuruyorsun. RoA aldıktan sonra Rabadon ve Lich Bane çıkarsan yeterli damage vurursun. AS çıkanlar aptal değildir bu arada. Son itemlerinden biri nashors tooth olsun. Pasif 3 vuruşta bir çok güzel bir damage vuruyor. Uzun süre ölmediği ve ayakta kaldığı için as çok yardımcı olur. Ama oyun başında değil sonlara doğru çıkmalısın. 4 item saydım. Hourglass ve bot ile build tamamlanıyor zaten.
    3) Solo top oynanabilir ama bence mid gitmeye çalış. Olmadı jungle da yapabilirsin. Solo top 3. tercihin olsun.
  • Cevaplarınız için teşekkürler :) peki base döndüğümde doran's ring almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenshou -- 3 Aralık 2012; 17:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Cevaplarınız için teşekkürler :) peki base döndüğümde doran's blade almalı mıyım?

dorans blade derken sanırım dorans ring demek istedin. Ben pek almıyorum ama alınabilir evet hatta genel olarak buildlerin birçoğunda 2 dorans ile early geçirirler uygundur. Dorans alcak kadar paran varsa alır stack lersin , daha fazla varsa direk buildeki core itemlere yönel , mesela oyun başı karşıyı rahatsız etmiş ve sürekli base yolladığım çok iyi farm yaptığım hatta vakit bulup wratih/wolf temizlediğim zamanlarda 1650 den fazla param oluyor rylai, bot hiç uğraşmadan gidip direk rabadonun nerdless large mıdır nedir şu yüksek ap veren itemini alıyorum direk. Daha az ise bot/rylai alt itemleri alıyorum.

doranslarda iyidir çoğunluk 2 tane dorans alır uygundur.

• teşekkürler.
  • Jungle gitmelisin-ben öyle yapıyorum-
    build:Sorcerer,RoA,Rylai, diğerleri karşıya göre
  • jungler oynanır ama nedense hiç ılımlı değilim neden bilmiyorum.Daha verimli yerler var diye belkide.

RoA yerine Rylai daha iyi olur pasifi çok işine gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 3 Aralık 2012; 17:11:49 >
  • Katarinaya benzer bir build yap. ADC yı tek bulduğun Q at sonra üstüne atla. Dün vayne oynarken takım arkadaşlarım iyi olmasına rağmen 20 stack mejai tamamladı karşıdaki diana sırf o yüzden qss ardından force of nature çıkmak zorunda kaldım 5 kişi arasından birden üstüme atlıyor beni aldıkdan sonra kaçmıyorda allah ne verdiyse giriyor tanklara falan saldırabilmek için yalnız farm yapmasını bekledik o derece
  • 1-6 olunca agresif ol
    2-karşı takıma göre ayarlamalısın
    3- mid daha uygun

sorcerer-rabadon-rylai-abysal-zhonya-son itemi eğer eziyorsak nashor alırım, eğer daha tanky kasmam lazım ise ga alırım
    not: duruma göre mr botu çıkabilirsin
  • 6 levelden sonra Q-R-E-W-R kombosuyla karşındakini ağlatabilirsin. Ayrıca bence Diana her lanede oynayabilen bi champ. Build de AP olmalı, abysal, rylai, rabadon gibi.
  • Diana ile karşındaki rakip range olsa bile çok kolay farm yapabılırsın pasifin ve q skillin sayesinde. Ayrıca w skillini gelen harass skillerine karşı önlersin ve karşındakıne q ile stack yapıp out farm bırakabılırısın. Ayrıca duruma gore karşısı sızden biraz geri kaldıysa build gold ve kıll konusunda, guardıan angel cok ısıne yarayacaktır. Sadece midde durma Diana çok olmasa bile mobil bir hero alta üste kolay gankler atıp kill alabilirsin. Ve son olarak rakibin mavisini bile jungle almadan alabilirsin, orda yakaladıgın rakip jungle dan bir kill bile alabilirsin. Dianaya yakın zamanda nerf gelmesini bekliyorum cunku bu haliyle hiç build yapamayan bir Diana bile team fightlarda rakibin adc oyuncusunu alıp cıkabılır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

İyi günler arkadaşlar Diana aldım ve bir kaç oyunum iyi geçti denilebilir ama hala nasıl bir build yapacağıma karar veremedim ve 1-2 sorum var;

1.Diana ile oynarken agresifmi oynamalıyım?

2.İzleyeceğim build ile neye ağırlık vermeliyim?

3.Solo Top oynanabilir mi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1.6 lvldan sonra evet 6 lvldan önce q atmalısın girmemelisin kombon hazır değil çünkü

2.Ap ve healtha ağırlık vermelisin tabiki sonrasında defansif itemler alabilirsin karşıya göre

3.Evet örneğin Google a Voyboy Diana yaz izle Voyboy profesyonel bi oyuncudur solotop Diana videosu var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.