Şimdi Ara

Diana mı Syndra mı Fizz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi üçünden biriniz alcam siz hangisini önerirsiniz nedenleri ile birlikte olursa sevinirim

• diana çok riskli
    fizz easy lane, (morde yoksa) , easy game
    syndra safe & easy lane
  • Syndra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilrn syndra midde oynatmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra bence. Gerçekten güçlü.

• Diana mana costları birazcık fazla gibi, alınabilir.

Fizz adc - apc aradan çıkarabilir , e si ile çok mobil.

Syndra lane aşamasında çok güçlü , tfde de iş yapar. Ben olsam Syndra alırdım dostum olmadı rp ile syndra , ip ile fizz alırsın. Indrimde şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diana
  • Syndra fizz 2sinide al

Fizz adc veya apc ye tek atar

Syndra da bi uzaktan lane de baya sağlam hem farm hem harras

tf de de bi o kadar etkili

2si de lazım bence.
  • diana derim en sağlamı o . midi iyi kavrarsın roamı rahattır
  • syndaryı severek oynuyorum fakat ne zaman mid alsam ve karşıma diana gelse çok eziliyorum bi ara diana bile banlatıyordum mid oynamayı bıraktım falan bence diana ben beceremiyorum karşısında oynamayı.
  • Kiralıkatil K kullanıcısına yanıt
    Diana:Melee oldugu icin lvl6 olana kadar rakibin menzilli ve iyi bir oyuncu ise sana sorun yaratir.Fakat Diana lvl6 oldugu zaman sınırsız ulti kullanarak indiremeyecegi hero yoktur.Bot lane haric her yerde oynanabilir

Syndra:Oynamasi cok zor fakat oynayabildikten sonra cok yuksek hasar verebilen bir sampiyon.Bu karakter hakkinda yeterince bilgi edinmeden alma, oynayamazsan elinde kalir.Oynayabilirsen harika isler cikarirsin

Fizz:Tercih siralamamda bu üçü icinde son sirada olur tabi burdan zayif bir karakter oldugu dusunulmesin, iyi bir oyuncunun elinde tehlikelidir

Diana hakkinda detayli bilgi istersen pm atabilirsin, main heromdur her konuda yardımcı olurum

• Fizz
  • Diana alma öncelikle çöp.syndra veya fizz in birbirine karşı üstün oldukları alanlar var. O veya bu diyemem istediğini al.

• diana oyunda ki en sevdiğim herodur ama fizz ve syndra gibi herolar varken çöp

@Burak81s

Hocam bu sınırsız ulti mantığını merak ediyorum. Tek combo da mana bitiyor zaten blue olsa bile zorlanıyor hero. Ayrıca dmg toplamları syndra ve fizz in yanına bile yaklaşamaz
  • Syndra tavsiye ederim.Lanede farm yapması,rakibi dürtmesi çok kolay olan bi şampiyon.Ayrıca ultisi çok yüksek hasar veriyo.q-w-e skillerininde bekleme süresi az.Daha ne istiyon arkadaş al işte.
  • Syndra pro herosu her.babayigidin harci degil.Laneyi dar eder.
    Fizzi soylemeye gerek yok darinin haraketli hali
    Diana Tam bilgim yok.Cok karsilasmadim.

• diana karşıya göre alınabilir fizz iyidir ezilsen bile roam da toparlarsın ama tek bir gerçek var oda SYNDRA
  • Syndra.
  • Diana tabiki
     Diana mı Syndra mı Fizz mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.