|
diablo 4 güzel oyun diyenlere gülüyorum :) ana hikayeyi bitirdin ana hikaye zaten çok kısa sürede bitiyor sonrasında oyun online oyuna dönüyor güzel 100 level de oldun, düşürmen gereken itemleri de düşürdün bu macerada sezon görevlerini de yaptın 1 haftada artık senin için yapacak birşey yok oyunda, bunun neresi güzel? :Dddd yeni sezon başladı, bende oyuna başladım sezon başlamasıyla beraber hızlıca 100 oldum duriel den itemlerde düştü herşey full her zindanı kesebiliyorum 3-4 dk da... oyunda yapacak bişey yok kardeşim, grafik vs güzelde ne yapim ben grafiği aynı şeyleri tekrar edeyim malmıyım? gücümün üstüne güç ekleniyormu yok zaten sonun sonu olmuşum :D şuan bekliyorum neyi bekliyorum blizzard güncelleme yapsında ödül zindanlarını getirsin diye oda ne gelecek belli değil. oyun içinde baktım biri yazıyor diyor ki 1 hafta boyunca 24 saat diablo mu oynadın? dedim hayır günde 4-5 saat max dedim :D ne yapcağını bilirsen hızlı seri kasabiliyorsun dedim. bu sezona benimle beraber başlayan tüm arkadaşlarım kastı hepimiz için oyun bitti artık blizzard ı bekliyor herkes acaba ne çıkartacaklarda oyuna geri dönecez oda acaba kaç saat de bitecek vs diye kafada sorular? bunun nesi güzel... :D artık sıkıntıdan diğer insanları izliyorum, trollüyorum world boss saatini bekleyip tier 2 ye geçip cocukların botu 15 dk kesebilmek için can hıraş ugraşmasını izleyip 2 dk kala boss a tek atıp daha önce niye vurmadın aw yazmalarını bekliyorum :)) pvp topraklarına gidip clan ismi türkleri arayıp buluncada yemliyim onlardan güçsüzmüş gibi hissiyatını verip kaçarak peşime takılmalarını sağlayıp 20 defa üst üste 2 saniyede keserek :)) tp atmalarını izliyorum... 100 olup uberlerini düşürmüş full itemli olunca oyunda boş boş dolaşınca anlarsınız güzel mi kötü mü... örnek 2 sezonda zir dungeon getirmişdin oyunculara challenge sunuyordun güçlenme şansı veriyordun o iyiydi ama artık oda yok şimdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 16 Şubat 2024; 21:10:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt