Şimdi Ara

Adc ile oyunu nasıl taşıyabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce ranked girmeye karar verdim season 2 den sonra ilk defa girecektim.Neyse girdim Draven pickledim (takımda herkes görev yerini söyledi tek adc kaldıgı için) bizim takımda lee sin lux alistar kayle ve draven(ben) vardık karşı teamda vayne thresh cho gath orianna vi vardı. Yaklaşık oyun başladıktan 2 3 dk sonra vayne fb verdi bana sonra lee gank gitti mid ve orianna yı aldılar............................................Dakika 15 gibi bende 7-1 gibi bir skor vardı.Minionumda iyiydi . kayle oyundan düştü 4 vs 5 tf verdik adamlar bitirdi burdan sonra baronu alıp.

arkadaşlar kısacası oyunu nasıl taşıyabilirim bir adc olarak ya da adc oynayan streamerler varsa söyleyebilirmisiniz.

• pozisyon almayi bilmen lazim iyi farm yapcaksin.Supportunda iyi olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4v5 taşıman zor olur. Ya adamlar hata yapacak ya da sen doublelift olacaksın.Tristana gibi safe carrylere yönel.Çok kişi oynamıyor ama skillseti mükemmel.Range desen var,kaçma desen babası var, R at, adam flash mı attı ?,W at.Ama vayne gibi late game herosu.Yani ie pd bt olacak.Sonrası kolay zaten. Tek yapman gerek early de farm odaklı olup 6 olunca rakip adc yi turret altına atıp killi almak.Sonra farm farm farm farm.
  • bi ara quadra bile aldım adamlar dragon keserken fakat nafile taşıyamadım:( peki streamer varmı bildiğinizz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volibear78

bi ara quadra bile aldım adamlar dragon keserken fakat nafile taşıyamadım:( peki streamer varmı bildiğinizz?

ıngilizcesi neydi tam çıkaramadım da (Destiny galiba) isminin türkçesi kader olan bir adam var. Sadece draven ve vayne oynuyor. Ben onu izliyorum açık olduğu zaman

• Doğru itemleri kas.
  • pozisyon almak tek anahtar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuzlusu

Doğru itemleri kas.

as botu homeguardlı bt, sword of divine, black cleaver, phantom ve en son infinty cıkacakken oyun bitti.Doğrumu mu build?
  • Destiny,Bitane japon adam wardı RobertxLee bu adam vayne çok iyi Destiny Draven op <3
  • Dogru pozisyon onemli ancak dogru target daha onemlidir. Ben genelde ilk apc ye yonelirim veya bana focuslanicak assasine. bir tf nin baslica anahtati assasin ve adc dir bunlardan biri gorevini yapamadan olurse o tf bitmstir diyebililiriz :) en son olen adam sensen rakip noobtur sizin takim daha noobtur

• SotD adcde sevmiyorum ben onun yerine statik kasinca daha yararli bence.

Doublelift izleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.