< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Betada druidin zaten olayını pek göremedik ama çabuk ölüyor olayına katılmıyorum. Ayı veya kurt buildiyle fortify kasıp can toplamak çok zor değil. Bence ölmekten ziyade öldürmesi problem çünkü pulverize bosslarda dolmuyor. Sürekli kaç kaç 10 dk sürüyor bosslar zorluğa bağlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sorc hiç güzel gözükmüyor splash artlarda. En iyi necro olmuş gibi :) |
|
|
D3 de Monk oynuyordum. Yakıncı karakterleri seviyorum. Druid oynadım ve bence çok güçlü olabilecek bi potansiyeli var. Ayrıca kurt ayı dönüşüm olayı da muazzam =) |
|
Msi 870A-G54 - Amd Phenom 2 x4 955 + 775 pin intel Cooler - Asus Gtx 760 DCU - Gskill Ribjaws 4x4gb Ddr3 1600 Mhz - Kingston 120 gb Sata3 Ssd - Samsung 1 Tb Sata2 Hdd - Philips 227E4LHAB 21,5'' FullHD 2ms Led Monitör@76Hz - Zalman Z9 Plus Kasa + 5x12cm Fan + Xilence XP700 80+ Bronze Psu - Logitech G15 Işıklı Gamer Klavye - Msi Gamer Mouse - 2xWireless xBox Gamepad
02.09.2016 Origin id: hatrix7 Steam id: hatrix7 |
|
Sorcda zaten bir mezdeke havası var ama hadi hayırlısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Druid'i unutmaşlar zaten vuruş rakamları bile çok saçma şöyle bir durum da var bu ayalar 6 aydan önce düzelmez hemen karar vermemek lazım sınıflar hakkında muhakkak oynayacak ve eğlendirecek düzeye getireceklerdir. |
|
|
Yoo gayette ölüyor druid. "A b c d e yeteneklerini kullanmak istemiyorum ölmemek için, o yeteneklerden zevk almıyorum denedim. X y z yetenekleri ile oynamak istiyorum" diyen sıradan oyuncu sıkıldı gitti hangi oyundan geldi ise ona döndü.. hatta discord da arkadaşlarına diabloyu kötülüyor. Halbuki hepimizden iyi diablocu olabilirdi. Druid i ilk gördüğümde düşündüğün ilk şey "blizzard druid i tasarlarken barbardan kötü melee, sorcerer dan kötü büyücü, necro dan kötü pet çi, rogue kadar seri olmayan werewolf, yapacaklar ortaya çıkacak karakter bom bok olacak dedim. Ve öyle oldu. Ama necro sorc kadar büyücü, rogue barbar kadar melee, sorc rogue kadar seri.. ve tüm bunlar ilk levelden 40level e bariz gözüküyor sarı itemlerle. Ve bu ilk defa başlayan ya da sıradan oyuncu druid ya da barbar seçince oyundan kaçıracak sebepler. Aslında bunun çözümü basit blizzard karakter oluşturma ekranında, bak kardeş druid i seçiyorsun ama ilk başlarda zorlanacaksın ileriki seviyelerde ve düşen itemler sayesinde en güçlü sen olacaksın derse sorun çözülür. Sıradan oyuncu da bizler gibi sabreder o zaman. Bu söylediklerimin hepsi barbar içinde geçerli. (Bunlar içinde feedback yazıyorum) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 2 Nisan 2023; 8:40:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hazı le müdavimi biri varken sorayım sorumu, bu oyunun end'i hep böyle map üzerine mi dönmektir? başka bir şeyi yok mu bir de aldığımız puana göre 3 farklı görev açılıyor. poe kadar çeşitlilik yok sanırım? yani biraz baydı yalan yok şimdi poe yüklüyorum ruthless deneyeceğim. |
|
|
Başka test olmayacak (ama son anda fikir değişir filan onu kimse bilemez). Resmi çıkış tarihi olan 6 haziran Standart Paketi alanlar için diğer paketleri alanlar için 2 haziran da oyun oynanır olacak. |
| _____________________________ |
|
İlk rehber videom.. :) Diablo 4 ile eklenen yeni özellik Codex of Power ile Legendary Powers ve Aspects kullanımını ayrıca Enchant Item kısmında özellik değiştirmeyle ilgili rehber videosu ile karşınızdayım.
Yayınladığım videoya hoş geldin. 👋 Bana destek olmak için kanala abone olabilir 🔔 videoyu beğenip 👍 paylaşabilirsin. Teşekkürler. 💚
✔ ABONE OL / SUB ► https://goo.gl/q1SUFh 💙
diablo 4,diablo 4 codex of power türkçe,diablo 4 aspects,diablo 4 enchant item türkçe,diablo 4 legendary powers,türkçe,diablo 4 türkçe,diablo iv codex of power,diablo 4 gameplay,diablo 4 türkçe oynanış,diablo 4 oynanış,2023,diablo 4 codex of power,diablo rehberi,diablo 4 rehberi,diablo 4 türkiye,diablo 4 aspects türkçe,diablo 4 enchant item,diablo 4 crafting rehberi
#diablo4 #diabloiv #diablo4gameplay #türkçe #diablo #diablo4newgameplay #blizzard #diablo4news #diablo4classes #diablo4beta #diabloivgameplay #diablo4gameplay2023 #diablo4update #diablo4trailer #diablo4gameplayshowcase #diablo4gameplaycoop #diablo4gameplaypart1 #diablo4gameplaytrailer #blizzardentertainment #gameplay #diablo4türkçe #diablotürkçe https://www.youtube.com/watch?v=G5tvRTqFjYM |
|
Youtube'a like mike ne varsa yapalım, özellikle yabancı dil sorunu olan arkadaşlar için kaliteli içerik üreticilerinin devam etmesi lazım :) |
|
Beğendiğine sevindim. Cevabın ve eklediklerin için ise çok teşekkür ederim. Topluluğu kuvvetlendirmek lazım. End game ile alakalı bir video hazırlıyorum bakalım ne zaman biter. :) Hala dökümante ediyorum. |
|