Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

selam arkadaşlar... uzun yıllar sonra paladin ile dün başladım tekrardan efsaneyi oynamaya..pala ile daha önce hiç oynamadığım için skilerini falan bilmiyorum nasıl puanları dağıtmam lazım yardımcı olacak arkadaş varmı ? yakın dövüşcü olduğunu düşündüm palanın ama yanlışım varsa yardımları bekliyorum..

temelde iki tur paladin var bildigim Zealot veya hammerdin
    en superi hammerdin diyorlar ama bir arkadaşım oynerken cok zorlandı gerekli itemleri falan bulmalısın dogru yapılandırırsan harika olur diyorlar ben hiç oynamadım

http://www.d2tomb.com/strategy.shtml

adresinden yardım alabilirsin

• arkadaşlar gelin geceleri diablo 2 multi yapalım..konu açtım oradan bu konuyu ayrıntılı konuşabiliriz..herkes yeni char açsın ama..

http://forum.donanimhaber.com/m_41447952/tm.htm
  • Assasin'in skill dağılımı ve puanları nasıl dağıtılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 24 Temmuz 2010; 15:54:32 >
  • Impavide Tarih 23 Temmuz 2010; 23:30:11
    Assasin'in skill dağılımı ve puanları nasıl dağıtılmalı?

assasin hiç oynamadım ama bu adreste her karakter için gerekli dagılım var

http://www.d2tomb.com/
  • Assasin'i bıraktım Amazon karakter açtım.
    Amazon hakkında bilgi verirmisiniz?Puanları her lwl başı 3 dex, 1 str, 1 vit şeklinde gidiyorum.Sanırım burda bir yalnışlık var.

Skillerde ise Fire gitmeyi planladım ve şuanlık Fire Arrow'u fullüyorum.Daha sonra Exploding Arrow ve son olarak Immolation Arrow'u fullemek istiyorum.Başka bir skill fullemek istemedim ne işe yaradığını tam bilmiyorum.

Bunlarda itemlerim:(İtemler hakkında pek bilgim yok.En çok mavi yazı olanı alıyorum.)

Ve son olarak bu kalkan neyin nesi?Altındaki renkli yazılar ne anlama geliyor?

Sizce gidişatım nasıl?Neler yapmam lazım bu heroya?Amazon hakkında bilgim sıfır ve yardımlarınızı bekliyorum.

• mavi yazılı olan itemler güzel itemlerdir...büyülüdür de denebilir... o sorduğun kalkan ise bir setin kalkanı..o setin tüm itemlerini bulabilirsen ve kullanırsan aynı anda sağlam özellikler verir sana..
    karakterinin gelişimi hakkında ise daha iyi bilgi sahibi olanlar olacaktır muhakkak ama dex ve str ağırlıklı gitmende fayda var..ok kullanıyorsun sonuçta ve skillerinin gelişimi dex bağlı..
  • daha olayın cok başındasın strength i 90 a kadar getir sonra bırak
    ondan sonra sadece dex ve vit e abanman lazım 225 dex yi yapman lazım
    yaşamıda 1200 lerde tutuman lazım oyunun hell kısmında ona gore ayarlayacaksın işte

skill dagılımına gelince

Guided Arrow 20, Strafe 1 o senin geliştirdigin hell de hiç bir işe yaramamz tek başında neredeyse 3 yaratıktan birinin fire a karşı dayanıklılıgı var

asil Critical Strike 20, Valkriye 1 Dodge 20, Avoid 20, Evade 20 lemen gerekiyor bence

itemlere gelince

daha cok başındasın yeşilleri geç mavileride geç daha ii sini bulana kadar kullan sonra at seti oluşturcam diye kasma zaten seti tamamlayamazsın ben sadece sigonun setini tamamlamamıştım oda bir işe yaramıyor koyu sarı olan itemleri bulman lazım unique item diye geçer google sor hepsi gelir sana yada yukarda verdim d2tomp diye adres orda hepsi var zaten

birde tabi bulabilirsen rune worldler var onları yazman lazım amazon için bayagı bir var 6 soketli bir ok bulursan ona yazarsın Vex + Hel + El + Eld + Zod + Eth

50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
    Indestructible
    +60% Increased Attack Speed
    +350-400% Enhanced Damage
    +200% Damage To Undead
    -25% Target Defense
    +50 To Attack Rating
    +50 To Attack Rating Against Undead
    7% Mana Stolen Per Hit
    12-15% Life Stolen Per Hit
    Prevent Monster Heal
    +30 To All Attributes
    +1 To Light Radius
    -20% Requirements

elde edersin
    yada amazonun cok guzel unique okları var onlarıda kullanabilirsin ama tabii bulman lazım once
    elinden geldigince cok şanslı item bulmana yarayan kıyafetler giy cok işe yarıyor
    armor olarak enigma yaparsın
    kafalık olrak shako mu nedir oyle bişi vardı ben onu kullanıyorum barbarımda
    oyle işte ama daha bunlar için hell gelmen gerek

• Skill dağılımında hata yaptığım için Hero Editor indirdim.Skilleri temizledim.
    Son olarak gitmem gereken skiller Critical Strike 20, Valkriye 1 Dodge 20, Avoid 20 bunların hepsi pasif.Aktif gitmem gereken skiller neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 26 Temmuz 2010; 16:45:10 >
  • 48 level büyücüm var en çok hangi büyüme tıklayayım ve hangi kralı toplayayım bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqcq

48 level büyücüm var en çok hangi büyüme tıklayayım ve hangi kralı toplayayım bi yardım edin

fire wall+orb
  • Skilleri sıfırladıktan sonra guided arrow denedim ama pek faydasını göremedim hocam :S
  • Guided Arrow 20 onu yapman yeterli gibi dedim ya hell de zaten hepsi birşeylere dayanıklı asil onemli olan fiziksel ve büyülü saldırısı olan bir silah bulmakta amazonda yani okudugum bildigim herkez boyle yapıyor aynı zamanda dueldede bu amazon cok iş yapıyordu zamanında
    skill ağacanıda zatan Guided Arrow acmak için digerlerine bir verecen onlar yeterli ama dedim ya sonuçta bu senin karakterin istedigin gibi yaparsın ben hellde boyle başarılı olmuştum 1.09 da o zaman dan beride oynamıyorum sadece güzel itemleri düşürmen lazım iyi silah bulman lazım hele birde monsterleri yavaşlatan bişiler bulursan oda çok işe yarar sanırım 1.09 da cok yoktu şimdi epey var yani sen karar ver benimki sadece yapanlardan aldıgım bilgiyle yaptıgım bir amazon
  • Dediğiniz gibi yaptım ve skilleri sıfırladım.Yalnızca deneme amaçlı 20 puanı skill tabelasında Guided Arrow'a göre verdim fakat fire kadar iyi damage vermiyor.Firede tek vuruşta alıyorum yada 2 vuruş(Normal moblarda).Tüm itemlerimde Fire'ye göre ayarlı.En iyisi Fire olarak devam etmem.Yardımların için çok teşekkür ederim Emre777
  • rica ederim dedim ya senin geliştirdigin karakter sen nasıl istiyorsan... guzel barbar kafalıgı bulursan özlellikle Arreat's Face i saklabenim için oldumu sonra takas yaparız bu oyunda neredeyse her şeyi buldum sigle da enigma bile yaptım bir şu kafalıgı bulamadım
  • ön sipariş o ne yazıkkı daha cooook var gibi

"This item has not yet been released." diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

diablo 3 çıkmış mı yahu
    amazon satıyor
    http://www.amazon.com/Diablo-III-Pc/dp/B00178630A/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1280218725&sr=1-2
    heycanlandırdın beni 2012 den önce cıkmaz bu oyun yine de blizzard ın işi belli olmaz

• Günaydın;

Ön satıştır o

Bu arada Diablo 2 Forever

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre777

rica ederim dedim ya senin geliştirdigin karakter sen nasıl istiyorsan... guzel barbar kafalıgı bulursan özlellikle Arreat's Face i saklabenim için oldumu sonra takas yaparız bu oyunda neredeyse her şeyi buldum sigle da enigma bile yaptım bir şu kafalıgı bulamadım

Oyunum orjinal değil hocam.Ben eurobattle'dan oynuyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

quote:

Orijinalden alıntı: Emre777

rica ederim dedim ya senin geliştirdigin karakter sen nasıl istiyorsan... guzel barbar kafalıgı bulursan özlellikle Arreat's Face i saklabenim için oldumu sonra takas yaparız bu oyunda neredeyse her şeyi buldum sigle da enigma bile yaptım bir şu kafalıgı bulamadım

Oyunum orjinal değil hocam.Ben eurobattle'dan oynuyamıyorum.

tamam hocam. yapcak bişi yok o zaman ara ara bilgilendir amazon nasıl oldu herhalde act III bitmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.