Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.547.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Beyler BİLİNMEYEN/ SIKCA SORULAN SORULAR için bir makale hazırladım...Sorularınızı orda sorarsanız ya da bana direk PM atarsanız diablo 3 ana başlığı biraz rahatlamış olur...

http://forum.donanimhaber.com/m_59884372/tm.htm

Dılınde tuy bıttı ınsanlar anlamıyor.uyarılarına saygı duyorum.bu sese kulak verın artık!!!!!!!

yine de biraz işe yaradı galiba...mesela ana konuda 300.-310. sayfalar civarında tüm sayfa bilinmeyenlerle doluydu, şu son 10 sayfada bir azalma var gibi. yani umarım

Sana tavsiyem dah da faydalı olabilmesi açısından her sorunun başına bir numara ver. Referans verip insanları yönlendirmek çok kolay olur o zaman. Zamanında Bad Company 2 için böyle bir SSS hazırlamıştım ordan biliyorum.
    şurda konu örnek olması açısından:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39362895/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 22 Nisan 2012; 17:33:15 >

• konu SSS yapıldı ama takan yok...neyse ben fazlasıyla uğraştım 1300 gösterimi oldu, umarım faydası olmuştur
  • Diablo 3 için Hardcore grubu kurulmasının artık zamanı gelmedi mi ? ( 30+' cılar duymasın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABomb

Diablo 3 için Hardcore grubu kurulmasının artık zamanı gelmedi mi ? ( 30+' cılar duymasın )

Hardcore karakter açıp oynamaksa kastın onu 30+ cılarda yapar. Ama hardcore oyuncuları kastediyorsan yürü git diyorum.

• HC grubunu da tüm kalbimle destekliyorum... Bir hafta 10 gündür aklımdaydı ama hiç vakit bulamadım.

HC özellikle 30+ya hitap eder. Sakin olacaksın, günde bi'kaç saat ayırıp sağlam kafayla oynayacaksın
  • Monk beklediğimden güzel çıktı. fists of thunder yumruğumuzun ilk runesını acınca teleport olarak yanına gıtmemız guzel olms kendine heal'de basıyo oh mis
  • Hc grubu kurulacaksa okeye 4. misali hc grubuna katılırım anacım.

Ama şöyle oynarken venttir çerezdir biradır vsdir olacak.
  • Witch Doctor'da Soul Harvest'e dikkat derim.
  • HC grubunu şöyle forumda fazla aktif olan, vizeleri bitmiş, tercihen bekar ve D3' de gece gündüz inferno farm yapacak biri kurabilirse çok iyi olur
    Bu arada @aresmar +30'culara da plaket veririz ne de olsa eski Hardcore' cular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABomb -- 22 Nisan 2012; 19:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

HC grubunu da tüm kalbimle destekliyorum... Bir hafta 10 gündür aklımdaydı ama hiç vakit bulamadım.

HC özellikle 30+ya hitap eder. Sakin olacaksın, günde bi'kaç saat ayırıp sağlam kafayla oynayacaksın

Hardcore karakter açmak başka, hardcore olarak oynamak başka. ABomb arkadaşımız, "hardcore grup" diyerek günde 8-10 saat kasan arkadaşları kast etmiş. O nedenle de "30+ duymasın" demiş.

Senin dediğin "sakin olmak", hardcore karakter açmaya giriyor. Onu her yaş grubu yapar, hatta bu tarz bir grup kurulursa 30+ üyeleri bile görürüz.

Ha ilk dediğim gibi bir grup kurulursa, 30+ lar casual oyunculardır günde 8-10 saat kasamazlar

Edit: Eskiden kasıyorduk sabah akşam, internet kafecide borç defterimiz bile vardı. Plaket isteriz ABomb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 22 Nisan 2012; 19:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Witch Doctor'da Soul Harvest'e dikkat derim.

Ayıp ettin babalık , hc on sa soul harvest off

Ecelimiz ttnetten olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 22 Nisan 2012; 20:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Witch Doctor'da Soul Harvest'e dikkat derim.

Ayıp ettin babalık , hc on sa soul harvest off

Ecelimiz ttnetten olsun

Ahaha

TTNET hizmetin kralını HC modunda oynayanlara verecek zaten: Max Fun

• quote:

Orijinalden alıntı: ABomb
    Bu arada @aresmar +30'culara da plaket veririz ne de olsa eski Hardcore' cular

Bak hala konuşuyor plaket mlaket vericekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Monk beklediğimden güzel çıktı. fists of thunder yumruğumuzun ilk runesını acınca teleport olarak yanına gıtmemız guzel olms kendine heal'de basıyo oh mis

valla o olay pek hoşuma gitmedi benim,... latency yüzünden oyun takılıyor gibi oluyor o yüzden o rune u hiç kullanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Monk beklediğimden güzel çıktı. fists of thunder yumruğumuzun ilk runesını acınca teleport olarak yanına gıtmemız guzel olms kendine heal'de basıyo oh mis

valla o olay pek hoşuma gitmedi benim,... latency yüzünden oyun takılıyor gibi oluyor o yüzden o rune u hiç kullanmıyorum...

arada oluyor öyle.ilk başta fps sorunumu acaba dedim,fraps calıstırdım oyunu 50 ms'ın altında oynamıyorum,onda sorun yok.Ama ms tabıkıde 250'nin altında oynamıyoruz o yüzden minimum 0.5 saniyelik sapmalar oluyo fight'larda.

• arkadaşlar varsa oynamak isteyen eklesin :) Raskolnikov#2103

bu arada dh kastım barbar kastım şimdi sıra neyde bakalım.
  • 3 karakterimi de lwl 10 yapıp bıraktım leoiric öldüğünde bıraktım 13 e zorlamadım public games mantığı hoşuma gitti her karakter çok güzel çok hoşuma gitti en az beğendiğim demon hunter oldu barbarian, monk, witch doctor hepsi çok zevli ve güzel
  • ŞAhsen biz ev arklarıyla ve diger arklarla direk kurduk d3 4 kişi ölümüne kasmayı planlıyoruz
  • Tam Sürüm nezaman beyler ciktida benimmi haberim yok. 10 lvl oldum diyor arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Tam Sürüm nezaman beyler ciktida benimmi haberim yok. 10 lvl oldum diyor arkadaş.

15 mayıs'ta çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.