Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.623
Cevap
418
Favori
808.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam, ortalama 3-4 dakika sürüyor pit 100. Yeni sezona kadar tamamlarım sanırım:)
  • chris92 C kullanıcısına yanıt
    Ana hikayeyi bitirip oyunu silecekseniz tabi ki dlc almaya gerek yok.
    Hatta oyuna 1 lira bile vermeye gerek yok gamepass ile indirip sonra silebilirsiniz.
  • Kreus kullanıcısına yanıt

bu exceli nasıl okuyorsunuz? arkadaşın sorduğu sorunun cevabı burada nasıl okunuyor?

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Her paragon seviyesi için istenen exp miktarı ve pitlerin verdiği exp miktarı yazılmış hocam. Hesaplamasını manuel yapmak gerekiyor o tabloya bakarak.

Fakat sonrasında paylaştığım d4pits.com adresinde otomatik hesaplanmış veriler mevcut. Yaptığınız pit seviyesini seçerseniz belirtilen paragona ulaşmak için kaç kere dönmeniz gerektiğini görebilirsiniz direkt. Dönüş hızınıza göre hesabı yapabilirsiniz.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Sezon işi düzene girdiği gün şöyle söyledim " diablo4 de poe de LE de eşit düzeyde zevkli, diablo4 ün verdiği zevk 2 hafta sürerken Last epoch 3 hafta, poe de 1,5 ay" .

sanırım bu düzene bende uyacağım gibi. last epoch bu sezon isim bitti.. cumaya kadar boşluk sonra 1,5 ay poe2, peşine d4 sezon7 max 3hafta o da, şubat da sanırım LE 3.sezon böyle böyle.. boşluklarda poe2 yi öğrenmeye devam..

Yani mevcut diablo4 oyun süresi aynı diablo3 kadar.

Not: diğer hesabım banlanmadı ama giremedim ilginç. Yoksa banlandı mi.. amaan neyse

• braziann B kullanıcısına yanıt

Profil banlı gözükmüyor. Forumda bu sıralar teknik bir problem var sanırım bazen ben de giremiyorum.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Hehe selamlar

Öncelikle infernal hordes ile alakalı bir bilgi vereyim

3 arkadaş bu akşam parti attık 10luk dalgada

Ben 297 evade, diğer iki kişi 300 paragon quill volley, 1610 aether ile en yükseğini gördüm bu gece.

Paragon levellerine gelince harbiden 290dan sonrası ölüm.

Kısmetse yarın gece 299, salı gecesi de 300 olmayı planlıyorum ama cidden kasıyor ki benim gibi %95 solo oynayan birisi için gerçekten çok daha zor.

O yüzden denk gelirse bol bol horde parti at. Bu akşam 10luk dalgaların herbirisinde 50m xp verdi ortalama.

Ama tabi 3 tane incense, gileon's brew, opal açıyorum devamlı.

Bazen de nightmare dungeon açıyorum önceden, 1 saatlik %15 xp kuyusunu açıyorum öyle farmlıyorum.

297den 298e 926.000.000 xp istiyor

Bir sonraki level kabaca (x1,05 oranı ile gidiyor)

972.000.000 olacak

299 dan 300e geçmek için de

1.020.000.000 civarı xp isteyecek yanılmıyorsam.

Ben de evade build ile 95 level piti 1 dk civarı dönüyorum ama gir çık 2 dkyı buluyor kabaca.

12.500.000 civarı da xp veriyor.

298 den 300e 2 level atlamak için kabaca 160 kere pit dönmem gerekecek.

2şer dk dan hesaplasan 320 dk, hiç başından kalkmadan 5.5 saat demek :)

xp ilerleyişi ile ilgili şöyle birkaç detay var enteresan

paragon 284e geldiğinde oyundaki tüm xp'nin yarısını daha toplamış oluyorsun.

Paragon 298 den 300e varmak için o güne kadar topladığın xp %90, 2 level için %10 xp topluyosun vsvs.

Bol şanslar diliyorum (:

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Aralık 2024; 4:2:31 >

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Abi cidden ölüm paragon kasmak. Hordes dönmeye çalışıyorum ben de oldukça. Yaklaşık 500bin civarı obducite kasmam gerekecek. Geçen gün tek bir iteme 100bin harcadım.
  • İndirimin son saatlerindeyiz arkadaşlar . Bu oyun ilk kez bu türe girmek için uygun mudur ? Standart paketi 1000 ₺ şu an . Yoksa poe2 mi beklemeliyim ? 6 aralıkta çıkışı ücretsiz mi olacak ???
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Diablo IV türe yeni girecek birisi için bence uygun bir oyun. Fazla karmaşık değil ve casual oyuncuları destekleyen bir yapısı var.

Path of Exile 2, 6 Aralık'ta "Erken Erişim" olarak çıkacak. Normalde Path of Exile ücretsiz bir oyun ancak erken erişim sürecine dahil olmak için en düşük 15 dolarlık paketten satın almanız gerekiyor. Bu türe yabancıysanız bence Path of Exile 2'nin erken erişimi için para vermeyin. Erken erişim süreci bittikten sonra -en az 6 ay süreceğini belirteyim- ücretsiz olarak onu da deneyebilirsiniz. Diablo IV hem hikayesi hem daha sade yapısı ile türe giriş yapmak adına gayet iyi.

Gamepass'iniz varsa Diablo'yu direkt oradan deneyebilirsiniz bu arada. Hoşunuza giderse Ana oyun + DLC'yi içeren uygun bir paket vardı, onu alırsınız.

Ps5 için alacağım hocam standart paketi almayı düşünüyorum şu an 1000 ₺

Sadece base oyunu alıp sonrasında genişleme paketini almak isterseniz üzerine 1600 lira daha vermeniz gerekecek. Toplam 2600 lira masraf yapacaksınız yani. PS Store'daki Diablo IV + Vessel of Hatred paketi de şu anda 1600 liraya satılıyor. İçinde hem ana oyun var hem de dlc mevcut. Bu sefer de 600 lira fazladan verip sevmezseniz cebinizden ekstra 600 lira çıkmış olur. Seçim sizin hocam.

Bence biraz video izleyin, oyunu seveceğinize inanıyorsanız direkt 1600 liralık komple paketi alın. Çünkü sonrasında DLC almak isterseniz ekstra masraf yapmanız gerekecek.

İki seçimin de avantajı/dezavantajı var. Kendinize en uygun olanı siz daha iyi bilirsiniz.

• Arkadaşlar, Vassel Hatred sonrası yeni
    Bir ek paket çıkar mı ?
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Çıkmaması imkansız.
    Hocam ilk kez bu türe gireceğim için kararsız kaldım o ekstra farkla nir oyun daha alabilirim belki o yüzden ek paket şimdilik kalsın . Onu almazsam ne gibi eksiler olur ?? Sonuçta casual takılacağım ben .

DLC ile gelen bazı özelliklerden yararlanamıyorsunuz. Örneğin rune sistemi, yeni harita/bölge, mythic eşya craftlamak ilk aklıma gelenler. Tabii DLC ile gelen Spiritborn sınıfını da oynayamıyorsunuz.

Türe yeni girecek casual oyuncular için aşırı kritik şeyler değil ancak oyunu son seviyede oynamak isteyenler için evet DLC zorunlu.

Siz ilk kez türe gireceğiniz için büyük bir eksiklik çekmezsiniz. Sadece sonradan almak isterseniz 2 katından fazla para vermeniz gerekecek diye belirtmek istedim ben.

Fikir vermesi açısından birkaç video linki ekleyeyim. Göz atma fırsatınız olursa daha net karar verebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=5Hp8q8YT-F4

https://www.youtube.com/watch?v=bLl7ST6ddfA

https://www.youtube.com/watch?v=vHxmARWLht4

Yeterli olacaktır bu videolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 2 Aralık 2024; 14:11:10 >

Hocam çok teşekkürler şimdilik dediğim gibi es geçeyim . Sararsa başka bir indirim döneminde alırım .
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Seneye çıkar

O parayı verip yarım yamalak bir oyun oynamaktansa, aynı parayı verip full içerik path of exile 2 oynamayı yanında gelen dükkan puanlarını stash tab için kullanıp sorunsuzca bundan 10 sene sonra bile tek kuruş para yatırmadan devam etmeyi tercih ederdim. Evet PoE 2 biraz daha karışık, ama PoE 2 yi oynayan içerik üreticilerinin çoğunun söylediğine göre, PoE 2, tüm sistemi tüm içerikleri, kısaca her şeyi yeni oyuncuya güzel güzel anlatıyormuş bu sebeple yeni oyuncuların bayılacağını söylüyorlar.

PoE 2'yi casual oynasanız bile illa zevk alırsınız, şimdi Diablo4'ü full oynasanız bile yarım yamalak olarak oynayacaksınız DLC'siz. Üzerine 30-40 saat sonra sıkılacaksınız yapacak bir şey yok diye, build yapmak daha zor olucak cünkü her build DLC ile gelen yenilikleri kullanıyor. Skill puanınız bile az kalıcak DLC olmadığı için. Bi tık kafa yorarsınız sorunsuzca poe 2 oynarsınız, oyuna alışırsınız mis gibi.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Hocam poe2 her türlü ücretsiz olmayacak mı ? Onu zaten oynarım . Ama bu oyunu olur da beğenmezsem 600 lira boşa gitmeyecek mi ? En azından denedim derim .
  • 
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.