Şimdi Ara

Diamond 5 Elohell inden nasıl çıkılır YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok net bir şekilde,burda ağlamicam,özürlülere rağmen diamon 5 de maç nasıl taşınır ?

• taşınamaz
  • hecarime hydra çıkanların ligi orası çıkamazsın ama supportan duo girebiliriz
  • Taşinamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare Annie.Benimde 2 tane dia 4 hesap var, annie ve syndra oynayarak çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 25 Mayıs 2015; 19:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Çare Annie.Benimde 2 tane dia 4 hesap var, annie ve syndra oynayarak çıkardım.

Diamond 4 ve üstü olanlar nasıl çıktıkları ile ilgili taktikler verebilrise böyle böyle,bizde yararlanmış oluruz.Çok sağol cevabın için
  • Bedavaya boostlayabilirim!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    270 saat mge iyi mi kötü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/256444413/200086256?tab=overview

Alın allahınızı seviyorsanız bakın,yemin ediyorum biri çıksın desin,bu maçları şu yüzden kaybediyorsun,böyle yapıyorsun,hatalarını düzeltirsen kazanırsın,allah belamı versinki ağzımı açmicam.Ama bu maçları kaybetmeme neden olan herkesin allah binbir türlü belasını versişn
  • afacan2000y kullanıcısına yanıt
    nickten kaybediyorsun üstad birde karşısı 2 tane güzel tanka sahip. sizde ise bir tek gnar var . biraz da şampiyon meselesi.
  • Merdivenle

• kardeş lolkingden son on maçına baktım da 6/10 galibiyet oranı var. Normal bi oran bence 10/10 zaten olmaz oralar eloboost kaynıyor. Ki o tarz şeyler olmasa bile mesela link attığın oyunda sivir sana 4k gold farkı atmış. Benim takım kötüden ziyade biraz da karşıdaki eleman da baya iyi demek ki diyebilmek lazım
  • afacan2000y kullanıcısına yanıt
    Takiminda Lig Dusurten var kazanmayi nasil bekliyorsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: %100

kardeş lolkingden son on maçına baktım da 6/10 galibiyet oranı var. Normal bi oran bence 10/10 zaten olmaz oralar eloboost kaynıyor. Ki o tarz şeyler olmasa bile mesela link attığın oyunda sivir sana 4k gold farkı atmış. Benim takım kötüden ziyade biraz da karşıdaki eleman da baya iyi demek ki diyebilmek lazım

Diyorum ya karşıdaki adamlar hakedip kazandığında bişey demiyorum.O attığım maçlarda kendi takımım yüzünden kaybettim ama.Win lose o kadar kötü değil diyorsunuz düşmek üzereyim elmastan.Sinir krizi geçiricem ya
  • iyi oynadığın bir şampiyonu spamlayarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermiyon

iyi oynadığın bir şampiyonu spamlayarak

Dostum mainim solotop,genel olarakta riven oynarım.iddalıyımdır rivende,bütün combolarını animation cancel larını bilirim,anlayacağın iyi oynarım riveni.Bu sezon başladıpı 2. gün diamond oldum.Ondan beri dia 5 im.Riven ile toplam 40maç win, 20 maç lose var,sadece 1 inde lane kaybettim.O 20 maçın 10 tanesi falan son 3 haftada oldu.Yok gerçekten adamlar geliyor,hem gerçek anlamda ya özürlüler,ya flamerlar,ya çok kötü oynayıp birbirine flameliyip lanede 0/6 gidip karşıya free alıyorsunuz diye ağlayanlar,ya da hayatta hiçibir başarası olmayan dia 5 elohelle düşmüş ve kendini mutlu hisseden ezik egolu insanlar."TAŞINAMAZ" lar gerçek anlamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.