Şimdi Ara

Diana'nın Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diananın nerften sonraki durumu nasıl ? Ayrıca fabulosun penta videosunda cıktıgı buildle dahamı etkili olur sizce?

http://www.youtube.com/watch?v=i1AfKMo89_o

• İyi ama sen oynama bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dianayı severek oynarım kalkanı düşürüldü ama yanındaki toplar patlayınca kalkan eskisinden daha güçlü oluyor bence gayet iyi
  • Süper early'de 5 kill al durmuyor pislik ayı
  • useless
  • Op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana mainim.Hala iyi durumda.Yeterki comboyu yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

useless

useless ? oyun uzadığında karşı adcyi 2 saniyede kestiğimi bilirim. tam bir adc ve apc düşmanı diana.
  • kalkana gelen nerf cok iyi olmadı ama late de kalkan stack ı iş görüyor bnm hala severek oynadıgım bir hero

• quote:

Orijinalden alıntı: üyal

quote:

useless

useless ? oyun uzadığında karşı adcyi 2 saniyede kestiğimi bilirim. tam bir adc ve apc düşmanı diana.

build olarak ne tavsiye edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Diana mainim.Hala iyi durumda.Yeterki comboyu yap.

Q+R+W+E ... budur dimi
  • balanced
  • Ben önceden fazlaca oynardım.Bugün tekrar denedim ya beceremedim yada nerf baya etkiledi bilemiyorum artık
  • quote:

useless

Adam pis bomba koymuş, kaçın
  • quote:

useless

evet bencede

• çok vurdular dianaya. Pasifide kötü durumda galiba

• Hala op . 4.5k hp ile , 250 ap ile adc ye tek atan tek apc bence. Öldürsen öldürülmüyor , trade e girsen kalkanı 8986762742 damage absürd ediyor her türlü zararlı çıkıyorsun.

Şöyle ki oyunda sadece 2 tane hard counter'ı var . Galio ve mordekaiser. Bence hala nerf gerekli. Bütün skillerindeki ap raito 0.1 azaltılmalı diye düşünüyorum. Full build ap ile herkese tek atıyor . warmog , rylai , jungle itemi , rabadon , nashor , ayakkabı ile yaklaşık 300 ap ile 5 kişinin içinden zorlanmadan adc yi çıkartıyor. Hala op gözümde.

Zaten şu oyunda ; jayce , irelia , vladimir , diana istediği kadar nerf yesin dengelenemeyecektir.
  • az önce takımımdaydı valla gelen patch'i bilmesem nerf yememiş derim, ahım şahım bi fark yok ortada diana hala iyi ve tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

quote:

Orijinalden alıntı: üyal

quote:

useless

build olarak ne tavsiye edersin

ben ilk olarak kristal matara+1 ward+1 potla başlıyorum. ilk dönüşte 2 tane doran alırım alamazsam 1 doran 1 bot. ilk item olarak ya cehennem asası çıkarım yada rabadon karşıya göre. sonra zhonya.sonra deathfire grasp alıyorum. oyun uzarsa hp olarak gözünden yaş akan bi kadın var :D 2900 gold yada başmelek zırhı.

ilk olarak q fullüyorsun sonra w.(ultiler dahil)

kombosu öncelikle smartcast kullanmanı öneririm çünkü bunun kombosunu çok rahat ve hızlı yaparsın ama smartcast kullanmadan önce q yu smartcastsız kullanmaya çalış sonra smartcasta geç. w basıyorsun q atıyorsun adcye sonra ulti kaçarsa e bir daha kaçarsa yine r. bu komboya ölmeyecek adc yok.hele büyü direnci yoksa zaten şansı hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 3 Haziran 2013; 7:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

Hala op . 4.5k hp ile , 250 ap ile adc ye tek atan tek apc bence. Öldürsen öldürülmüyor , trade e girsen kalkanı 8986762742 damage absürd ediyor her türlü zararlı çıkıyorsun.

Şöyle ki oyunda sadece 2 tane hard counter'ı var . Galio ve mordekaiser. Bence hala nerf gerekli. Bütün skillerindeki ap raito 0.1 azaltılmalı diye düşünüyorum. Full build ap ile herkese tek atıyor . warmog , rylai , jungle itemi , rabadon , nashor , ayakkabı ile yaklaşık 300 ap ile 5 kişinin içinden zorlanmadan adc yi çıkartıyor. Hala op gözümde.

Zaten şu oyunda ; jayce , irelia , vladimir , diana istediği kadar nerf yesin dengelenemeyecektir.

Ya bi de get ya, ağlayan gördüm senin gibisini görmedim. Ne çektirdi bu Diana sana anlamıyorum ki. Q+W+R+Q+R+Q+W+R ne zamandan beri tek atmak oldu, söylesene bi. 250 AP ile tek atmakmış. ADC 15 lvl herhalde?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.