Görsel olarak sadece dlc alanlar demircide kırdıktan sonra görsel olarak kullanabiliyor diye algıladım. Ama yere düşen item ı alamıyorlarsa da alamasınlar diğer düşenlerden farkı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (989. sayfa)
-
-
görsel olarak ise ok ama ben DLC si olmayana düşmeyecek gibi algıladım. o yüzden yazdım. yani yere düşünce alınma değil, zaten DLC si olmayana düşmüyor gibi. ama bilemiyorum. detay fark ettim. paylaşmak istedim. Ama dediğiniz gibi de olabilir. Yinede level 15 e göre hiç fena bir legendary değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 22 Ocak 2025; 20:37:9 > -
Oyun Ps5 de resmen kasıyor 😂 Madem oynamıyorsunuz bozalım demişler 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: radyoheadteşekkürler.
birşey daha farkettim. mesela böyle bir öğe taktım. işaretlediğim şeyi yazmışlar. benim anladığım bu sadece DLC yi alanlara düşen bir item. yanlış mı anlıyorum? hani pay to win olmayacaktı? hani DLC sadece yeni karakter ve yeni haritaydı. yeni item'lardan bahsetmişlermiydi? daha level 15 de legendary item kullanmaya başladım ben.
Hocam d3'de necro dlc olmayan birisine necro itemi de düşebiliyor. DLC ile gelen kozmetik ögesi olduğu için büyük ihtimalle ürünü kırdıktan sonra görünümü kullanmak istediğinizde kullanamayacağınızı söylüyor.
Bu arada dün rogue yerine necro mu başlasam diyordum. Dance of knives'ın ana itemi düştükten sonra vazgeçtim. 1-2 hafta oynar oyunu bitiririm büyük ihtimalle
-
Haydaa. Bayağı akıp gidiyordu yahu normalde. Oynanmayacak kadar kötü mü şuan?
-
Dün akşam çok kötüydü hocam kalabalık yerlerde inanılmaz kastı ayrıca hâlâ kimse yok oyunda 😂quote:
Orijinalden alıntı: ZebercetHaydaa. Bayağı akıp gidiyordu yahu normalde. Oynanmayacak kadar kötü mü şuan?
Bende dün hem ps5 hem pc de hiç takılma olmadan yüksek fps ler ile oynadım.
çoğu yerde o kadar çok kasıldı ki bırakmak zorunda kaldım ps5 de .neden acaba böyle
-
Bu sezonun karakteri hangisi hangisine yüklenmişler ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sırf o yüzden başlamadım
Wasd büyüler
Poe den sonra çorba olacak iyice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steamde indirime girdi sukur.
Yav oyun bayua değişimiş iyi gibi olmuş bende dlc yok ama free week yapmışlar o daha da iyi oldu spirit açtım sezon karekter yeni oyun gibi takılıyorum. Bu arada eternal realm de hikaaye nasıl devam ediyoruz? Orada ayrıca boost gelmiş isteğiniz class açıp şehirdeki herifle konuşup spec seçiyorsunuz karakter direkt 50 lvl oluıyor full itemler artı paragon falan filan ama satın almadan hikaye oynanmıyor heralde yada ben bulamadım?
-
Hadi ya nereden oluyor o anlamadım boşuna mı uğraşmışım 🤣
Yeni sezonda bile hala favori poe mi :) buralar hep dutluk olmuş 🤣
Etrafta o kadar çok minion var ki oyun oynatmıyor 😂 Yaptıkları sezona bak 😂
Beyler nasıl Sezon 7 ?
2. Sezonun benzeri. Tek farkı Ağaçtan kaçan kelleleri avlıyoruz. :) Birileri bu acemi arkadaşlara bol bol mob koyun kestikçe eğlenirler demiş herhalde, maplerde adım atacak yer yok.
İyi tarafından bakarsak Armory gelmiş, tüm buildi yedekleyip geri yükleyebiliyorsunuz. Alt kasmak çok daha kolaylaşmış, Tree ödülleri artık çok daha hızlı geliyor, oradan gelen sandıklarla hemen bir tane alt kastım.
-
7. sezonda bağlantı sorunları yaşıyorum, bazı portal dönüşlerinde oyun donuyor, alt+f4 ile çıkmak zorunda kalıyorum, bazen olmuyor bazen wifi anteni değiştiriyorum geçiyor vs. ama yine geri dönüyor gibi... o yüzden sezon görevlerini 4 günde bitirdim ama çok keyif alamadım belki ilerde düzelir
hardcore başladım 47 lvl'de headless husk ile kapışırken birden öldüm (daha önce 4-5 kere öldürmüştüm) ölüm nedenine unknown yazıyor sonra önce sezon görevlerini bitireyim diye softcore'a döndüm
bu build ile başladım torment 2de tıkandım, sonradan öğrendim ki ring of mendeln çalışmıyormuş, minionlar 10k vuruyor diye seviniyordum ama ben ölüyordum, daha sonra şu build'e geçtim
bu builde geçince 10k vuran necromancer 3b vurmaya başladı, t4 duriele tek atıyor, asla ölmüyor, genelde headhunt bölgelerinde whisper kovaladım, istediğim her iteme ulaştım buildi tamamladım, softcore ile işim bitti yavaş yavaş hardcore kasmaya geri döndüm
-uberler için uğraşmadım rune dropları çok nerf yemiş, elimdeki 30 tane mavi rune'u kırıp 1 tane legendary rune elde ederdim onu da kaldırmışlar, boss farm ile uberlerin kendisini düşürmek daha mantıklı geldi, headhunt zone'lardan çok fazla boss materyali düşüyor
-class dengesi iyi diyorlar, rogue'lar mutlu chatte çok itemi konuşuluyor, barbarian'ın hota+earthquake buildi çalışmadı spin+earthquake'e döndüler, druid 3 günde pit150 döndü düzelttiler cataclysm buildi güzel ama bana sıkıcı geldi
-altar farm denen birşey var dün 3 saatimi aldı 4 kayıp witchpower'ı da buldum, torment 4'te draught of whispers iksirini içip pit70'te sadece koşturdum, 2 haritayı da baştan sonra sadece koşup altar aradım, harita sonuna gelince pitten çıkıp tekrar run başlattım, sanırım bi 100 run sürdü, şans işi, 20 dk'da bitiren de var
-occult gem'ler güçlü, witchpower'lar güçlü, sezon 7 güzel ama hızlı tüketiliyor yenilik yok (sezon1+sezon2), oyunda yapmak istediğiniz birşey kaldıysa bu sezon çabuk ulaşırsınız
-
Barbarın deprem buildi oynanışı sıkıcı geldi, aslında barbar başlamıştım ama necroya döndüm. Dün de üç tane mythic attı sağolsun duriel.
Mythic versiyon shroud yerine tyrael ile çalışır mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 27 Ocak 2025; 11:39:56 >
Ya bu forgotten altar ne pis bişedir. Gece boyu farm yaptım, iksiri içerek. Hiçbir yerde çıkmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X