Şimdi Ara

DIABLO III D&R BULUŞMALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
2
Favori
11.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlsr, ben vands oturuyorum fakat inanılmaz bi olay oldu ankara kalan bi arkadaşımın mayısın 14de düğünü varmış.benide davet etti galiba gidecem. Akşama kadar düğun biter bende d&r ın yolunu tutarım :)

Bi süprizim var size bende beta var (saolsun forumdan bi rak verdi) 3-4saat önceden gelip bekleyecem , oynamak isteyenlere beta oynatacam.
  • Arkadaşlar İzmir grubuna beni de yazın.Yalnız o saatten sonra ulaşım nasıl olucak belirsiz. CE neden gece satışından sonra satılmayacak çözemedim açıkçası.Birde gece bir hediye fln. verirler mi acaba onu merak ediyorum.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

Arkadaşlar İzmir grubuna beni de yazın.Yalnız o saatten sonra ulaşım nasıl olucak belirsiz. CE neden gece satışından sonra satılmayacak çözemedim açıkçası.Birde gece bir hediye fln. verirler mi acaba onu merak ediyorum.

Poster harici birşey vermezler. Cidden ulaşım sakat hangi şehir olursa olsun.

İstanbul lular için eğer Marmara Forum da olursa gece satışı tadından yenmez hatta oradaki Saturn için istek atabiliriz şimdiden.

• hacı yazdık ama kimse eklememiş...

Ankaralılar canlanın biraz istanbul aldı başını gitti vah vah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 25 Mart 2012; 2:37:25 >

Steam
  • Ankara'da olacağım. Collection Edition'nun fiyatını bilen var mı acaba veya ürünün Türkiyedeki fiyatı belli oldu mu?
    Sormak istediğim bir şey daha var. Çıkıştan ne kadar sonra ürünler Bimekse gelir yani diğer alışveriş yerlerine genel olarak? Eğer bilgi sahibi bir kişi varsa güzel olur.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 25 Mart 2012; 10:55:28 >
    BattleTag: theFaLLeN#2123
    Clan: dMb - Diabl0 Mephist0 8aal

• Herkez yasini belirtirse daha iyi olur yalniz.Izmirliler toplanin yahu sondunuz hep.gece pizza siparisi verip ortayada laptoplari koyup o gece bi kapisma duzenlesek muhtesem olur aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  • Büyük ihtimal arabayla geçerim, beylikdüzünde olan varsa, haberleşelim beraber geçeriz. Tabi öncelikle şubeler belli olsun bakalım...

Herkez yasini belirtirse daha iyi olur yalniz.Izmirliler toplanin yahu sondunuz hep.gece pizza siparisi verip ortayada laptoplari koyup o gece bi kapisma duzenlesek muhtesem olur aslinda.

Belirtelim de neden? Benim 30 bu arada.İyice kartlaştık vallaha.Rezil olacam diyecem ama pek göstermiyorum neyseki yaşımı :D

Orijinalden alıntı: iatros81

quote:

Herkez yasini belirtirse daha iyi olur yalniz.Izmirliler toplanin yahu sondunuz hep.gece pizza siparisi verip ortayada laptoplari koyup o gece bi kapisma duzenlesek muhtesem olur aslinda.

Belirtelim de neden? Benim 30 bu arada.İyice kartlaştık vallaha.Rezil olacam diyecem ama pek göstermiyorum neyseki yaşımı :D

sen burayı bilmiyorsun galiba iatros81

http://forum.donanimhaber.com/m_58854249/mpage_1/key_/tm.htm

• İzmirliler uğramıyor foruma sanırım. Forum Bornova'da erken buluşalım bence oturur konuşuruz. D&R da beklerkende kolaylık olur
    asimsaksak#2260
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

quote:

Orijinalden alıntı: iatros81

quote:

sen burayı bilmiyorsun galiba iatros81

http://forum.donanimhaber.com/m_58854249/mpage_1/key_/tm.htm

Hocam 17 yasindayim ben ya cok sorun olmaz heralde bizde anca D2 doneminde baglandik ama herseyi unuttuk yahu.Forumdaki diablo rehberi ile kendimizi guncelliyoruz.Izmirdeki SC2 bulusmasinda kac kisi vardi acaba? Forumdan 3 kisi ile orda beklemeyelimde Neyse biz moralimizi bozmayalim. O saatte priz ve internet buluruz insallah.onceden indiirip oraya gelirsek kapisma sansimiz olur hem

• İzmir grubu; Karşıyaka-Bostanlı tarafında oturan varsa arabayla bırakabilirim.
    18 yıldır okuyorum,bir türlü bitiremiyorum...
  • Merhaba herkese izmir grubuna beni de eklerseniz sevinirm. Mediamarktta gece satısı olacak mı, izmir grubunun bir bilgisi var mı acaba ? Olmadı bornovada beklicez Ulaşım da taksi yolları gozukuyor artık sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateron -- 27 Mart 2012; 15:14:18 >

Orijinalden alıntı: rogue_ass

İzmir grubu; Karşıyaka-Bostanlı tarafında oturan varsa arabayla bırakabilirim.

Süper olur ben ksk de oturuyorum akşam nasıl gelcem diye düşünüyordum .
  • Arkadaslar merhaba , bende almayi planliyorum oyunu ve buyuk ihtimal kesin alicam yas 14 , aksam satisina gelmek istiyorum (İstanbul) Beykozdan bana heryer uzak buyuk abilerimden ricam donuste Kavacik-Beykoz oralarina gidecek olursa benide arabayla birakabilirmi? Otobuste olur yeterki yanimda buyuk biri olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Shorh

Arkadaslar merhaba , bende almayi planliyorum oyunu ve buyuk ihtimal kesin alicam yas 14 , aksam satisina gelmek istiyorum (İstanbul) Beykozdan bana heryer uzak buyuk abilerimden ricam donuste Kavacik-Beykoz oralarina gidecek olursa benide arabayla birakabilirmi? Otobuste olur yeterki yanimda buyuk biri olsun ..

yaş sınırı 15 değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.