Şimdi Ara

Diablo vs. Baldur's Gate

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baldur's gate(özellikle 2) kesinlikle daha geniş bi oyundu,daha çok büyü,daha çok görev falan...ama diablo daha sürükleyiciydi,ben karar veremedim arkadaşlar,sizin fikirlerinizi alalım...

• Championship manager mı daha iyi heroes of might an magic3 mü? bunlar iki ayrı oyun birbirleriyle alakaları yok.senin yazdığın oyunlar da öyle.ikisi de üstten görünüyor ama alakaları yok.hepsi çok kaliteli oyunlar.bence tabi...
  • Bence oldukça alakalılar,niye böyle düşündün anlayamadım,üstten görünme mi yalnızca ortak yanları?
  • evet bence tek ortak yanları o.walla diablo sırf aksiyon, kötü demiyorum ama yani sadece level atlama olaylarıyla rpg olmuyo bence, daha doğrusu baldur's gate türünde olmuyo bence.ikisi çok ayrı birbirinden.ikisinden de çok zevk aldım o da ayrı bi konu...
  • evet diablo vur kır experience kazan. baldurs gate görev yap karakter yarat AD&D kurallarına uygun bi oyun.
  • Baldurs gate ile diablo kıyaslanamaz. Farklı oyun onlar. Çok yakın gibi görünüyorlar fakat oynanışları farklı dünyaları fapfarklı. Ancak fallout ile baldurs gate kıyaslanabilir. Çünkü 2 side aynı tür oyun. Saygılar. :p
  • Baldurs gate i hiç sevemedim Diabloyu herzaman tek geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Planescape torment ı bulmaya çalış sonra baldurs gate ile onu kıyaslarsın :)
  • Torment hiç güzel değil bence çok karanlık. yani sürekli ölüyorsun gözünü morgda açıyorsun sonra yine ölüyorsun... birde istediğin zaman class değiştiriyorsun... diablo da sırf adam öldür katliam yap o da güzeldi tabii bi aralar saatlerce başından kalkmazdım. ama ben baldırın geyti, icewind dale ve neverwinter nightsı hepsine tercih ederim çünkü az biraz frpciyimdir:))) Vampire the Masquerade de güzel
  • vampire the masquerade güzeldi o konuda haklısın ama bence torment da süper bir oyundu.Demekki tarzlarımız tamamen farklı icewind dale ve baldurs gate i 1 saat bile oynayamadan silmiştim.Neverwinter nights da güzel ama çabuk sıkıyordu 3. chapterdan sonra bitirmem aylar almıştı sıkıntıdan, artık diyalogları çıkacak görevleri bile tahmin edebiliyordum.
  • Fallout daha çok benziyo baldur's a orası doğru,ama ikisini de bitirmiş biri olarak yine de bence diablo(özellikle diablo 2) ve baldur's gate karşılaştırma yapılabilecek kadar benziyolar,diablonun action özelliklerinin daha fazla olması,baldur's un daha gelişmiş frp özelliklerinin olması bunları alakasız oyunlar yapmaz,dünyaları da aynı olmak zorunda diil,sonuçta unreal ile quake'in de dünyaları oldukça farklı ama en çok karşılaştırılan oyunlar onlar diil mi?herkesin görüşlerine saygı duyarak bu konuya bi nokta koyuyorum[frndsp]
  • Vay be, Google'a "Baldur's Gate vs Diablo" yazdım, 19 senelik konu çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh konu 20 yıllık tarihi eser .Ben Bg3 ve D4 farkını araştıracaktım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.