Şimdi Ara

Diamond IV oldum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diamond IV oldum soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Castles. -- 16 Ocak 2016; 1:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi hoş ama banane
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    haklısın siliyorum konuyu kendinize iyi bakın
  • Crystal Castles. C kullanıcısına yanıt
    Bu arada ben mi körüm acaba braum nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Bu arada ben mi körüm acaba braum nerede?

Buga girmiş önceki maçımı gösteriyor bende anlamadım
  • Bu yıl üniye hazırlanmıyor muydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Bu yıl üniye hazırlanmıyor muydun?

Hayır üniversite 1.sınıftayım şu an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

quote:

Geçen seneden hatırlıyorum seni dia 1 takılıp 5 e düşmüştün herhalde. Laf arasında öyle bir şey geçmişti ya da forumda okudum bilmiyorum öyle aklımda kalmış. O zaman geleneği bozmayalım; hll qnq
  • quote:

quote:

quote:

Geçen seneden hatırlıyorum seni dia 1 takılıp 5 e düşmüştün herhalde. Laf arasında öyle bir şey geçmişti ya da forumda okudum bilmiyorum öyle aklımda kalmış. O zaman geleneği bozmayalım; hll qnq

Master tiere çıkacaktım tr de oynarken geçen sene profesyonel oyunculardan biri adc randuin falan çıkıp trollemişti son maçımdı ondan sonra baya düştüm 3 e kadar weste geçtim falan baya elo kaybettim şimdi 4 olduk diye seviniyoruz

• Tebrikler.son 1 ay içinde 8 defa dia 5 düşüp 4e çıktım şuan 4deyim yeni sezonu bekliyorum :) en fazla dia4 serilerine çıkabildim diamond 3e kadar gerçekten sana çok iş düşüyor takımdakiler yetersiz kalıyor.Yeni sezonda master olacağımı düşünüyorum çok tecrübem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 16 Ocak 2016; 2:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Tebrikler.son 1 ay içinde 8 defa dia 5 düşüp 4e çıktım şuan 4deyim yeni sezonu bekliyorum :) en fazla dia4 serilerine çıkabildim diamond 3e kadar gerçekten sana çok iş düşüyor takımdakiler yetersiz kalıyor.Yeni sezonda master olacağımı düşünüyorum çok tecrübem oldu

TR sunucusunda isen olursun ama westte master zor gibi görünüyor
  • quote:

quote:

Tebrikler.son 1 ay içinde 8 defa dia 5 düşüp 4e çıktım şuan 4deyim yeni sezonu bekliyorum :) en fazla dia4 serilerine çıkabildim diamond 3e kadar gerçekten sana çok iş düşüyor takımdakiler yetersiz kalıyor.Yeni sezonda master olacağımı düşünüyorum çok tecrübem oldu

westteyim.Bu aralar talon spamlıyorum mid kalırsa geçen sezonda çok ekmeğini yemiştim geri sahalara döndürmeye çalışıyorum
  • Telefon kamerasından.. Neyse siz opları bulun bende bu saatte bir şeyler atıştırayım.
  • quote:

quote:

quote:

westteyim.Bu aralar talon spamlıyorum mid kalırsa geçen sezonda çok ekmeğini yemiştim geri sahalara döndürmeye çalışıyorum

İstersen duo girebiliriz nick : Crystâl

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Telefon kamerasından.. Neyse siz opları bulun bende bu saatte bir şeyler atıştırayım.

al knk böyle daha kolay olurhttp://euw.op.gg/summoner/userName=Cryst%C3%A2l afiyet olsun bende tavuklu pilav gömdüm az önce

• oo yakında lcs'de görürüz.
  • tr de oynamadığını oyn sonu şu bu report yazmadıklarından anlıyoruz zaten
  • Ben daha 30 level değilim westte

• West platin 2 - diamond 4-5 ayni elo diyebiliriz. Farkı diamond 1-2 lere çikinca hissediliyor. Yeni sezon gelsin bakalim:)

Tebrikler bu arada

Master için duo q dusunursen, pm at oynariz hocam. Arkadas listem boş sayilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 16 Ocak 2016; 10:22:10 >
  • Best dari isimli arkadas bu konuda da aglamis.psikolojisi gercekten bozuk olabilir
    Bu arada helal qnqa cok prosun xd

• quote:

Orijinalden alıntı: dp naru

Best dari isimli arkadas bu konuda da aglamis.psikolojisi gercekten bozuk olabilir
    Bu arada helal qnqa cok prosun xd

Açtığı konuyu geçtim postundan bile QQ kokuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.