Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa lodu indirmeyi başardım 2 haftadır uğraşıyordum şimdi gelelim runelere ! çok güzel şeyler özellikle wordruneler bilen varsa lütfen druid için en uygun word runeleri söylermisiniz[daha 3.actdayım lwl 21:) ] ve asasian oynamak istiyorum charge skiller çok hoşmuş bana asasian guide verirmisiniz (çok sağlam diyolar asaslar içiin) :D
  • ya niye cevap vermiyonuz asasian ve druid worldrune yok mu biraz yardım edermisiniz. bir de wind druid buildini verebilirmisiniz. şimdiden tşkler trap asasian çook güzel gözüküyo onunda build'ini verirmisiniz. şu anda zevk olarak ikisini birden oynuyorum, tüm skilllere 1 veriyom ileride baştan başlıyacağım asasian22 druid24 lwloyuna devam
  • Arkadaşlar ben Diablo 2 ye başlayacağım direk patch yükleyimmi yoksa önce bitirip sonramı yükleyim ?
  • Direk 1.12 yükle, derim ben, yani oyuna getirdiği özellikler bakımından es geçilemiyecek bir patch, unutmaki oyun baya bir eski...
  • Direk LOD Yükledim dahamı iyi?
  • bu pach nereden ındırılıyor?
    bırde1.07 ıle 1.12 arasında ne gıbı fark var?

dıablo3 ne zaman cıkıyor.yeter artık oyun oynamak ıstıyorum
  • Arkadaşlar yeni server kurdum , tüm diablo 2 lod fanatiklerini bekliyorum, sürekli onlineım, gelmek isteyen buyursun...

SERVER ADLARI:

d2lodestruction

d2lodestruction2

d2lodestruction3

ŞİFRE:

123
  • sa ben druid açtım summon druid acaba hem ayı hemde kurt canlandırabilirmiyim? şimdilik lwl'im küçükte ona göre hareket edeceğim bir de summon druid heart of wolverine mi spirit of barbs mı yoksa oak sage mi kullanır? act 1i 20lwlde bitirdim andarieli elim kolum cebimde kestim bir de trappian guidesini birisi verebilir mi?(deneyimli bir trappian olursa iyi olur)

• Arkadaşlar merhaba, Diablo 2'ye yeni başladım. Öncelikle single player bölümünü oynamak istiyorum sonra da battle.net vs olayına gireceğim sanırım. Böylece diablo 3 çıkana kadar zaman geçecek. Hikayeyi öğreneceğim vs..

Sizden bir yardım isteyeceğim..

Benim amacım single playerı bütün karakterlerle bitirmek. Ama önce hangi karakterle başlamam gerekir. Hangi karakter, başlangıç için iyidir. Stat puanlarını hangi karakterde nasıl dağıtmalıyım? Hiç bir fikrim yok. Ben assasainle başlamıştım, fakat bazı form ve rehberlerde assasainin usta oyuncuların karakteri olduğu yazıyor. Ben daha yeniyim.. Bana yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Arkadaşlar merhaba, Diablo 2'ye yeni başladım. Öncelikle single player bölümünü oynamak istiyorum sonra da battle.net vs olayına gireceğim sanırım. Böylece diablo 3 çıkana kadar zaman geçecek. Hikayeyi öğreneceğim vs..

Sizden bir yardım isteyeceğim..

Benim amacım single playerı bütün karakterlerle bitirmek. Ama önce hangi karakterle başlamam gerekir. Hangi karakter, başlangıç için iyidir. Stat puanlarını hangi karakterde nasıl dağıtmalıyım? Hiç bir fikrim yok. Ben assasainle başlamıştım, fakat bazı form ve rehberlerde assasainin usta oyuncuların karakteri olduğu yazıyor. Ben daha yeniyim.. Bana yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim..

İlk önce barbar ile oyna frezly barbar yap, axe mastery'i geliştir. Silahların istediği kdar STR ve DEX ver geri kalanı VİT ver.

• quote:

İlk önce barbar ile oyna frezly barbar yap, axe mastery'i geliştir. Silahların istediği kdar STR ve DEX ver geri kalanı VİT ver.

Frezly barbar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

quote:

Frezly barbar?

skill ağacına bak orda bulursun ama frenzy olacak doğrusu
  • Aslında çok hevesliyim diablo oynamaya.Birkaç kez denedim ama bu skill ve stat dağılımlarından hiç anlamadığım için.her seferinde bıraktım. :)
  • skilleri sıfırlayan bi program var mı? 3 skill puanımı yanlıs vermisim
  • Gugıldan "diablo 2 save game editor" yada "hero editor" diye ararsanız bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğithan06

sa ben druid açtım summon druid acaba hem ayı hemde kurt canlandırabilirmiyim? şimdilik lwl'im küçükte ona göre hareket edeceğim bir de summon druid heart of wolverine mi spirit of barbs mı yoksa oak sage mi kullanır? act 1i 20lwlde bitirdim andarieli elim kolum cebimde kestim bir de trappian guidesini birisi verebilir mi?(deneyimli bir trappian olursa iyi olur)

oyunu hala oynuyosan burdaki karakter buildlerden faydalanabilirsin. yalnız bazı item lar orjinal değil onlara dikkat et orjinal item lara göre ayarlayabilirsin tekrar

http://d2.sombrenuit.org/index.php?sid=4af9bf15fd3f0a01acf233cabcd771ca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 21 Mart 2010; 7:25:11 >

• Ben Hala Oynuyorum we Yeniden Başlayasım Geldi :D:D Amazon Yakın Dövüşler İçin Değil, Asas Beni Sarmıyor, Necroyu Denedim Ama Yakın Dövüşde Etkisiz Olunca Sıkıyor, Barbar Ayı Salla :D, Paladin Kararsızım, Socresrec midie Nedir Onuda Salla :D Druidde de Kararsızım. Paladin we Druid İşte... Druid Diğer Charlara Göre Daha Değişik Skiileri War. (Werewolf, Elemental We Summon.. Adam Zengin :D) Ama Paladinin hammerdin'i Zeali Chargesi Fln War Harbi KArarsızım Yardımcı Olabilecek Biri WArsa Yardım Etsin Oyun Konusunda Deneyimliyim Ama Kararsızım :D:D
  • Merhaba tüm Diablo sevenler,

Adım Teoman. Diablo ile ilk 1999 yılında tanışdım. 2-3 ay kadar single oynadım ve bıraktım. Daha sonra 2003 yılında tekrar başladım ve 2004 yılına kadar online oynadım. Arkasından 5 yıl aradan sonra, geçen sene iş arkadaşımın "Duydun mu Diablo III çıkıyormuş yakında" diyerek bir halt yemesi ile tekrar Diabloya dönüş yaptım ve 1 yıldır oynuyorum. 2009 başındaki kadar zamanım yok malesef, artık çok nadir girebiliyorum ancak yine de oyunda güzel bir grup oluşturduk.

Şu anda tamamen Pala ve Cold soso konusunda master yapmış durumdayım :)

1 x Lvl 97 Hammer (98 yapamadım bir türlü)
    1 x Lvl 89 Smiter (Buna Lvl arttırmaya hiç uğraşmadım)
    1 x Lvl 89 FOH (Bunu da 1.13'den hemen önce yaptım)
    1 x Lvl 89 Cold Soso (Tamamen mf için, sanırım 750-800 civarı mf var üstünde)
    1 x Lvl 90 Cold Soso (Tamamen damage için)

Oyundan benim gibi keyif alan arkadaşlarla her zaman tanışmak isterim. Keşke zamanım olabilse de sizinle beraber sıfırdan kasabilsem ve oyunun gerçek haz verdiği zor stiline başlayabilsem. Ancak yoğun iş temposu + master + evde bekleyen eş derken zaman pek kalmıyor :)

Europe Ladder Softcore da oynuyorum ve hesaplarım aşağıdaki gibi:

enginreborn (en çok bundayım)
    teomanbot (arada sırada buna geçiyorum)

Tabi bunlar haricinde herhalde aşağı yukarı 10-15 tane mule hesabı var...

• Arkadaşlar bu oyunu battle.net den oynayan var mı? Single player dan ne gibi farklılıkları var? Orjinal alıp, yeni çıkan yama ile battle.net de oynamayı düşünüyorumda?
  • Oyundan bana ulaşabilirsin. Arkadaş listene eklemen yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.