Şimdi Ara

diablocular yardım. heradric cube çalışmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diablo 2 expansion version 1.07 oynuyorum heradric cube healt ve mana potlarını birleştirmiyo runeleri birleştirmiyo. görev gereği birleştirmesi gerekenleri birleştiriyo elmasları yüzükleri kolyeleri falan birleştiriyo. arkadaşlar yardım edebilir misiniz. oyunu single player oynamamın bi etkisi var mıdır ya da version gereği mi olmuyor.teşekkürler şimdiden

• hangi rune leri birleştirmiyo? 1.07 versiyonunda kübün neleri birleştirip neleri birleştirmediğini bilmiyorum ama en son 1.11 çımıştş herhalde bi yükleyip öyle dene.
    burdanda kübün birleştirebileceklerine bakhttp://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml
  • versiyonunu yükseltsem karakterime bişey olur mu??
  • 3 tane el runeyi -tüm özellikleri aynı- birleştirip de eld rune yapmıyor
  • aynı karakter aynı levelde başka versiyonda devam edebiliyor mu oyuna
  • Vezir arkadaşım 1.07 den sonra 1.09 a geçildiğinde genel olarak item özelliklerinde oynanmadı ama değişiklikler yapıldı.Chance droplarda % oranlarında gibi değişmeler.. 1.10 da ise talentlarda değişiklikler yapıldı skillerin birbirleri ile bağlantılı bonusları oldu. 1.11 i bilmiyom artık yetti diyip oynamadım ;) ama 1.07 den 1.11 e geçen karakter çok büyük ihtimal heba olur yani karakterinin level 'ı aynı kalsa bile itemlar ve skiller bi garip durur. senin sorununa bişi diyemicem 1.07 de cok takılmamıstım. Eger patch yapacaksan 1.09 üstüne cıkma derim karakterim aynı kalsın diorsan..
  • Ben de aynı versiyonu 1.11'eyükseltince farklı bir sorun yaşıyorum. Eşyaları tamir ettirip satıncanormaldedaha yükseğe satmam gerek. Ama patch'i yükleyince aynı fiyata satabiliyorum. Acaba sorunu nasıl çözebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLady

Ben de aynı versiyonu 1.11'eyükseltince farklı bir sorun yaşıyorum. Eşyaları tamir ettirip satıncanormaldedaha yükseğe satmam gerek. Ama patch'i yükleyince aynı fiyata satabiliyorum. Acaba sorunu nasıl çözebilirim?

SANIRIM O SORUN PATCH İLE ALAKALI MALUM 1,11 İLE BİRÇOK ŞEY ELDEN GEÇTİ BUNA NPC LER İLE YAPTIĞIN TİCARET DE DAHİL O YÜZDEN ANCA ESKİ VERSİYONA DÖNERSEN HALLOLUR KANIMCA
  • yeni versiyona geçerken karakterinize birşey olmaz. sadece denilen gibi bazı skill ler digerlerinden güç alıyor.ama eger karakterinizi 1.11 e geçirirseniz o karakter birdaha alt versiyonda çalişmaz.. 1.11 biraz daha zordur (Hell de oynarken) bircok rune word eklendi , yeni silahlar zırhlar falan. ama tawsiyem sana orjinalini alıp battlenet de online takılman . cok zevkli zaten diablo2+exp 40 ytl ye gelio cok bi para değil ,verdiğin parayı hakediyor.
  • Benim oyun zaten orjinal. Ama versiyonu düşük. Oyunu ithal eden Aral'la görüştüm, ellerinde1.11 yok. Başka yerden bulsam hemen alacağım. İlk çıktığında online da oynadım ama açıkçası single kadar zevkli gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.