Şimdi Ara

DIABLO III D&R BULUŞMALARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
2
Favori
11.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • standartla dijital arasındaki fark nedir? dijitalin daha ucuz olması gerekmızmı :S
    asimsaksak#2260
  • Aral ın sayfasına bakın yeni çıkan ve çıkıcak oyunların hepsi 150 tl

Demek oluyor ki 150-160 tl den aşağı Standart Edition beklemeyin. Fiyatlar Starcraft 2 ile aynı olmaz artık. CE ise 220-250 civarında seyreder. 250 den sonrası aşırı b.kunu çıkarmak olur.

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: fastkinq

beyler facebooktaki etkinlikte adam böyle yazmış
    Collector's Edition = 69 €
    Standart Edition = 39 €
    Digital Version (code edition) = 59 €

turkiye fiyatlari cidden bole olursa ce aliriz ne olcak

Beyler etkinliğin sahibi benim. Fiyatları bikaç siteden (amazon,shop to vs.) bakarak yazdım. zaten code edition blizzardın kendi sitesindeki fiyat.

Umalım da türkiye fiyatları çok uçuk olmasın.

Bu arada etkinliğe katılmak isteyenler aşağıdaki linke göz atsınlar

https://www.facebook.com/events/363030743737672/

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Aral ın sayfasına bakın yeni çıkan ve çıkıcak oyunların hepsi 150 tl

Demek oluyor ki 150-160 tl den aşağı Standart Edition beklemeyin. Fiyatlar Starcraft 2 ile aynı olmaz artık. CE ise 220-250 civarında seyreder. 250 den sonrası aşırı b.kunu çıkarmak olur.

hocam oyunu bizlerde seviyoruz, uzun süredir bekliyoruz vs ama gereksiz fiyat arttırma politikasına gerek yok burada. bunu onlarca kez söyledik aral vs. de bu forumları yakından takip ediyor, sonucunda da nabza göre şerbetlendiriyorlar. yeni çıkan pc oyunları 100-130 TL arasında değişiyor benim gözlemlediğim, bu fiyat aralığı da standart edition için beklenen bir fiyat ancak madem TR alt yazı vs. dedikoduları dönüyor oyun severlere bir güzellik yapıp 100 TL civarı fiyat ayarlansa ve bunu şimdiden duyursalar satışları gene yurt dışına kaptırmazlar kanaatindeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Aral ın sayfasına bakın yeni çıkan ve çıkıcak oyunların hepsi 150 tl

hocam oyunu bizlerde seviyoruz, uzun süredir bekliyoruz vs ama gereksiz fiyat arttırma politikasına gerek yok burada. bunu onlarca kez söyledik aral vs. de bu forumları yakından takip ediyor, sonucunda da nabza göre şerbetlendiriyorlar. yeni çıkan pc oyunları 100-130 TL arasında değişiyor benim gözlemlediğim, bu fiyat aralığı da standart edition için beklenen bir fiyat ancak madem TR alt yazı vs. dedikoduları dönüyor oyun severlere bir güzellik yapıp 100 TL civarı fiyat ayarlansa ve bunu şimdiden duyursalar satışları gene yurt dışına kaptırmazlar kanaatindeyim..

Hocam bende öyle isterim tabi bunu AralGame e bildiriceksin benim yapabileceğim birşey yok. Dediğin gibi mantıklı olan daha çok kitleye ulaşmak aksi halde adam gider battle.net ten alır shopto.net ten alır.

Yine Aral dan birkaç bilgi aldığımız iyi oldu. Yukarıda arkadaşın dediği gibi CE gece satışında bulunucakmış. Yine gece satışı düzenlemeleride ayrı bir güzellik tabi. Çok geçmeden fiyatlarıda açıklasalar millet patır patır ön sipariş vermeye başladı.

• Odtü'de okuyan arkadaş var mı aranızda? Beraber gidebiliriz gerekirse

Orijinalden alıntı: Millennium

Odtü'de okuyan arkadaş var mı aranızda? Beraber gidebiliriz gerekirse

ccc hacettepe ccc

• arkadaşlar bu paketler arasında herhangi bir oyun farkı varmı?map,item vs .. ?
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar bu paketler arasında herhangi bir oyun farkı varmı?map,item vs .. ?

Collectors için sadece ek olarak karakterin giyebileceği kanatlar var tyrael inkine benziyor. Onun haricinde WoW için pet ve 3 Starcraft 2 avatarı anlayacağın kanat dışında bişey yok kanatta o kadar etmez yani trade e koyulursa öyle bile alınabilir.

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

ccc hacettepe ccc

ccc GAZİ ccc

Steam
  • ankara yazın beni de ordayım CE olursa CE almayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: moz@

Yahu hakkaten kafama takıldı Dibalo 3 Bayan fan var mı burada ve / veya bildiğiniz ??

Bayan fan olarak eşim var, yan yana party şeklinde oynayacağız.Ufaklığı da yavaş yavaş alıştıracağım, gerçi ps3 varken pc nin yüzüne bakmıyor, yeni nesil böyle, gamepad e alıştılar, ben de bir türlü gamepad le oynayamıyorum o ayrı.

İst anadolu yakasında nereden alınacak? Buluşma yeri belli mi? Cadde D&R ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 19 Mart 2012; 9:15:25 >
  • İstanbul'da Avrupa yakası ve Anadolu yakası diye fiziksel bir ayrım olduğundan aynı merkezde buluşmak imkansız gibi ( tabi bir cengaver çıkıpta arkadaşlar ben bir minibüs kiralayacağım ve Avrupa yakasına servis atacağız derse o başka ) Ayrıca bide D&R ve olursa Saturn olayı var tabi gerçi son zamana kadar bekleyip öyle karar vermek gerekir. Tabi mümkünse tek bir merkezden alıp gövde gösterisi yapmak da süper olur.

Ankarada olsaydım oralarda olurdum....

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Yahu hakkaten kafama takıldı Dibalo 3 Bayan fan var mı burada ve / veya bildiğiniz ??

Bayan fan olarak eşim var, yan yana party şeklinde oynayacağız.Ufaklığı da yavaş yavaş alıştıracağım, gerçi ps3 varken pc nin yüzüne bakmıyor, yeni nesil böyle, gamepad e alıştılar, ben de bir türlü gamepad le oynayamıyorum o ayrı.

İst anadolu yakasında nereden alınacak? Buluşma yeri belli mi? Cadde D&R ?

Ne güzel yahu gıpta ettim doğrusu dizim Hatuna bir türlü oynatamadık şu hatta beddua bile ederdi bir gün hakikaten tutu. Diablo 2 LOD oynuyorum gece 03:00 suları felan hatun odadan seslendi saat 03:00 oldu gel artık diye 3-5 dakika oldu olmadı ÇAaat.. diye bir ses CD resmen patladı tüm driverin içerisine dağaldı anam ağladı temizleyebilmek için o zamanlar pahalıydı meret Allahdan driver sağlamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 20 Mart 2012; 10:52:00 >

• quote:

Ben Teknokent'te çalışyorum 100.yılda oturuyorum. Araba falan da var.

CE falan kesinleşsin buluşma ayrıntıları da netleşir zaten.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.