arkadaşlar merhaba daha önce ismini duymama rağmen hiç diablo oynamadım. bu açık betayla bir giriş yapmış oldum. oyunu beğendim creep kesme falan hoşuma gitti. amacımız ne bilmiyorum. bir hikaye var ama ne kadar önemli bilmiyorum. creep kestikçe item düşüyor iyisiyle değiştirip değiştirip durdum. bana kısaca olayı özet geçecek biri var mı? metin 2 wow tarzı bir oyuna benziyor gibi gerçi o oyunları da oynamadım |
Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon (177. sayfa)

-
-
Hikayesinden 10 sezonluk netflix dizisi cikar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 19 Mayıs 2023; 0:42:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadim Cennet ve Cehennem Çukurları arasında Düzen ve Kaos uğruna verilen savaşın ne zaman başladığı bilinmez. Tıpkı uğruna savaştıkları kavramlar gibi asla birbirine üstün gelemeyen bu iki taraftan çatlak sesler çıkması hiç gecikmez.
Kadim Cennet'i yöneten Melekler Konseyinin bir üyesi olan Inarius, savaşın bir yere varmayacağını düşünür ve kendisi gibi düşünenleri aramaya başlar. Şaşırtıcı olan, Inarius en büyük desteği Cehennem Çukurlarından görür. Mephisto adlı iblisin kızı olan Lilith, Inarius'un saflarına katılır.
Inarius ve Lilith kendileri gibi düşünen melek ve iblisleri alarak Cennet ve Cehennem arasındaki savaştan kaçarlar. Inarius Büyük Karanlık adını verdikleri sonsuzlukta kendilerine barış içinde yaşayacak bir yer aramaya başlar ve Sanctuary'yi keşfeder.
Sanctuary, melek ve iblislerin daha önce görmediği zenginliklere sahip bir dünyadır. Inarius Worldstone aldı dev kristali yaratır ve böylece Cennet ve Cehennem'le Sanctuary arasında görünmez bir kalkan oluşturur.
Burada uzun süre Melek ve İblisler barış içinde yaşar ve bir süre sonra çiftleşerek ilk nesil insanları yani Nephalem soyunu yaratırlar.
Ancak Nephalemlerin büyük güç potansiyeli olan bir ırk olduğu çok geçmeden ortaya çıkar. Sanctuary'deki dengeler bu keşifle birlikte altüst olur. Birbirine delicesine aşık Inarus ve Lilith birbirlerine ters düşer: Inarius onların yok edilmesi gerektiğini savunur; Lilith ise dengeleri değiştiren bu varlıkların Cennet ve Cehennem'i işgal ederek bütün savaşlara son verebilecek bir silah olabileceğini söyler. Inarus inatla Nephalem soyunu küçük görür ve onların yok edilmesini ister. Lilith, Inarus'u terkedip kendi Nephalem ordusunu kurmaya başlar. Inarus bunu bir ihanet olarak algılar. Lilith'i Büyük Karanlığa sürgüne yollar. Bu olaydan hemen sonra birçok nephalem öldürülür. Inarius'un oğlu Rathma ve Bul-Kalos gibi nephalem'ler Inarus'un gazabından kurtulur.
Rathma ve Bul-Kalos daha sonra Trag'Oul adlı bir ejderhayla karşılaşır. Sanctuary'nin koruyucusu olduğunu söyleyen Trag'Oul; Sanctuary'nin çocukları olarak gördüğü ikiliye kendi güçlerinin evreni değiştireceğini söyler ve ortadan kaybolur.
Inarius, geride kalan Nephalemleri kontrol altında tutmak için Worldstone aracılığıyla bütün Nephalem soyunun gücünü kendisi için kullanmaya başlar ve onların mutlak tanrısı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
diablo 2 çıktığı zamana göre büyük devrimdi , diablo 4 bu seviyeye erişemez. Gerçi eski blizzard ile şimdiki blizzard ı kıyaslamak bile büyük yanlış... Blizzard ın o eski uzman starcraft, diablo , warcraft kadrosundan kaç kişi kaldı
Yorumum yanlış anlaşılmasın diablo 4 de baya sağlam oyun olacaktır fakat diablo 2 seviyesinde sükse yapma imkanı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 19 Mayıs 2023; 6:21:44 > -
burada anlatılanları da konuya eklemeye çalıştım. Okumak isteyenler için link:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155816237
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 19 Mayıs 2023; 9:18:31 > -
-
40 serisi kart barındıran bilgisayar alanlara da veriliyor. 1-2 donanım satan site o şekilde yapmış bu kampanyayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Pve si çok zevkliquote:
Orijinalden alıntı: levo90Diablo'da ayrı bir zevk var ya. İtem toplamadır, build yapmadır, dungeon temizlemedir, hikayesidir vs hepsini geçtim oyunda yaratık kesmek çok zevkli değil mi. Stresliyken oyuna girip yaratıkların içinden geçmek acayip rahatlatıyo beni. Bilmiyorum sadece ben mi böyleyim ama çok keyifli ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen, tabi ki D2 kadar sükse yapmasına imkan yok. Sadece D4 değil günümüzde hiçbir arpg o popülariteye erişemez, o zaman her şey yeniydi çünkü. Aslında asıl devrim D1 idi de, D2'nin en büyük şansı hem adsl'nin dünyaya yayılma yıllarına denk gelmesi hem de battlenet'e doksanların sonunda çağ atlatmalarıydı.
D2, wow, warcraft, tetris, mario, civ, cm, command and conquer, street fighter, minecraft vs bunlar türlerine yön veren, türlerini geniş kitlelere ulaştıran kült oyunlar.
Bir de arpg türü kısıtlı, hele izometrik arpg baya kısıtlı. Ekranın ortasında bir char var, iki boyutta git gel yapıyor. Aoe yapacak, dash atacak, zıplayacak, kitelayacak vs. Türde yapılabilecek hemen her şey binlerce kez yapıldı zaten.
Ferrari'nin yeni model çıkarması gibi, ismi yüzünden beklentilerimiz arşa çıktığı için oluyor çoğu eleştiriler. Yani şu oyunun adı Diablo 4 olmasa, noname bir oyun olsa 10 üzerinden 11 alırdı bizlerden. "Oha adamlar ne oyun yapmış" diye ellerimiz kızarırdı alkışlamaktan.
@darknorrec
Teşekkürler.
-
betada oynarken yaratıkları keserken falan diğer oyuncular geliyordu onlarla etkileşime geçemiyordum. sadece yazı ve hareketler vs.diğer oyuncularla savaşabiliyor muyuz? bir de birlikte kestiğimiz yaratıklardan düşen eşya 1 tane mi oluyor yani kim aldıysa onun mu oluyor? her oyuncuya veriliyor o düşen eşya? bir de nasıl
-
Diğer oyuncular ile pvp modu olunca onda kapışacaksınız. Hikaye ve end game modlarında onlarla kapışma olmayacak. Yaratıklardan herkese ayrı ayrı item düşmekte yani kim alırsa o sahip olacak diye bir durum yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar Diablo 4 ön siparis vermek istiyorum ama yabancı dilim yok. Türkce dil desteğinin gelmeyecegini varsayıyorum İngilizce bilmeden oyuna başlamak anlamsız mı olur veya oyun keyfini büyük ölcüde azaltır mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 19 Mayıs 2023; 13:51:0 >
Diabloyoutube
Now let us speak of the creation of Sanctuary, and our creators, Inarius and Lilith. Angel and demon. Father and Mother. And the Eternal Conflict that rages ceaselessly in each of us. Voice of Lorath -- Ralph Ineson Illustration & Art Adaptation -- Lindsay Kerner Animator -- Duncan Rawlings Start your own Horadric library: Horadric Vault: The Complete Collection: https://www.amazon.com/Diablo-Horadric-Vault-Complete-Collection/dp/1956916407 Book of Lorath by Matthew J. Kirby: https://www.amazon.com/Diablo-Book-Lorath-Character/dp/1956916148 Pre-purchase now: www.diablo4.com #DiabloIV is available June 6th, 2023.https://www.youtube.com/watch?v=NnMu3DNbJko -
06 Haziran 2023'de çıkacak olan Diablo 4 için ön sipariş verip vermeme ya da hangi paketi alacağınıza karar veremiyorsanız videomuzda size yardımcı olmaya çalışacağız.
Diablo IV Türkiyeyoutube
06 Haziran 2023'de çıkacak olan Diablo 4 için ön sipariş verip vermeme ya da hangi paketi alacağınıza karar veremiyorsanız videomuzda size yardımcı olmaya çalışacağız. Yayınladığım videoya hoş geldin. 👋 Bana destek olmak için kanala abone olabilir 🔔 videoyu beğenip 👍 paylaşabilirsin. Teşekkürler. ❤️ 💬Discord: https://discord.gg/SZtggSFrwV 🔴Reddit: https://www.reddit.com/r/Diablo4TR #diablo4 #diabloiv #diablo4türkçe diablo 4 türkçe,diablo 4 inceleme,diablo 4 çıkış tarih,diablo 4,diablo iv,Türkçe,Diablo,Diablo 4,Diablo Türkçe,Diablo Türkiye,Diablo 4 Türkçe,Diablo 4 Türkiye,Diablo 4 Oynanış,Diablo 4 Gameplay,diablo,diablo 4 detaylar,diablo 4 oyun detayları,diablo türkçe,türkçe diablo,diablo 4 ön sipariş,diablo 4 ön sipariş verilmeli mi,diablo 4 alınır mı,diablo 4 alınmalı mı,diablo 4 ön satış,diablo 4 ön sipariş fiyatı,diablo 4 al,diablo 4 satın al,diablo 4 hangi paket,diablo 4 hangi paket alınmalıhttps://www.youtube.com/watch?v=VB2wjk2ekUw -
Kasap bizimle ne paylaşacaksan artık hadi gel de paylaş...
-
Bugün Diablo resmi hesaplarının Butcher ile ilgili bir paylaşımı olacaktı hala olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunun hikayesini youtube'dan öğrenebilir; build yaparken de (item ve skill'leri anlayamazsanız) bu iş için var olan siteleri kullanabilirsiniz.
oyun temelde sezonlar üzerinden dönecek bir arpg olduğu için asıl olay grind üzerine diyebiliriz. bu bağlamda dil bilmemek çok sekte vurmaz alacağınız keyfe diye düşünüyorum.
-
Teşekkür ederim aydınlattıgınız için.
-
elinize ağlık hocam. mesajınızdaki kısa yolu kontrol edin. çalışmıyor. bir önceki mesajınızda da durum aynıydı. ben takip ediyorum. elinize sağlık.
@XanthiN başlığa eklenebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X